המלצות ספרים ../images/Emo13.gif
ספר הטאו שיאצו של אנדו ריוקיו בתרגום של צביקה קליסר ועוזי וויל. זה ספר מאוד מעניין לכל מי שמתעסק ביין ויאנג, במגע ובכלל. מאקרוביוטיקה של מיצ´ו קושיו, עוד ספר שמעמיק את נושאי היין יאנג. כל הספרים של גלעד שדמון. נדמה לי שיש לו אחד על רוחניות ועוד אחד על חמשת האלמנטים. אם אין לך את ספר הרפואה הפנימית של הקיסר הצהוב
. ספר מסוג ה"פסיכולוגיה בגרוש" אבל שאני מאוד אוהבת ולומדת ממנו בכל זאת כל הזמן "דרך חדשה" של סקוט פק. גופנפש של קן דיכטוואלד: ספר מאוד מעניין שמשלב ידע על גוף ונפש ושיטת רולפינג. יש גם ספרים מהעולם הפסיכולוגי והטיפולי הזה שאני מאוד אוהבת ולדעתי הם חשובים כשמטפלים באנשים
דיבס של וירג´יניה אקסליין (על טיפול רגשי בילד "חריג") ללמוד מן המטופל של פאטריק קייסמנט (מאוד פסיכותרפיה וגם מאוד שווה) אם מעניין אותך לפתוח את החשיבה וללמוד על חשיבה באופן כללי, זה ספר שקונים בחנויות משומשות או של ספרים נדירים כי הוא אזל בהוצאה: הלמידה האנושית - שיחות עם פיאז´ה וכמובן ספרי יונג ובראשם "האני והתת מודע" ו"על החלומות". וחוצמיזה, אם עכשיו היתי הולכת לקנות מלא ספרים אז כמובן היתי קונה את "שר הטבעות" של טולקין
. (יש לי עוד המלצות אבל נראה לי שמספיק בינתיים
) המלצה נוספת בכל זאת ....... זה ענין של טעם אישי ובכלל זה ענין אישי, אבל אצלי בכל מקום יש כמה ספרי ילדים (למשל "יש לי צרות אבל לא כאלה" של דוקטור סוס) ותמיד גם סידור או תנ"ך. להזכיר לעצמי מי באמת אחראי על ריפוי
.