אשמח לקבל המלצות

אשמח לקבל המלצות ../images/Emo24.gif

ובכן .. לצערי לא זכיתי בלוטו
אבל קיבלתי כמה שקלים לרכישת ספרים הקשורים לרפואה משלימה . אשמח לקבל המלצות מכל קשת מטפלים, גם ספרים לא סופר מקצועיים שלדעתכם שווה שיהיה בבית. תודה

את עזרת לי כל כך הרבה,

אז שאני לא אעזור לך?
הרפואה הסינית, הספר השלם / דוד פרלה ושולמית בר / הוצאת ידיעות אחרונות, ספרי חמד. מן הסתם יש לך את הספר הזה בבית, אבל בעיניי הוא פשוט מדהים, ואני ממליצה לכל המתעניינים לתת לו מקום של כבוד בספריה הביתית.

עטרה ב ט

New member
המלצות ספרים ../images/Emo13.gif

ספר הטאו שיאצו של אנדו ריוקיו בתרגום של צביקה קליסר ועוזי וויל. זה ספר מאוד מעניין לכל מי שמתעסק ביין ויאנג, במגע ובכלל. מאקרוביוטיקה של מיצ´ו קושיו, עוד ספר שמעמיק את נושאי היין יאנג. כל הספרים של גלעד שדמון. נדמה לי שיש לו אחד על רוחניות ועוד אחד על חמשת האלמנטים. אם אין לך את ספר הרפואה הפנימית של הקיסר הצהוב
. ספר מסוג ה"פסיכולוגיה בגרוש" אבל שאני מאוד אוהבת ולומדת ממנו בכל זאת כל הזמן "דרך חדשה" של סקוט פק. גופנפש של קן דיכטוואלד: ספר מאוד מעניין שמשלב ידע על גוף ונפש ושיטת רולפינג. יש גם ספרים מהעולם הפסיכולוגי והטיפולי הזה שאני מאוד אוהבת ולדעתי הם חשובים כשמטפלים באנשים
דיבס של וירג´יניה אקסליין (על טיפול רגשי בילד "חריג") ללמוד מן המטופל של פאטריק קייסמנט (מאוד פסיכותרפיה וגם מאוד שווה) אם מעניין אותך לפתוח את החשיבה וללמוד על חשיבה באופן כללי, זה ספר שקונים בחנויות משומשות או של ספרים נדירים כי הוא אזל בהוצאה: הלמידה האנושית - שיחות עם פיאז´ה וכמובן ספרי יונג ובראשם "האני והתת מודע" ו"על החלומות". וחוצמיזה, אם עכשיו היתי הולכת לקנות מלא ספרים אז כמובן היתי קונה את "שר הטבעות" של טולקין
. (יש לי עוד המלצות אבל נראה לי שמספיק בינתיים
) המלצה נוספת בכל זאת ....... זה ענין של טעם אישי ובכלל זה ענין אישי, אבל אצלי בכל מקום יש כמה ספרי ילדים (למשל "יש לי צרות אבל לא כאלה" של דוקטור סוס) ותמיד גם סידור או תנ"ך. להזכיר לעצמי מי באמת אחראי על ריפוי
.

ספרים מומלצים

אני ממליצה על כל הספרים של ד"ר צ"ופרה ובמיוחד על הספרים "גוף ןנפש לנצח" , "ריפוי קוונטי" . כל הספרים של ווין דייר. כמו "אזןרי המשגה שלך" מריאן ויליאמסון "בחזרה לאהבה" בראדשו "השיבה אל הילדות." וויז "ריפוי בנבכי הזמן" מרתק, מדהים. ממליצה על סיפורת עברית. על "מישהו לרוץ איתו " של גרוסמן. "בדולינה" . כול-טוב

שניניני

New member
ספרים..

מסכימה בהחלט עם רשימת הספרים של עטרה לטיפול.. הספרים של גלעד שדמון נהדרים (אפשר גם להשיג אותם דרך מכללת מהות) ספר התזונה הטבעית של יעקב ברגמן "חיי בריאות "של מי שכתב את רזה לתמיד. (אני אישית לא ממש מאמינה בדרך ההגיינה הטבעית ) אבל הוא כתוב בצורה מרתקת, קריאה להפליא, ומביא הסברים מאלפים על תזונה והאופן שבו הגוף פועל ומתמודד עם תרבות האכילה בת זמננו. בכל מקרה אם את מסוג המטפלים ששואפים לגדול ולהתפתח בעצמם (ואני יודעת שכן
) אז אני ממליצה בחום על הספר "דרך האמן" שהוא תוכנית עבודה מדהימה יצירתית שופעת חיים ואמונה לפיתוח היצירתיות בחיי היומיום אני יכולה כמעט להתחייב שלא תתאכזבי...
ועוד ספר יפה , פשוט ומרגש שנקרא "כשהדברים מתפרקים" מדבר על אומץ לב ועל הפוטנציאל העצום בזמנים הקשים . הספר כתוב בידי נזירה מנהלת מנזר טיבטי ..אני שבה לקרוא בו כל אימת שאני זקוקה לבהירות אהבה אומץ לב וחמלה בחיי..ממליצה בחום!

יש כמה אנציקלופדיות טובות בעברית

הן לרפואה המשלימה והן לתרופות וכו´ - תמיד נחמד גם לדעת מה הצד השני ממליץ

ShirShir

New member
מומלץ בחום!! ../images/Emo91.gif

"זוהר צפוני זוהר פנימי"/מיכל ביאליקביץ. מאחלת לכולכם מסע מרחק ותובנות חדשות! קריאה מהנה!! אור ואהבה
שירשיר.

mapal

New member
ספרים מומלצים ../images/Emo63.gif

"אתה יכול לרפא את גופך" - לואיס לי היי - מומלץ בחום.. וגם הספר "גוף נפש" של דבי שפירו - מדהים בעיני! רפואה שלמה... ורק טוב!

ויש גם את לחיות מתוך שמחה, מדהים!!

"עולמה של סופי" - אם אתם שואלים אותי זה המקור לשגעון הארי פוטר. פילוספיה באמצעות סיפור ילדים מכשף ומקסים וכמובן "אהבת שאול" של אלי עמיר (ובכלל כל מה שהוא וסמי מיכאל כותבים).

יוטל

New member
ועוד ספרים....

כול כך קשה לבחור. אדם נפגש עם עצמו. פסיכותרפיה: החוויה ותהליכיה. פרופ´ אליהו רוזנהיים. מעניין ומרתק. לעוסקים במקצועות הסיוע הנפשי ותלמידיהם. למסתייעים בטיפול נפשי או למתעדים להתנסות בו ולמי שסקרנותם ביחס לנפש האדם מעוררת בהם את הרצון להכיר את העשיה הטיפולית. אומנות הריפוי בתזונה הסינית. אורון אופק. שיחות מטורפות. יעקוב רז ואם יש ילדים בבית אז ספר מעניין הוא "איך לדבר כך שהילדים יקשבו ושהילדים ידברו" אדל פייבר ואיליין מייזלש.(מקווה שלא עיוותי את השם)

למעלה