אשמח לקבל המלצות על הכל

irena

New member
אשמח לקבל המלצות על הכל

אתם מרוצים המאולם, מהצלם, מהפאיור, מהתקליטן וכו´?? תגידו לי גם, אני בתחילת הדרך!!!!!!!! בבקשה!!! HELP!!

אתי@

New member
קודם כל מזל טוב ../images/Emo20.gif ../images/Emo13.gif

ארבע ההמלצות החמות ביותר שלי מבין בעלי המקצוע שלקחנו הם:
DJ - חנן דרוב המדרוב 1-800-214414
שמלה - "עמנואל" בדיזינגוף 229 ת"א.
מאפרת - אתי אלבכרי.
בגדי חתן - "מאייר". לא שאני לא ממליצה על השאר, אבל אלה הארבעה שלגביהם אין לי היסוסים או התלבטויות ואני שלמה איתם בכל ליבי...

הילית*

New member
קודם כל שיהיה במזל טוב וברוכה הבאה

אני רק יכולה להגיד לך שהפורום הזה הוא מצויין וגם כל יושביו... אני בדיוק היום 3 שבועות לאחר החתונה ועדיין פה... אולי יותר טוב שתספרי קודם קצת עליכם- מתי אתם מתכוונים להתחתן (חורף/ קיץ), מה מתאים לכם, מה הסגנון שאתם רוצים כדי שנוכל לענות לכם ושוב, בהצלחה ושנה טובה!!!

מיה :)

New member
היי אירנה, קודם כל ../images/Emo49.gif

תעשי חיפוש בפורום לפי מילות מפתח. יש כאן המון המלצות שגם לי עזרו מאד! ושיהיה

מזל טוב. ספרי קצת על הסגנון שלכם,

ומה אתם אוהבים. מתי החתונה? אני ממליצה בחום על: גן האמנים - מקום מקסים עם שרות נהדר. די ג´יי - אילן הניג מקליינטה - מעולה ומקצועי שימלה - ונטורה. ממש מקסימות צלם - הסטודיו של אמיר. ראש שונה ומיוחד. נעליים - נעלי אלינור ביפו. עושים לך נעליים כמו שאת רוצה בדיוק, מהבסד של השימלה (והיום אני הולכת לקחת את הנעליים....) שיער - ינקה וזהו בינתיים...

*שיר

New member
מזל טוב וברוכה הבאה למשפחתנו!! ../images/Emo9.gif

(עוד תראי לאיזו משפחה חמה ואוהבת נקלעת...) אני אוכל לאשש את ההמלצות שלי עוד 4
ימים, אבל בינתיים: 1. גן - "אגדת דשא". גן מקסים באזור פרדס חנה. 2. DJ - פלסטלינה/ אורן. חבר´ה סימפטיים מאדו. עושים שמח בלי לעשות יותר מדי רושם/רוח. 3. צלמת - תמי פורת. לא צלמת חתונות - עבודות מעולות 4. איפור - אשרת ישורון. מקסימה ועדינה. 5. שמלה - טל בק. מעצבת בגדים לא שמלות כלה. אין מילים לתאר את היחס הנהדר והתוצאה המקסימה.

oc101

New member
agadat deshe !

I were there last Wednesday - its amazing place- good for you! hatzehira

*שיר

New member
../images/Emo51.gif אני שמחה שאהבת את המקום! ../images/Emo9.gif

אנחנו די מאוהבים בו ומרגישים שם ממש בבית..

שירי71

New member
אהלן גם מכאן...

מקום: גן האמנים - מקסים ומקצועי... די ג´יי: מיכה שוסטר מ"רק מוזיקה" - ראינוהו בחתונת חברים אהבנו וסגרנו! צלמים: ת"ג תמר ממושב בני ציון. שמלה: אורית מבראשית (אחרי המון סיבובים והתלבטויות וכאלה ננעלתי עליה ואני עדיין לפני מדידה ראשונה אז אין לי עדיין מה לומר)... רב - מצהר - עמותת רבנים שהכי חשוב ברגע שיש לכם תאריך להתקשר אליהם או כל עמותה אחרת ולשריין לכם רב כי אצלם זה נסגר מאד מהר מהבחינה הזו שאם תתקשרי מאוחר מידי לא יוכלו לעזור לך... חוצמזה המון מזל טוב וברוכה הבאה ל-ה-פורום ב-הא הידיעה...

sharon_bn

New member
הי, גם אנחנו בתחילת הדרך, והפורום

עוזר לנו שיגעון. קיבלנו עצות ממש טובות כאן. אז שיהיה בהצלחה, מתי החתונה דרך אגב?

יפעת22

New member
מזל- טוב!! בינתיים אני אמליץ לך

בחום לב על מעצב השמלות יאיר ג´רמון (דיזינגוף 241). יש לו סבלנות לא יאומנת, הוא נחמד, הוא מצליח להבין את הכלה ואת רצונה והוא כ ל - כ ך מוכשר !! בינתיים, השימלה שהוא התאים לי זה הדבר הכי יפה מכל הדברים שסידרתי לחתונה. בהחלט שווה בדיקה. על שאר הדברים קשה לי להמליץ כי עוד לא ראיתי תוצאות...

הילית*

New member
מצטרפת להמלצה על יאיר ז´רמון

כ"כ נהניתי לעשות את השמלה אצלו וכ"כ אהבתי את השמלה שהוא עשה לי....

למעלה