אשמח לקבל המלצה לתוכנה ש...

אשמח לקבל המלצה לתוכנה ש...

תודה שנכנסת.. אני מחפש תוכנה שאפשר להכין בה טראקים של טראנס,אבל חשוב לי שאפשר יהיה גם לשתול חלקים או שירים מתקיית Mp3 שיש במחשב...של שיר קיים תודה

E l i r a n s

New member
תוכנה לבניית טראנס/טראק.

כיום יש מגוון רחב של תוכנות לבניית טראנסים. אני יכל להמליץ לך על התוכנות הבאות: 1.ejay - יש קטעים מוכנים שאתה משלב בין הקטעים ויוצר לך טראנס משלך. 2.FLStudio - בתוכנה הנ"ל אתה בוחר ביט מסויים ומתוך הביט בונה לך צלילים. בהצלחה!

b p m m u s i c

New member
.

"טראקים של טראנס" לא מכינים, אלא כותבים אותם בדיוק כמו שכותבים כל מוסיקה אחרת (רוק פופ קלאסי...) אתה יכול להשתמש בכל תוכנת סיקוונסר שתומכת בקבצי אודיו אבל כדי לכתוב קטע טראנס (גם אם הוא מבוסס על שיר קיים) אתה צריך לדעת לכתוב מוסיקה יש מגוון תוכנות בשוק כמו EJAY שבהם אתה לא ממש צריך לדעת מוסיקה אבל אתה גם לא ממש כותב מוסיקה מקורית אלא לוקח קטעים קיימים (לופים) ומלביש אותם אחד על השני (לא ממש כתיבת מוסיקה...) השלב הבא הוא תוכנות כמו פרוטי לופס \ריזון \ שבהם אתה כבר דיי צריך לכתוב לבד למרות שגם שם יש המון לופים מוכנים והדרך הנכונה לכתוב טראנס (או כל מוזיקה אלקטרונית אחרת) היא ללמוד מוסיקה\סאונד ולהתמקצע בתוכנה רצינית כמו אבלטון קיובייס או לוגיק. בהצלחה http://www.bpm-music.com

היי...

אני מאוד מעריך כתיבת טראנסים ,וכן יש לי מושג במוזיקה יש לי אוסף של המון גירסאות מיוחדות לשירים קיימים,לא טראנסים ובא לי לנסות לשחק קצת....לא מתיימר לכתוב טראקים של בוקר וכו'...אלה לנסות להכניס "עניין" לשיר קיים וכו'.. תודה.. אגב, בEJAY יש אפשרות לשתול לופים משירים קיימים או רק כאלו שבנויים בתוכנה?

למעלה