אשמח לקבל עזרה

kapit10

New member
אשמח לקבל עזרה

אני מדריכה (לא במסגרת התנועה) קבוצת ילדים בכתה י. הם בני מושבים והפגישה הראשונה שלנו לא הייתה משהו. הם מופרעים ובודקי גבולות (שותים, מעשנים) אבל ביסודם-ילדים טובים. אני מחפשת פעילות שתתאים להם כפעולה של היכרות. אבל לא עולה לי כלום בראש. זה צריך להיות משהו קצת מתוחכם כי "שום דבר לא ברמה שלהם"... פעילות שבה הם יוכלו גם להכיר אותי וכמובן את הגבולות שלי וגם שאני אצליח להכיר אותם ולעניין אותם. יש לכם רעיון?? בתודה מראש כפית10

דווני

New member
רעיון..

את אולי יכולה לעשות להם כמו מן התערבות כזאת.. ובגלל שהם גדולים אז להתערב על משהו שבאמת יראה להם שווה מספיק כדי להשקיע ולתת להם כל מיני משימות, אמרת שזה לא במסגרת תנועה אז אין את האפשרות לקשר זאת לתנועה אבל כל מיני משימות משוגעות כאלה וכפיות וגם אחד עך השני וגם שהם אולי יצטרכו לברר משהו עליך... בד"כ בד"כ כלל נותנים לילדים לנצח... ואז אם נגיד התערבתם על ארוחה או משהו בסגנון אפשר לעשות את זה ערב אחד שגם יאפשר לך להתקרב אליהם קצת יותר.. מקווה שעזרתי ובהצלחה!..[=

einav132

New member
פצצת זמן

פצצת זמן זה פעולה בה החניכים משחקים כביכול נגד המדריך. חשוב לציין שבתחילת הפעולה אתם קובעים מה קורה במידה והם מפסידים או במידה שאת מנצחת חשוב שזה יהיה משהו שווה שהם יתאמצו עבורו... (המטרה היא שהם ינצחו) את מגדירה פעולות תלוי לפי הזמן שמוקצה לך.. סתם פעילויות כפיות...( משהו של יותר עבודת צוות - כך הם יכירו אחד את השני). כל פעם שהם יצליחו לעמוד במשימה תני להם רמז פרט כלשהו שבסופו תהיה חידה - כל הרמזים יהוו פתרון לחידה. תנסי לחשוב על חידה שקשורה אלייך ואת הפרטים תני בהתאם.. על אותו עיקרון את יכולה לעשות חפש את המטמון ושוב שאת תהיי התשובה לפתרון - כך הם יכירו אותך.. מקווה שעזרתי..! עינב

למעלה