אשמח לקבל פידבק על קורס של FXCM

richy9

New member
אשמח לקבל פידבק על קורס של FXCM

קבלתי מידע על קורס שמציעה FXCM בחינם ללא צורך בפתיחת חשבון..רק רישום למייל...אני מניח שמדובר בקורס אנטרנט לסוג של מסחר עצמאי. אשמח לקבל חוות דעת. תודה.

rafipips

New member
בוא לא נהיה תמימים , אבל אם זה בחינם ?

מה יש לך להפסיד ? אולי רק להרוויח ! אבל לא נהיה תמימים , החברה רוצה בקשר מסויים אליך , אם זה מייל , או טלפון . כדי שבעתיד אולי תהיה לקוח שלהם . אבל FXCM זו חברה טובה , אז אין לך מה להפסיד . ואם תלמד שם דברים שיעזרו לך במסחר , אתה כבר לבד תרצה את הקשר אליהם . חוץ מזה אתה כבר לא חדש בעסק . בהצלחה רבה ותדווח מה עשית , ואיך הקורס !

richy9

New member
תודה רבה.

נרשמתי והוספתי לחתימה במידה ואחרים גם מעוניינים.

richy9

New member
אגב, שוחחתי עם חבר הבוקר והוא טוען שבגלל

ש FXCM היא חברה ציבורית, היא יותר מקצועית מכל מיני חברות פורקס פרטיות. האמת לא חשבתי על העניין בצורה כזו. למרות שמקריאה בפורומים, יחסית אין עליה פידבקים שליליים אלא ההפך. מה דעתך?

rafipips

New member
החברה היא לא ציבורית - היא נחשבת פרטית אבל

החבר שלך התכוון לכך שהיא החברה היחידה שנסחרת בבורסה . בנוסף היא גם מפוקחת ע"י הרשויות בארה"ב ובלונדון , ואולי בעוד מקומות . כבר כתבתי לך שהיא חברה טובה ואין מה להפסיד , אולי רק להרוויח . החיסרון שלהם שבמטה טריידר שלהם אי אפשר לסגור חצי עסקה .

rafipips

New member
במטה טריידר אפשר לסגור חלק מעסקה

אם יש לך עסקה פתוחה על 1 לוט , אתה יכול לסגור חצי לוט . ב FXCM אי אפשר . צריך מראש לפתוח שתי עסקאות על חצי לוט , במקום עסקה אחת על לוט . כדי שתוכל לסגור חלק . לילה טוב

matanbil

New member
הבעיה היא שזה רק בפקודה מיידית

ולא ניתן לתת פקודה עתידית על חלק מהכמות בעסקה

rafipips

New member
יש פיתרון ע"י סקריפט

יש סקריפט שאתה מפעיל על הגרף והוא פותח מיידית שתי עסקאות באותו שער כניסה . ואז פשוט לחלק את גודל העסקה לשתיים . ובסגירה סוגרים או אחד או את שתיהם . אפשר לשחק עם הקוד של הסקריפט ולסדר שיפתח שלוש וארבע עסקאות , לפי צורת המסחר . אפשר גם להגדיר להם פרופיט וסטופ שונים לכל עסקה .

rafipips

New member
צריך להיות לי , התעסקתי איתו לא מעט .

אני יחפש אחרי כיפור , ויעלה קישור לפורום .

rafipips

New member
תעדכן איך הסתדרת , ואם יש איזה רעיון על

אחד הסקריפטים .

סוחר5

New member
היא כן סוג של ציבורית אם היא מונפקת

בכל מקרה זה לא מחייב שהם יהיו באמת אמינים, כולנו יודעים מה כוחם של הברוקרים. כך או כך אני סחרתי ב FXCM בעבר והיה לי שם טוב, בעיקר השירות. היום אני בגו-פורקס ומרוצה לא פחות:) שנה טובה!

rafipips

New member
ההבדל הוא בכמות מחזיקי המניות

אם למשל 90% מהחברה מוחזק ע"י 20 איש היא עדיין נחשבת חברה פרטית לפי ההגדרה בישראל . (בישראל עד 50 איש נחשבת חברה פרטית) למרות שעשרה אחוז נסחר בבורסה . הסחירות בבורסה במקרה כזה , לא הופכת את החברה לציבורית , אבל מצד שני מחייבת את החברה להציג דוחות , ולהתנהל בשקיפות מלאה . דבר שבהחלט תורם לאמינות של החברה . אני לא יודע מה המצב היום לגבי כמות מחזיקי המניות , אני משער שאין שינוי מלפני שנה .

למעלה