אשמח לקבל עצה...

the c

New member
אשמח לקבל עצה...

שלום לכל החברים הנהדרים בפורום הנהדר הזה, אני סטודנט להנדסה והייתי רוצה להשתדרג בפאלם חדש (הישן הוא זייר, כן כן הראשון...) הייתי שמח למספר עצות בנוגע למכשיר שמתאים לי (גם פוקט אבל עדיף פאלם). התכונות אותן אני מחפש במכשיר (האם בכלל קיים דבר כזה? אני כבר לא ממש מעודכן...): 1. הצגת מסמכים- PDF, WORD, EXCELL, POWERPOINT. הצגה ועריכה של מסמכים בעברית בצורה מסודרת וברורה לקריאה עם נוסחאות (כמו ה- EQUATION EDITOR בוורד), כמובן גם הצגה של תמונות גרפים ושאר תרשימים. 2. הצגה של תמונות. 3. מוזיקה. 4. אפשרות להרחבת זכרון. 5. BLUETOOTH 6. אפשרות להתחבר לאינטרנט ולהתקנים דרך השן הכחולה? 7. מחיר סביר... בכל זאת סטודנט. תודה מראש על העזרה. (הסעיף הראשון הוא הקריטי ביותר, למרות שגם השביעי...)

alonhzn

New member
יש לך 3 אפשרויות

Lifedrive - גדול וכבד ומססורבל מידי לטעמי (כמובן שהכל יחסי) E2 - כמעט מושלם חוץ מהעובדה שהמסך קצת יותר קטן ואין wifi (אבל יש שן כחולה) TX - מושלם (עד כדי קבוע
) כולם יכולים לעשות מה שתארת בצורה מצויינת אך לא תוכל לערוך מסמכים מורכבים (Mathtype) על גבי הפאלם! תוכל רק לצפות בהם בלי בעיה...

sumsum6

New member
TX!!!

גם סטודנט להנדסה שודרגתי לפני שבוע מM515 לTX - סוף הדרך!!! מסוכן מאוד בתקופת מבחנים שותה לך את כל הזמן הפנוי שגם ככה אין...

the c

New member
תודה רבה לכם

ההתלבטות שלי היא בין ה-E2 ומחירו האטרקטיבי, לבין ה TX ותכונותיו המדהימות

Ran sch

New member
Tx בלי לחשוב פעמיים - ופתרון

לגבי לצפות מסמכים שמכילים נוסחאות - לא ניסיתי את זה - מייד בטיפול.. למרות שאני יודע שקבצי PDF עובדים לא רע (גם בעברית) אבל האטיות שלהם היא בדיוק בגבול שבין משהו מוצלח מאוד לבין משהו שאתה לא רוצה להסתמך עליו. דרך אגב- אם אתה מחפש לחתוך עלויות אני ממליץ לך למצוא מישהו שיקנה לך את זה בחו"ל (אפשר למצוא בפחות מ- 240 דולר....) ולקנות עברית כאן (אתה מוותר על אחריות ועל שקט נפשי... ואחרי זה עוד צריך לקנות עברית - אבל חוסך בסביבות ה- 800 - 900 שקל בעלויות.) תוכנות שימושיות שכדאי יהיה לך לשקול powerone graph - מעין TI לפאלם. ממירי יחידות (יש אלפים) קבועים שונים (יש תוכנה חינמית עם כל הקבועים הפיזיקליים בעולם) אופיס (אקסל במיוחד) (מגיע עם המכשיר). מילון (תמיד שימושי למישהו שצריך לקרוא ספרים באנגלית) ממליץ לך למצוא מישהו שכבר יש לו פאלם ומריץ מסמכי וורד כדי לראות בערך איך העסק עובד- יש כאן כאלו שיחלקו עלי, אבל אני טוען שזה לא באמת עובד... אפשר לקרוא מסמך - אבל זה קטן מידי מכדי לקרוא ממש (יותר מאשר סתם לחפש נוסחא) ומתבלגן כשמנסים לכתוב שורה (אבל אפשרי) פאוור פוינט - זה יותר כמו תרגום של המצגת המקורית לסדרה של תמונות ללא אנימציה - אבל בד"כ זה כל מה שצריך (דרך אגב מנסיון- אין טעם לנסות לקרוא מצגות עם TE... מסך קטן מידי)

למעלה