אשמח לקבל המלצה לנגן טוב

polop

New member
אשמח לקבל המלצה לנגן טוב

מחפש נגן mp3 - ללא סרטים - שיהיה קטן - עם בטריה חזקה - לפחות 8 GB - שמיעה טובה - רדיו - אפשרות הקלטה ממיק ומליין אין. אין הגבלת מחיר, אבל שיהיה באמת שווה את הסכום שמשקיעים בו. אשמח לקבל המלצתכם ! בנוסף, האם זה זול יותר (מבלי להתחשב במשלוח לישראל) לקנות דרך אתרים בארה"ב ? במידה וכן , אשמח לקבל כתובת של אתר שכזה. תודה רבה

polop

New member
תודה רבה . איך הנגן Qtec Classic ?

16 GB ? איך הבטריות שלו ? תודה

or121210

New member
נגן מדבקה. לא לקנות!

זמן הסוללה של ה-iaudio 7 הוא כמעט 60 שעות אודיו!

polop

New member
תודה רבה כמה שאלות

1. מה רע בנגן מדבקה - אם הוא עובד טוב , למה לי לשלם סתם ? אני מבין שיש לך את ה I7 אני אשמח לעזרתך: 2. לגבי ההקלטה - האם ה i7 מקליט טוב מהמיק שלו ? האם הוא עובד טוב עם הLine in - כשמחובר ל TV ? (הקלטה מה TV לנגן) 3. האם יש אתרי אינטרנט בארה"ב (מבלי להתחשב במשלוח לישראל) שזול יותר לקנות אותו מאשר בארץ? המון תודה

הם לא עובדים טוב

האיכות שמע חרא (ולא מתשווה לCOWON, עם אוזניות איכותיות, שאתה קונה בנפרד ב200 ש"ח בערך) זמן הנגינה קטן מאוד לעומת 60 שעות של I7 אם תזמין מחו"ל יהיה לי מכס על זה, ובארץ הI7 גם ככה זול (תסתכל בwww.zap.co.il) לגבי ההקלטה אין לי מושג ותסתכל גם על הCOWON D2+ אולי תאהב.

polop

New member
מה לגבי ההקלטה שלו ?

היי אנימל ! תודה. מה לגבי ההקלטה שלו מהמיק ומהליין אין ? ה D2 גדול מידי עבורי ... איזה אוזניות אתה משתמש?

היי

אין לי מושג לגבי ההקלטה כי אין לי אותו. יש בשאלות הנפוצות סיקורים בעברית ובאנגלית על הCOWON I7, וגם על הD2 בכללי, COWON היא החברה המובילה כיום בנגנים הניידים, וכל מוצר שלה שווה זהב (כמובן שעם אוזניות מתאימות ולא עם המצורפות או אוזניות שוק בשקל) אני לא חושב שהD2+ גדול, ויש לו מספר יתרונות, אחד מהם הוא אפשרות ההרחבה, צפייה בוידאו, זמן נגינה של כ52 + שעות (בI7 שישים שעות) ועוד. לגבי האוזניות, ראה את השרשור שלמעלה (יותר נכון את תגובותיי שם) השרשור הוא: צריך המלצה לאוזניותו שפתח rraazziieell האחת

יאיר B

New member
הקלטה מ-Line In עובדת בסדר,

העברתי בעבר שיר מהמחשב לנגן. אתה צריך כבל מתאים (לא מגיע באריזה). מיקרופון לא ניסיתי.

למעלה