אשמח לקבל חוות דעת על הגלגלים האלו american classic 350 mtb תודה אלון ר
א אלון ר New member 18/8/05 #1 אשמח לקבל חוות דעת על הגלגלים האלו american classic 350 mtb תודה אלון ר
ג גיל מזור New member 18/8/05 #2 אשמח מאוד לקבל זוג כזה ../images/Emo140.gif ליום ההולדת, או סתם להתרשמות ארוכת טווח. ואז אוכל לחוות דעה עליהם וברצינות. ממה שקראתי, נראים גלגלים קלים מאוד ומהירים, לXC. אם אתה לא שוקל יותר מידי, או לא קופץ יותר מידי, נראה לי משומשו! לגבי אמינות: ???
אשמח מאוד לקבל זוג כזה ../images/Emo140.gif ליום ההולדת, או סתם להתרשמות ארוכת טווח. ואז אוכל לחוות דעה עליהם וברצינות. ממה שקראתי, נראים גלגלים קלים מאוד ומהירים, לXC. אם אתה לא שוקל יותר מידי, או לא קופץ יותר מידי, נראה לי משומשו! לגבי אמינות: ???
י יניב מוסבי New member 27/12/21 #3 נכתב ע"י אלון ר: אשמח לקבל חוות דעת על הגלגלים האלו american classic 350 mtb תודה אלון ר לחץ כדי להרחיב... מגיב אחרי 16.5 שנים : היו לי מס סטים של אמריקן קלאסיק 350 , כולם היו ללא דופי , ללא יוצא מן הכלל
נכתב ע"י אלון ר: אשמח לקבל חוות דעת על הגלגלים האלו american classic 350 mtb תודה אלון ר לחץ כדי להרחיב... מגיב אחרי 16.5 שנים : היו לי מס סטים של אמריקן קלאסיק 350 , כולם היו ללא דופי , ללא יוצא מן הכלל