אשמח לקבל המלצות לקניית MP3

אשמח לקבל המלצות לקניית MP3

הי לכולם, אשמח לקבל המלצות לMP3 במחירים סבירים ובאיכות סבירה.אם תוכלו לצרף תמונות, זה בכלל יהיה מעולה. את הראשון קניתי ב-350 ש"ח לפני 4 שנים, של חברת IKO , והוא עדיין פועל. הבעיה - הוא בנוי מכמה חלקים שמתפרקים מדי פעם (החלק האחורי שמחזיק את הסוללה וחלק הקדמי שבו יש מכסה לUSBׂ) לכן, לא עולה על דעתי למשל לעשות איתו שום סוג של פעילות ספורטיבית. המכשיר השני- נגן עם קליפס של ATIVA קניתי ב-150 שח והוא החזיק מעמד בערך שנה, עד שהמסך שלו נסדק ונשבר (באשמתי). המכשיר השלישי - של חברת FUJICOM, קניתי ב-100 שח וגם הוא החזיק מעמד שנה, עד ששבק חיים. הפונקציות שאני צריכה זה בעיקר מוזיקה ורדיו (לא צריכה סרטים וקליפים), מבחינת הנפח יכול להיות 1-2 GB, ומבחינת המחיר -עד 250 שח. יש למישהו רעיונות?

sha na na revol

New member
sansa clip 1GB/ 2GB

זול ועונה על הדרישות, לא יעלה יותר ממאתים שקל, רק תבחרי את הנפח התחשב בכך שהנפח משפיע על המחיר

יאיר B

New member
יש שם כל מני דברים שלא תמיד נכונים:

החור של האוזניות משום מה קצת יותר קטן מקוטר הפלאג. - הדברים הללו הם סטנדטים. תמוה משהו בעיני. כל מה שנוגע לעברית - למכשיר יש כיום עברית ישרה ומלאה. לא חייבים רק מדיה פלייר (אפשר גם בגרירה). בעיני הוא עמיד (אני משתמש בו לחדר כושר). צריך לשמור. אנשים שלא מבינים את שיטת סידור השירים דרך תגיות ימצאו דרך להשמיץ את הנגן (שאכן לא תומך בתיקיות). אז אני לא מציע ללמוד יותר מדי מהביקורות בזאפ.

למעלה