אשמח לקבל עזרה בכמה פרטים

אשמח לקבל עזרה בכמה פרטים

אנחנו זוג בגיל 50 + והיינו רוצים לעבור לגור בפלורידה לתקופת נסיון של כמה שנים מצבנו הכלכלי סביר שנינו אנשי מקצוע בתחום השיווק לאור ההגבלות הרבות האם יש סיכוי שנקבל ויזת שהייה לזמן מוגבל לכמה שנים? האם יש דרך חוקית לעשות את הדברים? בתודה מראש

אני מציעה

שתתחילו מלקרוא את זה. אם יהיו עוד שאלות אחר כך נשמח לענות. בגדול, מה שאת מתארת לא נשמע כל כך אפשרי וממש לא פשוט. אי אפשר לקבל ויזה כך סתם, אתם יכולים לנסות למצוא מעסיקים שיסדרו לכם ויזת עבודה (רק ל-2005), או להתקבל ולהירשם ללימודים גבוהים (מאוד יקר).

הסיכויים נראים קלושים - האומנם?

כמו שזה שנראה יהיה מאד קשה לשכנע אותם בדרך חוקית לאפשר להנות מהחיים בפלורידה אולי אנחנו תמימים כשאנחנו רוצים לעשות את הנסיעה שלנו חוקית...

אכן כך, מה לעשות שחלומות ומציאות

הם דברי םשונים בתכלית. אני דווקא חושבת שזה תמים להגיע בצורה לא חוקית ואח"כ להתפלא כשמסתבכים... אתם יכולים לנסוע לטיול של חצי שנה... מעבר לזה זה כבר מאוד מסובך.

us2canada

New member
One possible way

The US doesn't have a retirement visa right now (they might someday figure out that exporting Florida, Hawaii and New Mexico to wealthy Europeans is a good deal, but it isn't on any agenda right now) But... There is a Visa Class called E and a visa type called E2. If, and this is a big IF, one of you has a citizenship of a country other than Israel, or has the ability to obtain one you may be able to put yourself in a status that will enable you to stay for as long as you want in the US. The E2 visa is for owners of a small business, so, if the big IF is solved: read about it on the net think what business you can set up go for it. It is a common method among Canadians who want to live down south as well as some Europeans. And it is totaly legal. Good luck

יהושע 50

New member
To us2canada

What's the point with the "citizenship of a country other than Israel"? If it is for owners of small businesses why is it blocked for Israeli's? However, this option is interesting.

17205

New member
לדעתי אתה לא מדייק (טועה)

בשביל ויזה מסוג E2 לא מספיק רק כסף, צריך גם תוכנית עיסקית שתראה איך אתה מייצר מקומות עבודה. בכל מקרה אני חושב שויזה E2 סגורה לישראלים, המדינה רוצה שתקים עסקים כאן ולא בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלת

אני מודה לכם אולי בכל זאת יש תקווה

יש לנו בארץ חברה העוסקת בשיווק, ניהול והפקה. יש לנו את היכולות להוכיח שאנחנו מייצרים מקומות עבודה (כאו בארץ) השאלה היא אם זה תופס . מי לא מאשר את ויזה E2 - כאן? שם? ומה זה דרכון מכל סוג אחר רק לא ישראלי<? האם יש כאן הפליה???.. מעניין מאד

לא להתלהב יותר מדי

למיטב ידיעתי דרושה השקעה של כחצי מליון דולר. האישור נעשה ע"י רשות ההגירה האמריקנית, כמו כל ויזה אחרת. תצטרכו לפתוח חברה כאן ולהוכיח שאתם יוצרים מקומות עבודה כאן, לא בישראל. בעלי דרכון ישראלי לא זכאים לויזה הזו.

כן, ולמרות זאת...

נראה לי שיש כמה וכמה דרכים שבהם אזרחי העולם הגדול מלבד ישראליים יכולים לקבל ויזות . זה מעניין. אנחנו בכל זאת עדיין מנסים לברר בתמימותינו עדיין לא התייאשנו

us2canada

New member
Some Useful Info

E visas are for Treaty Traders and Treaty Investors Israel has no "investor" agreement with the US. The reason why not is unknown but I have seen around the net things that make one think... To cut a long story short: First link has the details Second link has the list of countries There is no set amount of investment it must be substantial, and it is said that 100k will be enough in most cases. If you want to follow through you will need: 1. be a national of a treaty country 2. set a business that is real 3. apply for the visa If you pass test number 1, the main problem is, obviously, how to set a profitable business that makes sense. The visa comes later. It is suggested to read a lot about it and then consult business and immigration lawyers about this. Also try to avoid any offer to make any investment in existing business for the sake of the Visa. If you don't think it through, you’ll end up with the most expansive visa ever...

us2canada

New member
And a word to everyone else here

For the sake of the general public, please do try to understand that there is a world outside the cubical and other ways to live and do things than what is common in certain places on the east coast. A forum dedicated to the topic of moving to america should be a place where people can get leads to solutions not lectures about the difference between dreams and reality.

I THANK YOU ALL

ועוד מילה - בזכות החלומות... ממרומי 50 שנותי למדתי שהחלומות הם שהובילו אותנו ובזכותם הגענו... קבלתי הרבה אינפורמציה בימים אלה ואני מבטיחה להמשיך לשאול ולעדכן תודה , וכל פרט נוסף יתקבל בברכה

קרן210

New member
הבחור צודק...

לפני שעברתי לארה"ב התיעצתי עם עו"ד ישראלי מוכר ונחשב ושילמתי 1300 ש"ח לפגישה שבה הוא אמר לי שאין לי שום סיכוי לקבל ויזת עבודה כמו עוד הרבה אנשים. רק אחרי שבאתי לארה"ב ובדקתי עם עו"ד אמריקאי שלא לקח כסף להתיעצות (כאן בד"כ לא לוקחים כסף לפגישות ראשונות) מצאנו פיתרון הולם וחוקי. מי שלא מתיאש וחוקר דברים לעומק בסוף ברוב המקרים מצליח...

טל ר

New member
מזכיר את האיש שהולך לעו"ד

ושואל: "כמה עולה יעוץ?" - "$5,000 לשלוש שאלות." - "זה לא יקר?" - "כן, זה יקר. מה השאלה השלישית?"

תודה לך, את זה בדיוק חיפשתי לשמוע

אני חושבת שהמטרות שאנחנו שמים לעצמנו בלוויית החלומות הם הדברים שצריכים להוביל אותנו ואנחנו בהחלט חושבים על נסיעה לפלורידה ושם אני בטוחה נמצא את הפתרון. אין סיכוי, אנחנו לא נתייאש

17205

New member
קחו עוד רעיון

אתם יכולים לנסוע על ויזת תייר לכמה חודשים, להגיע לאיזה קהילה יהודית, ולהתחיל להתחבב על האנשים, הם יכולים לבקש בשבילכם ויזה J1 ובן הזוג J2, למשל מישהו מכם מעביר חוג על הגיאוגרפיה של ארץ ישראל לפני קום המדינה, זה נקרא חילופי תרבויות. בכל מקרה בהצלחה.

למעלה