אשמח לקבל חוות דעת על דיאטת

• פותח הנושא orlu
  • פורסם בתאריך

orlu

New member
אשמח לקבל חוות דעת על דיאטת

האושר והסבר קל על אינסולים רזיסטנס חןוחן

orlu

New member
אז גם דיאטת אושר וגם אינסולין אזיס

רזיסטנדס? תודה מראש

אלי ו.

New member
תנגודת לאינסולין

מצב בו האינסולין אינו מסוגל להתחבר לקולטנים שלו ולכן רמת הסוכר בדם עולה. שאלי עוד בפורום אנדוקרינולוגיה המצויין. בקשר לדיאטת האושר של בי"ח מאיר, מומלץ להתייעץ עם תזונאית מקצועית ולא ללכת על דיאטה כללית בייחוד עם את סובלת מתנגודת לאינסולין. כללי הדיאטה יחסית פשוטים, 3 ארוחות ביום, 2 דלות מאוד בפחממות, ואחת היא "ארוחת האושר" שהיא ארוחה מאוזנת בה ניתן כמעט הכל.

orlu

New member
אלי תודה לך...האם אתה דיאטן?או חבר

בפורום כעת אני מבינה למה לא עונים לי דיאטת האושר היא של בית חולים כפק סבר וכאן יצוג של איכילוב גועל נפש תפוז למיטב הבנתי מאפשרים פורומים כלליים ולא ספציפיים אלא אם אני טועה איך שלא יהייה אם הנחתי נכונה זה לא יחס ומסביר את צורת מערכת הבריאות ביכלל

אלי ו.

New member
אני לא תזונאי

סתם מתענין. ואני בטוח שלא ענו לך מכיון שהמנהלות עושות את עבודתן בהתנדבות ולא יכולות בכל יום להכנס לפורום. אגב, דיאטת האושר אמנם משווקת ע"י בי"ח מאיר אבל במקור הם סחבו אותה מהספר של הד"ר הלר, דיאטת המכורים לפחממות והכניסו בה מספר שינויים. ועוד משהו, אם כבר משוים דיאטות, בגדול הדיאטה של איכילוב הגיונית יותר. (דיאטת הלחם) שוב, אם יש לך תנגודת לאינסולין מאוד מומלץ לפנות לייעוץ אישי אצל תזונאית ולא להסתפק בעצות מהאינטרנט.

orlu

New member
אתה צודק בהחלט שלא ליסמוך על האינטר

ולמרות הערכתי למאמצים שעשית ללקט מ ידע עבורי ראה סתירה בדבריך האם באמת דיאטת הלחם הגיונית??? או שמא ההגיון הוא בהתאמה לכל אחד באופן אישי תודה לך

אלי ו.

New member
אני לא משוגע על דיאטות מדף

דיאטות שלא בהתאמה אישית. תמיד עדיף ללכת לתזונאית להתייעץ ולהתאים דיאטה באופן אישי. לאדם הממוצע, בלי בעיות ספציפיות, אם הוא בוחר על "דיאטת מדף" דיאטת הלחם עדיפה והגיונית יותר מדיאטת האושר.

למעלה