אשמח לקבל המלצה מנסיונכם האישי

קדם2

New member
אשמח לקבל המלצה מנסיונכם האישי

לצימר משפחתי באזור קרית שמונה. כל כך הרבה אתרים וכל כך הרבה צימרים...הלכתי לאיבוד. אנחנו מגיעים בחודש הבא לקרית שמונה לחתונה באמצע השבוע, רביעי וחמישי ,חשבנו לישון באזור שלא נצטרך לחזור בלילה מאוחר הביתה מחפשים צימר שיש בו ג'קוזי או בריכה מחוממת וארוחת בוקר. אשמח לשמוע את המלצתכם.

מיכלג10

New member
מזל טוב

יש בכרם בן זמרה צימרים מדהימים, באחד ביקרתי באופן אישי , זה נקרא אצל שולה כמו כן באמירים יש כמה צימרים נחמדים אם תרצי שמות תתרשמי לי ואשלח לך תודה ורק לשמחות מיכל

מיכלג10

New member
מסר אישי

אני לא יודעת אם מותר לתת פרטים מלאים בפורום בהצלחה מיכל

הצעות לצימרים קרובים

סליחית שאני מתערבת....אבל לחגוג בקריית שמונה ולנסוע עד אמירים או כרם בן זמרה ללון נראה לי לא הגיוני שלא לומר מיותר יש המון צימרים באיזור קרובים לקריית שמונה הנה כמה הצעות 1. הצימרים בגני דפנה, קבוץ דפנה אמנם ללא ג'קוזי אבל משפחתיים ונעימים, כנ"ל בקבוץ גדות 2. בגן הפקאן, בבית הלל , צימרים יפים, נקיים עם גקוזי , מטבחון וערכות בשול ללא ארוחת בוקר 10 דקות מקריית שמונה 3. צימרים נפלאים בישוב כפר יובל , קרוב לקריית שמונה, לא יקר ואם הפרוטה מצויה בכיסך הצימרים הכי הכי שווים באיזור הם במלון ויסטה שהוקם לאחרונה בכפר יובל . כ"כ יש מבחר מלונות באיזור, הקרובים לקריית שמונה הגושרים בעיירה מטולה כפר גלעדי ובכניסה ליסוד המעלה שמו כמדומני שונה לאחרונה לסביוני הגליל בילוי נעים

קדם2

New member
../images/Emo140.gifתודה רבה לשתיכן על התייחסות,סגרנו

בבית הלל .מקווים להנות.

למעלה