אשמח לקבל עזרה בתכנון משרד קטן

גל גלגל

New member
אשמח לקבל עזרה בתכנון משרד קטן

יש לי חצי חדר בכניסה וממנו מעבר לסלון, להול (חדר שינה ושרותים) ולמטבח. אני רוצה להפוך את החדרון הזה למשרד ביתי שיאפשר לי לקבל לקוחות בצורה נעימה וללא הפרעה למי שגר בבית. מבלי להיכנס לסלון. אני מצרפת גם 2 שירטוטים אולי זה לא ממש בקני מידה אבל מקווה שהרעיון ברור. דבר חשוב זו דירה שכורה ואני לא רוצה להשקיע בה יותר מידי. אודה מאוד למי שיעזור לי.

גל גלגל

New member
צודק......

אז ככה: לצערי אין לי אפשרות כספית לשכור משרד ולכן הגיע ההחלטה להפוך את הכניסה למשרד (נכון להיום הפגישות נערכות מחוץ לבית). העיניין הכספי הוא בעייתי מאוד אבל אני מאוד יצירתית ויכולה למצוא פתרונות. אני מתכוונת לסגור (פרגוד או ממש לסגור את הדלת) את דלת הסלון והמטבח שיש לקוחות בבית. בד"כ זה לא אמור להפריע למי שנמצא בבית.בבית גרים 2 אנשים. 3 שולחנות זה מה שיש היום : 1. שולחן כתיבה - מתחת לחלון. 2. שולחן מחשב. 3. פינת אוכל - מול דלת הכניסה (אפשר ורצוי להעיף). אני מתעסקת בתחום של חתונות והקהל לרוב זוגות לפני חתונה/הורים. בכל פגישה יש בין 2 ל- 4 אנשים. אני חייבת לעשות את השינוי הזה ולא מוצאת פיתרון. חשוב לי שישאר המחשב מאחר והוא כלי עבודה כנ"ל לגבי שולחן כתיבה וארון הספרים (בצד ליד החלון). האווירה חייבת להיות נעימה, גם ככה קשה מאוד לסגור עיסקעות. מה כדאי? ספות? שולחן וכסאות? מה לעשות עם שולחן הכתיבה והמחשב? בעיה ממש קשה - אני לא יכולה לזרוק אותם. תודה, תודה ושוב תודה.

שמופית

New member
לדעתי (הלא מקצועית ../images/Emo3.gif)

פשוט להשאיר הכל כמו שהוא... את אומרת שאת חייבת הכל בחדר ומצד שני עוד רוצה להוסיף כורסאות ודברים נוספים ? תראי, אירגנתי כבר 2 חתונות ונפגשתי עם הרבה בעלי מקצוע. לרובם אין משרד. או שנפגשים בגן האירועים או שנפגשים בבית של בעל המקצוע. לדעתי, אם אין לך אפשרות להעביר אחד מהשולחנות לסלון או לחדר השינה, פשוט תארחי את הזוגות סביב השולחן של פינת האוכל. תדאגי שעל השולחן יהיו פזורים אלבומים מעוצבים, שמראים אירועים שעשית ומכתבי תודה מזוגות שעבדת איתם
לדעתי, תעבדי עם מה שקיים - תצבעי איזה קיר בצבע מושך, אולי עם דוגמא... תתלי תמונה מעניינת או סידרה של תמונות יפות שימי וילון על החלון ועשי הכל בהתאמה (שלא יהיה לך פתאום כסא מחשב ירוק תקוע בחדר כתום-סגול
) אגב, זה נכון שמאוד קשה לסגור עם לקוחות עכשיו, אבל זה לא תלוי בספה או בשולחן... זה תלוי רק בך
בהצלחה

guy24carolina

New member
מאיפה אני משיג תוכנה לסירטוט

אני ראיתי שהשתמשת התוכנה לסירטוט מאיפה?

למעלה