אשמח לקבל המלצות על ספרים

אשמח לקבל המלצות על ספרים

שלום, קוראים לי שירלי ואני חדשה פה בפורום. אני אשמח מאד לקבל המלצות על ספרים, כי כרגע אין לי מה לקרוא. רק בשביל הרקע, ספרים שאהובים עלי מאד: "אחרון המאהבים החכמים"/אמנון ז'קונט "המקומון"/שולמית לפיד "צופן דה' וינצ'י"/דן בראון וכמובן, אהובים עלי במיוחד, הארי פוטרס! בתודה מראש, שירלי.

n O i T a

New member
האמת היא...

שלבושתי הרבה לא קראתי את הספרים האלו (חוץ מהארי פוטר כמובן......) אבל אני יכולה להמליץ לך על כמה ספרים ממש ממש נחמדים- * הבתולה בכחול/טרייסי שבלייה-------> ממממדהההים!!!! * קיץ אחד ביחד/ליאת רוטנטר (אני לא בטוחה.....) * נערה עם עגיל פנינה/ טרייסי שבלייה * צוות איתמר/ אבנר שור * קול קרא בחשכה/ דבורה עומר * ריבת יהלומים/ ?????? - ספר ממדהים...... ולא עולים לי בראש כרגע עוד שמות......אני מקווה שתאהבי.... נועה

sagiberg

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

לאור הרשימה שנתת אני מאמינה שתאהבי גם את: שעות מתות/אורי אדלמן הגר/יוכי ברנדס אשה זרה/שלמה לניאדו אשת אל המטבח/אמי טאן

mrs 008

New member
אני לא בטוחה אם תאהבי...

אני מאוד אהבתי את הספר שיניים לבנות של זיידי סמית ואת שלושת היומנים של ג'ורג'יה ניקולסון שהם ממש חמודים אבל קלילים ושטחיים. אבל אני לא בטוחה שזה הסגנון שלך...

תודה רבה..

קראתי את היומנים..הם ממש כיפים! ואני ארשום לי את שם הספר השני..את יכולה אולי להרחיב עליו? שירלי.

למעלה