אשמח לקבל הסבר לשתי פריסות

mitti

New member
אשמח לקבל הסבר לשתי פריסות

אני בת 28, נשואה עם ילד בן שנתיים. בן זוגי ואני עובדים, אך לא הצלחנו להתמודד כלכלית עם שתי משכורות מינימום ולאחרונה עברנו לגור עם הוריו בלית ברירה. במקביל, מספטמבר התחלתי תהליך של קבלה לעבודה במקום מסויים, תהליך שנמשך עד היום ועוד עתיד להימשך (עברתי מספר ראיונות וכיום עומדת לפני הערכה במרכז אבחון). פרשתי בקלפי ריידר - חמישה קלפים 1. שאלתי - מה הפוטנציאל שלי לקבל את העבודה הרצויה ב-6 החודשים הקרובים? הפרישה: קוסם מיזוג שמונה גביעים אס החרבות מגדל סיכום - 3 חרבות. 2. שאלתי - מה עלי לעשות כדי לשפר את מצבי הכלכלי בשנה הקרובה? הפרישה: שטן שלושה מטבעות תשע חרבות נזיר אביר החרבות סיכום - קיסר

צוף3

New member
הי ../images/Emo141.gif

איזה פריסות עשית? אם עשית פריסות שאלה אזי כמות הקלפים אינה מתאימה ולכן חשוב לדעת.

mitti

New member
תודה על תגובה מהירה

התכוונתי לעשות פריסת שאלה. אשמח אם תכוון אותי לפריסה הנכונה

צוף3

New member
הי לך, ואני בחורה :)

מה הפוטנציאל שלי לקבל את העבודה הרצויה ב-6 החודשים הקרובים? קוסם מיזוג שמונה גביעים אס החרבות מגדל סיכום - 3 חרבות כמות המילים מתאמה לפריסה. על פניו נראה כי הפוטנציאל טוב אולם לא תקבלי את העבודה בחצי השנה הקרובה. ייתכן שנדרש יידע לימודי מסויים לתחום הנ"ל או תואר ראשון? אשמח לדעת כדי להמשילךך הלאה. לאחר שנסיים עם השאלה הזו נעבור למצב הכלכלי, בסדר?

mitti

New member
קודם כל סליחה לגבי הפנייה אליך

בלשון זכר. לגבי העבודה - יש לי את כל הכישורים, הניסיון וההשכלה הדרושים לה.רק שהתהליך מאוד מאוד ארוך.לא נראה לי שזה יקח עוד הרבה זמן כי אני לפני השלב האחרון. לכןתחמתי בחצי שנה (הבנתי שצריך לתחום בזמן). מקווה שעניתי לך. אני פשוט לא רוצה לחשוף יותר מידי פרטים על העבודה הזו באינטרנט.

צ ל י ל 8

New member
ובכן ../images/Emo68.gif

מה הפוטנציאל שלי לקבל את העבודה הרצויה ב-6 החודשים הקרובים? קוסם - מה מיזוג - הפוטנציאל שמונה גביעים - שלי אס החרבות - לקבל את העבודה הרצויה מגדל - ב-6 החודשים הקרובים סיכום - 3 חרבות גם אני כמו צוף, חוששת שזה ייקח עוד יותר זמן ממה שאת חושבת. אין ספק שיש לך את מלוא הכישורים לעבודה זו (ייתכן שזו עבודה בתחום הכימיה?). הזמן הארוך עלול לייאש אותך, אבל אל תתיאשי. שוב זה אולי לא יקרה בחצי שנה הקרובה. מעבר לכך, לא ניתן לראות עוד משהו.

mitti

New member
תודה על התגובה,

ומה לגבי הפריסה השניה, בנוגע למצבי הכלכלי? אודה על פרוש לפריסה.

mitti

New member
אני עובדת

בארבע השנים האחרונות עבדתי כל הזמן. לפני חודש התפטרתי מעבודה ומיד התחלתי עבודה חדשה. העבודה החדשה אינה במקצוע שלי. זוהי במשרה שדורשת כישורים של מקצועי (אך לא חייבים להיות בעלי התואר) עם הרבה פחות מעורבות רגשית. בנוסף יש במשרה הנוכחית הרבה יותר ארגון וניהול. המשכורת היא פחות או יותר אותו הדבר. בעלי מרוויח בערך כמוני. שנינו מרוויחים קצת יותר ממשכורת מינימום (כל אחד). עברנו לגור אצל הוריו של בעלי כדי לנסות ולצמצם הוצאות ובכך לכסות מעט את המינוס הגדול שהגענו אליו.

mitti

New member
הפריסה הקלטית:

לשאלה - מה הפוטנציאל הכלכלי שלי בשנה הבאה? 10 4 חמישה מטבעות ארבעה גביעים 9 6 1 5 שלושה מטות מלכת החרבות צדק מגדל 8 2 מרכבה נזיר 7 3 עשרה מטבעות חמישה מטות

צוף3

New member
יצא מבולבל לגמרי ../images/Emo8.gif

עדיף שתרשמי את הקלפים שיצאו אחד אחרי השני לפי הסדר כי קשה להבין ככה איזה מספר כל קלף. :)

mitti

New member
הפריסה:

10 - חמישה מטבעות 4 - ארבעה גביעים 9 - שלושה מטות 6 - מלכת החרבות 1 - צדק 5 - מגדל 8 - מרכבה 2 - נזיר 7 - עשרה מטבעות 3 - חמישה מטות

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב ../images/Emo96.gif

מה הפוטנציאל הכלכלי בשנה השבה? 1 - צדק 2 - נזיר 3 - חמישה מטות 4 - ארבעה גביעים 5 - מגדל 6 - מלכת החרבות 7 - עשרה מטבעות 8 - מרכבה 9 - שלושה מטות 10 - חמישה מטבעות אני חוששת שכאן המצב לא מזהיר במיוחד. אתם צריכים להיות הרבה יותר שקולים מבחינת הכנסות-הוצאות, ואולי אפילו ממש לסגור את הכיס. אתם במצב הזה לא מהיום, ואין תזוזה כספית לטובה בזמן האחרון. אתם צריכים להיזהר משיקולים כלכליים מוטעים, אחרת יהיה לכם מאוד קשה לצאת מזה. יכול להיות שאת מצפה לקבל כסף ממשפחה? ירושה או הלוואה מההורים? אם כן, אני חושבת שלא כדאי לך לסמוך על זה. אתם מתקשים לראות ימים טובים יותר, ולצערי הפוטנציאל שלכם לא מראה על שינוי לטובה. המסר הכי חזק בפריסה זו, הוא לחשוב פעמיים ואפילו שלוש לגבי כל הוצאה מיותרת
. אתם ממש ממש צריכים להיזהר ולשים לב. מצטערת על הפסימיות.

למעלה