אשמח לקבל חיזוקים....

luly11

New member
אשמח לקבל חיזוקים....

היי לכולן, אני אמנם לא חדשה כאן אך עד היום רק קראתי ולא השתתפתי באופן פעיל. סיפורי בקצרה: בת 30, האנדו' התגלה לפני כ 5 שנים, הדבקות של השחלות ובנוסף חדירה למעי הגס. כשהחלטנו להיכנס להריון הפסקתי כמובן גלולות והחלו הכאבים הנוראיים. לאחר חודשיים ללא חיים נשלחתי לאחר כבוד ישירות ל IVF. צילום רחם הראה חצוצרה אחת חסומה לגמרי והשניה עם מעבר קלוש. מתחילת התהליך אני עם דקא ארוך שהחזיר אותי לחיים ואפילו גלי החום לא מזיזים לי אחרי הסבל הנורא....עברתי שאיבה ראשונה לפני כחודשיים ממנה הוחזרו שניים ולא היו מוקפאים...הנסיון לא הצליח לצערנו. השבוע עברתי שאיבה נוספת והיום הוחזרו שניים...אנחנו מאוד מנסים להיות אופטימיים ואשמח לקבל מכן חיזוקים....רציתי גם לומר שאתן מקור לנחמה רבה עבורנו. כמו כן עברתי כבר עשרות רופאים וקראתי המון חומר כך שאשמח לסייע לאחרות.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שמחה שהחלטת להשתתף באופן פעיל, אין ספק שהידע שצברת יכול לסייע לנשים נוספות
. מאחלת לך את כל ההצלחה בטיפול הנוכחי: יש בין משתתפות הפורום נשים עם אנדו' בדרגותיו הגבוהות שהרו וילדו ילדים, כך שבהחלט יש מקום לאופטימיות בנושא. מחזיקה אצבעות להצלחתך

luly11

New member
../images/Emo13.gif תודה רבה ושנה טובה

http://rotter.net/User_files/forum/43397a2c27e1b4d2.zip

בלגן2

New member
שמחה שיצאת מהצללים../images/Emo98.gif

אני עם רומיה, בהחלט מאמינה שיש מקום לאופטימיות! אני מהמקרים שהוגדרו קשה ובכ"ז יש לי תאומות כבר בנות שנתיים. אני בטוחה שנוכל להעזר בידע הרב שצברת עם השנים!!!

שמחה שהחלטת להיכנס לפעילות ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה. מזדהה מאד עם מה שכתבת ובמיוחד עם תופעות הדקא האיומות שמתגמדות לעומת הסבל האיום והנורא. רוצה לאחל לך המון הצלחה מחזיקה אצבעות לטיפול מנצח

גל חוף

New member
לגמרי איתך

תשמעי, אני ממש מרגישה שזה הסיפור שלי. בטוח שקראת קצת אחורה וראית שזה בדיוק מה שתיארתי... לצערי, אני כבר אחרי שמונה IVF ללא כל הצלחה. בחודש שעבר עברתי לפרסקופיה לכריתת החצוצרה הסתומה, מאחר והם הגיעו למסקנה שהנוזלים בחצוצרה "מרעילים" את העוברים המוחזרים... בתקווה שזה יעזור... לי יש מעט מאוד ביציות בכל טיפול וללא מוקפאים גם כן... מחזיקה אצבעות שהפעם זה יצליח!!!! כדי שתהיה לכם שנה יותר טובה...

luly11

New member
בנות - שלילי חזק ../images/Emo7.gif

אז אחרי שעדכנתי אתכם במצבי - לפני שבועיים החזרה של שניים - ביום א' החלו כאבי האנדו' המוכרים ומיד ידעתי שלא הצליח...בערב כבר הופיע מחזור והכאבים היו כ"כ חזקים שנאלצתי להתאשפז ולקבל אינפוזיה עם משככי כאבים. כרגע אני עוד לא במצב של לעכל את השלילי, רק רוצה שהכאבים יחלפו וכמובן חוזרים לדיכוי הישן והמוכר. תודה לאל שיש מוקפאים.....

למעלה