אשמח לקבל ייעוץ

שירלי232

New member
אשמח לקבל ייעוץ

שלום לכולם, אני בחורה בת 25,מזה כשלוש שנים לא היה לי קשר רציני ובכלל. לאחרונה הכרתי בחור שמאוד נראה לי ונפגשנו 3 פעמים,יש לציין שהכרנו באתר הכרויות.כשפגשתי אותו בפעם האחרונה שאלתי אותו האם הוא עדיין נכנס לאותו האתר והוא ענה שכן.האמת שאני לא מבינה למה להכנס לאתר כזה ,אם אנחנו מנסים להתחיל משהו.האם זו דרכו להגיד שהוא לא ממש בטוח לגביי ולגבי ההמשך או שזה משהו נורמלי? אשמח לעצה בנושא.

לפי דעתי אם את שואלת?

זה מאוד נומאלי כי הוא לא יודע אם את רצינית לגביו בכלל. אבל אם תיראי לו שאת כן רוצה אותו ולא מישהו אחר אז הוא יתרצה ויעזוב את האתר הזה. אגב אפשר לשאול באיזה אתר מדובר?

ofinn

New member
הייתי במצב דומה

במקרה שלי התברר בדיעבד שזה היה סימן אזהרה כי הבחור לא באמת היה בעניין שלי, הוא היה איתי כמה חודשים כי ידע שאח"כ הוא עוזב את העיר לי היה ברור שאנחנו ביחד "על אמת"... ולכן לא התעמתתי איתו לגבי זה שהוא המשיך להכנס לאתר, גם ידעתי את זה בגלל שנכנסתי בעצמי - כדי להראות את התמונה שלו לחברה, אז הנחתי שאולי גם לו יש סיבות לגיטימיות. בכל אופן, זה שהוא היה כזה לא אומר שגם הבחור שאיתו את יוצאת מתכנן כבר על האופציה הבאה בתור. אבל - לדעתי כדאי לך לשאול אותו למה הוא עדיין באתר, האם הוא מוכן לנסות לוותר על זה ולתת לכם צ'אנס לבדוק איך הולך לכם בלי עוד הפרעות יכול להיות שהוא רגיל להמשיך לבדוק, כדי ש"אם לא יילך..." או שהוא משלם והוא מתבאס לבזבז. שווה לדעתי לנהל איתו שיחה אמיתית וכנה לגבי זה ולהסביר לו שזה יוצר אצלך חוסר וודאות, וזה מצב לא נוח. בהצלחה!

../images/Emo42.gifאתרי היכרויות

מה דעתך לשאול אותו את אותה השאלה? יש הרבה סיבות אפשריות לעובדה שהוא עדיין רשום (אולי רישום מחדש כרוך בתשלום נוסף, אולי הוא עדיין לא בטוח לאן אתם ממשיכים...). דבי.

למעלה