אשמח לקבל טיפים מרפואה משלימה

אשמח לקבל טיפים מרפואה משלימה

כיצד להקל על מעבר ממסגרת חינוכית אהובה- מצוות וילדים וחברים בגן אל מקום חדש ובלתי ידוע. עוזב סביבה מוכרת ועובר 200 ק"מ דרומה, כך שקשה "לקפוץ" לביקור. הילדון עם המון חששות והאמת שגם אני.. כי עדיין הרבה לא סגור ולא ידוע. אשמח לרעיונות.

היי תלמה

ישנם כמה דרכים בכדי לעזור לילד ולך לעבור שינויים. לגשת להומיאופתית שלכם ולבקש ממנה עזרה. פרחי באך, התמצית של לייף אנרג'י בשם "סורבייב" יכולה לעזור מאד בעניין המתחים והלחץ כאזרע אראשונה, ניתן לגשת לאחד המטפלים בשיטה ולקבל תמציות עבורכם. לרשום על פתק/דף את כל הדברים שאתם מבקשים במעבר, כמו גן/בית ספר, חב' הובלות מעבר חלק וכו' לאחזיק את הדף המקופל לפחות פעם ביום בין כפות הידיים ולעשות רייקי בין 10 דקות לעשרים דקות עם הפתק בין הידיים עד המעבר או עד שכל מה שרשמתם התרחש. ברובד הנשמה ניתן לבקש והנשמה לצאת למקום החדש לפניכם בכמה ימים כך שהגוף הפיזי ונהשמע ייפגשו במקום המגורים בזמן המעבר. אפשר לדמיין את הנשמה אורזת מזוודות ועוברת למקום החדש. הנשמה לא כולה נמצאת בגוף הפיזי. עוזר במיוחד למתן את הבילבול חוסר התמצאות ובהרגשת הצער שלפעמים חווים. מאוד ממולץ לעשות תרגיל זה לפני טיסות. בהצלחה הבמעבר.

אמא יעל

New member
מזכיר לי כשעברנו דירה

אולי לא ממש רלבנטי, אבל הכנתי לילד שלי ארגז קרטון ובו לשים את מה שחשוב לו לקחת איתו. הוא שם שם כמה צעצועים, ואחרכך לקח משאית צעצוע (ביוזמתו) ומילא ואתה בחתיכות פלסטלינה. זה היה המעבר הסימבולי שלו. לגבי מעבר למסגרת חדשה, יש לי בעיה להמליץ עכשיו, כי המסגרות כבר אינן פעילות (אנחנו ביקרנו במסגרת החדשה וכולי). האם המסגרת הקודמת כעת בקייטנה וניתן עדיין להיפרד ממנה? פרידה נכונה יכולה לעזור להתחלה חדשה. אני קניתי לבני מצלמה חד פעמית והצעתי לו לצלם את הגן שהוא עוזב. שאלתי: את מי אתה רוצה לצלם כדי שתהיה לך מזכרת? הסברתי מה זאת מזכרת, שזה יכול להיות אלבום תמונות קטן עם צילומים של אנשים או ילדים שחשובים לו, שיוכל להתבונן בה ולהיזכר בה. והוא נדלק על הרעיון וצילם בשמחה. זה לא רפואה משלימה אולי, אבל גם פעילות ביצירה ובהבעה יכולה לסייע.

זה רעיון מקסים ותודה שרשמת אותו

כאן, בעיני זה כן , כי חלק מהדברים שאנו עושים ברפואה המשלימה זה לעזור לנפש, והטקס שעשיתם הוא טקס מאד יפה.

למעלה