אשמח לקבל הצעות לקידום

b l o n d i n i

New member
אשמח לקבל הצעות לקידום

אתרי www.kosemagic.com אשמח לקבל הצעות של עלות במסר אישי. חזרתי כעת מחו"ל, לפני שנסעתי עבדתי עם אדם- לא זוכר את שמו (נראה לי ירון או תומר - לא זוכר כ"כ) שקידם לי את האתר - אתה גם מזומן לשלוח לי הודעה.. פשוט נמחק לי האימיל והשם.

חשיפה למאות/אלפי אנשים

הי קוסם יקר, יש לי פלטפורמה לחשיפת עסקים, לחשוף אותך, לתת לציבור הגולשים להתרשם ממך אישית, במיזם חדשני. שלח לי מסר, העלות זניחה.

מבטיח לחשוף..

ברגע שכל התשתיותהיו גמורות, כרגע אנו יוצרים קשר באופן יזום, מחפשים מומחים בתחומים ספציפיים. אם אתה בעל מומחיות ספציפית בתחום הנדל"ן, אז יש על מה לדבר.

בלונדיני, צר לי לבשר לך

האתר בנוי בצורה לא ידידותית למנועי חיפוש. אם המטרה שלך היא להתברג בתוצאות החיפוש האורגניות בגוגל, תתחיל לחשוב על בניית אתר חדש. (לא. אני לא בונה אתרים במקרה. אני מקדמת, אבל לא פנויה כרגע לפרוייקטים).

מבנה האתר

האתר בנוי בשיטה של Iframes. שים לב שלכל דפי האתר יש אותה כתובת. יש דף אחד שהוא המסגרת עם התפריט בצד, והחלק בעליון, וכאשר מדפדפים בתפריט רק החלון באמצע מתחלף. במבנה כזה: 1. גוגל לא רואה את הטקסט שבתוך החלון כחלק מהדף. שים לב שאם אתה מחפש בגוגל קטע טקסט מהאתר, למשל: אסף סלומון הינו אמן קסמים וטלפתיה, אתה לא מגיע לאתר, אלא לדף ובו רק תוכן החלון. כתובת הדף שקיבלת לא זהה לכתובת האתר שלך. 2. לא ניתן לבצע קישור לדף ספציפי, כי לכל הדפים אותה כתובת 3. הרעיון של דף פתיחה כדף הבית גם הוא שגוי מבחינת קידום. דף הבית צריך להיות הדף החשוב ביותר באתרו הקל ביותר לקידום. צריכים להיות בו קישורים לכל דפי האתר, וטקסט רווי מילות מפתח. יחד עם זה, האתר בנוי נחמד, ולא יהיה מסובך מידי לשנות לו את המבנה. מציעה לך לבצע את שתי הפעולות: קידום ובניה במקביל ובתאום, ע"מ לחסוך עלויות.

אני66

New member
נשאר רק להסכים עם קודמתי

הדרך היחידה לקדם את האתר הזה יה לבנות חדש בהצלחה כל נסיון לקדם את האתר הזה באופן אורגני יהיה בזבוז כסף. מי שאומר שאפשר לקדם כנראה לא יודע לקדם חחחחחחח יום טוב עמית

למעלה