אשמח לקבל חוות דעת מניסיון

אשמח לקבל חוות דעת מניסיון

לקחתי את נושא הכושר מאוד ברצינות ואני מתעמלת 3-4 ימים בשבוע.
אתמול עשיתי אימון של שעה וחצי, חצי שעה ריצה עם הפוגות קלות של חצי דקה הליכה מדי פעם, ולאחר מכן קצת מכשירים אחרים, ושוב חצי שעה ריצה עם הפוגות קלות של חצי דקה בהליכה,
סיכום דופק ממוצע ל75 דקות פעילות 154,
אחרי מספר דקות של התאוששות הרגשתי שאני רואה את הכל באור שונה, אני גם לא יודעת להגדיר בדיוק מה הרגשתי אבל זה היה מאוד מפחיד, חששתי שאני הולכת לאבד את מאור עיני... ניסיתי לעצום עיניים ולפתוח, אבל הכל ראיתי בגוון מוזר... אפילו פחדתי לספר למדריך בחדר כושר, חשבתי שאולי זה בגלל שעשיתי פעילות בזמן מחזור? ופעם הייתי יותר מחפפת? הקפדתי לשתות מספיק, ככה שזה אפשרות של חוסר שתיה יורדת מהפרק.
אני מפחדת ללכת לכושר, ואשמח לשמוע מה דעתכן... עברתן פעם דבר כזה? מכירות את המצב הזה?
תודה רבה.

MidNight Flame

New member
מומלץ שתבדקי,
ייתכן שזה כלום וזה כתוצאה מקפיצה בלחץ דם וייתכן שזה חמור יותר ואפילו הרבה יותר ולכן לא לוקחים סיכונים ונבדקים.
אין לך מה לספר למדריך כי זה לא ברמתו, ישר לרופא.

MidNight Flame

New member
מובן ומצד שני...
אם יש בעיה שניתן לפתור בשלב זה - רצוי שתדעי עליה כמה שיותר מוקדם.

אבדוק את עצמי
אם זה קורה באימון נורמטיבי?
או רק באימון אינטנסיבי?
כי באמת מאוד מאוד התאמצתי באימון האחרון ביום חמישי...

MidNight Flame

New member
תלוי מה זה זה יכול להיות הכל החל מקפיצה קטנה בלחץ דם דרך נפילת סוכר וכלה בדברים מלחיצים באמת.בהתאם תקבלי הנחיות למה מותר לך ומה אסור לך...

אתמול
התאמנתי בחדר כושר, עשיתי ריצה (שעה) כמעט כל הזמן ברצף, למעט 3 פעמים שעברתי להליכה בכדי לשתות, הייתי בדופק ממוצע 130
והרגשתי מצויין אחרי האימון,
ככה אני חושבת למצוע מה בדיוק לא תקין או איפה לבדוק את הבעיה...

vo5

New member
לדעתי
יכול להיות שעשית מאמץ יתר וכנראה היית על סף עילפון. פעם התעלפת? את יודעת את ההרגשה?
לי פעם קרה שבאתי להתאמן אחרי יום מעייף במיוחד והייתי גמור באותו היום ובכול זאת רצתי 9 ק"מ
ובמקלחת בחדר כושר התעלפתי ואפילו אף לא ידע
חוויה לא נעימה. אבל מאותו היום למדתי להקשיב לגוף.
אם את עייפה לא נורא לוותר על יום אימון.

בכול מצב הייתי ממליץ לך ללכת לרופא המשפחה.

למעלה