אשמח לקבל עצות

אשמח לקבל עצות

אני אם טריה לתינוק בן 5 חודשים.עדיין נמצאת בבית בגלל קושי למצוא לי תפקיד בחברה בה אני עובדת...עבדתי שם 4 שנים...ועכשיו,בגלל שיש לי תינוק לא מוכנים להעסיק אותי שבע וחצי שעות-כפי שנהוג בחוק עד שהילד מגיע לגיל שנה- אז אני בבית,נהנית ממנו מאד..אבל..כולכם בוודאי יודעים שמשכורת אחת ומשכנתא זה לא תענוג גדול..מציעים לי פיצויים יפים...והשאלה-האם לקחת את הפיצויים ולשתוק, או להילחם על זכויותיי? מדוע מגיע לי עונש? כי החלטתי להיות אמא? ומי ניתן לפנות בנושא? אודה מאד למי שיגיב. יום נעים לכולכם

עופריקו

New member
גברת תפוזי יקרה ..

דעתי כי את צריכה להילחם על זכויותיך.עצם היותך אמא אינה עונש. כאשר הדברים עגונים בחוק המעסיק חייב לקבלם. ישנו בית דין לעבודה ,ישנם גם ההיסתדרות אשר יש להם בודאי יועצים. נעמת בודאי תוכל גם לעזור לך בייעוץ מישפטי ובהגנה על זכויותיך. מחזיק לך אצבעות ומאחל לך הצלחה יום נעים וטוב עופר שמאוד מתרגז מדברים כאלה

תודה עופריקו,באמת

נכנסתי לאתר של נעמת ופניתי לייעוץ,אני מקווה שיהיה לי כוח להילחם, זו התקופה היפה בחיי עם בני ומשפחתי ואין לי כ``כ רוח לחימה אלא רצון לשקט ואהבה.תודה!!!!!!

מאי ח

New member
עופר, סליחה על ההתפרצות...

אבל, איך הגעת לסימני האצבעות? תודה מראש

עופריקו

New member
מאי שלום ....

יש ליד ההודעה שאת כותבת בסוגריים (סמיילים וסימנים לנושא ) תכנסי פנימה ושם תראי את הכל וגם אני מ ihpc.net אם זה אומר לך משהו... ברוכה בהאה לפורום מקווה שתהני שלך עופר

אמיר.

New member
ראשית מזל טוב...

רק אושר לכם. המעסיק שלך - חצוף גדול. לא בטוח ששווה לעבוד אצל אחד כזה... גם אם תצליחי במאבק נגדו (ואכן ההסתדרות וארגוני הנשים לצידך ובצדק). הרי תווצר עוינות וסביבת העבודה אולי לא תהיה כשהיתה. לכן - במקביל למאבק שווה לבדוק אפשרות למקום עבודה חלופי. ----------------- דרך אגב אנחנו השתדלנו תמיד לקחת עוד קצת חופשה ללא שכר כדי שהתינוק (4 עד כה) ישאר בבית עד גיל חצי שנה.

תודה רבה על העידוד

התינוק שלנו בן 5 חודשים והוא עדיין יישאר בבית עם אמא שלי...הבוס הגדול הוא אכן חצוף אבל אני עובדת בחברה מאד גדולה כך שהמשך התעסוקה לא יהיה תחתיו כך ששווה להילחם על תפקיד בחברה הזו עם כל התנאים וההטבות...רק שאין לי כ``כ כוח כי זו תקופה של שלווה ורגיעה..פניתי לנעמת ונראה מה ייצא מזה. לגבי מקום עבודה חלופי-לא יהיה לי את השכר,התנאים,הוצ` רכב,דרוג ניהולי וכו` כך שלא בא לי להפסיד את וותק 4 השנים שהייתי שם... יום טוב לכולם ושוב תודה

אמיר.

New member
המממ . אני מתחיל לחמוד את הג`וב שלך

:) קדימה למאבק... איך אמרו שם בסרט ? go to the matresess

ליפז

New member
תנסי ליצור קשר עם ארגון בשם ש.י.ל

``שרות ייעוץ לאזרח`` הם מאוד עוזרים במקרים כאלו ויודעים בדיוק למי להפנות.

לי28

New member
מלחמה או מנוחה

האם את מעונינית לחזור בכלל לעבודה? האם את מעונינת להשאר בבית במנוחה עם תינוקך? אם את מעונינת לחזור לעבודה , צאי לדרך , מלחמה לפניך אך לא אבודה, אני מאמינה כי יהיו גורמים רבים אשר ירצו לעזור לך בכדי להגיע לנחלה והצדק. ואם החלטת לשבת בבית.. תנצלי כל רגע ותהני

למעלה