אשמח לקבל פרטים על הSimos Magic ועל נאפה..

Babylonation

New member
אשמח לקבל פרטים על הSimos Magic ועל נאפה..

שלום, אני נוסע ב24-31 באוגוסט..הטיסה ב19:40 ב24.. אשמח לקבל פרטים על מלון הSIMOS MAGIC..האם הוא ממוקם במקום טוב, האם היחס של העובדים סביר ואיך החדרים? בנוסף, כמה יעלה המזגן בחדר, האם יש מקרר וגז? (חשבנו על להביא פסטות, חלב, קורנפלקס ודברים שנוכל להתקיים איתם בלי הרבה כסף). האם זה בטוח לשים את הדברים בכספות שלהם או עדיף להביא מנעולים לתיקים? האם זה אפשרי להיכנס לברים ומסיבות בריכה מתחת לגיל 16? יש איתנו עוד חבר בגיל 15 וחצי שנראה די קטן, לא יהווה בעיה באיה נאפה? במועדונים וכאלו? אח שלי רוצה להשכיר טרקטורון ואני לא ממש אוהב את זה כי לפי מה שהבנתי זה מסוכן, יקר, ואפשר לדפוק אותך בקלות, האם אני טועה? בכל אופן אשמח לעוד פרטים ומה יש לעשות בנאפה לנוער בגילנו? אחד בן 15 וחצי, אני בן 16 עוד חודש, אחד עוד מעט בן 17 ואחי בן 17 וחצי. תודה מראש חבר'ה, אדם=]

maor79

New member
בקשר לסימוס מגי'ק

שמע אחי אני חזרתי משם יום שבת מלון טוב במרחק יריקה מהסקוור והמזגן עולה 21 פאונד לשבוע ותזהר הוא מקפיא חזרתי חולה בגלל המזגן החדרים סבבה ואתה יכול להכין פסטה וכאלה יש לך שם כריים והכל אל תדאג מקום בן זונה

Shimrita17

New member
חח גם אנחנו חזרנו חולים בגלל המזגן !

זה מטורף, ישנו כל לילה עם מזגן...בלילה האחרון כולנו חטפנו חום, כאבי גרון וכאלה... נראינו כמו במחנה פליטים..חח מזל שזה היה בלילה האחרון, הא?

maor79

New member
בקשר לסימוס מג'יק

ואיך היה נהנתם?! סעמק המזגנים שלהם לא יודעים מתי להפסיק לקרר!! עד עכשיו אני חולה ומצונן אבל בע'''ה אני חוזר לשם עוד שבועייםםם חלוםםםםםם מאיפה את?

מווורקי

New member
יוווו גמני!

חזרתי ביום שבת בלילה, ישר איך שקמתי ביום ראשון התייצבתי אצל הרופא.. עד עכשיו אני סובלת מדלקת בגרון והצטננות קשה חחח ,הכל בגלל המזגן החרא הזה

Shimrita17

New member
חח גם אני ! טירוף...

אני מצוננת לאללה :/ גרון, עניינים.. חח אני רואה פה מספיק ראיות לתביעה ייצוגית נגד הסבא ג'פטו הזה מהקבלה.

מווורקי

New member
אז ככה

המלון ממוקם על הסקאוור, מיקום מעולה! היחס של עובדים לא רע, למרות שהמנהל דיי חרא, גנבו לי את הכסף וזה לא הזיז לו יש גז, ואפשר להכין פסטות וכל השטויות האלו, וגם יש קומקום להכין שתייה חמה ומנות חמות.. מקרר גם כן יש, אבל מיקרו לא. הכספות ממש בטחות! מומלץ ביותר.. זה 7 פאונד לכל השבוע תתחלקו בין החברים וזה יצא מחיר סבבה לא יעשו בעיות עם הגילאים, יעשו בעיות מזה שאתם ישראלים, תשתדלו לא להקצין עם הישראליות שבכם (בלי שטויות, כן?) והטרקטורנים לא הייתי ממליצה זה סתם יכול לדפוק את הטיול, ולא בא לכם להסתבך עם הבעלים שם, נכון? אני הסתדרתי מצויין גם בלי זה אם יש לך עוד שאלות, אז בכייף:) תהנוווו!

Babylonation

New member
המון תודה על ההתשובות, עוד כמה שאלות

דבר ראשון, אנחנו ישראלים חמודים! בלי שטויות, באים להסתלבט ולהנות=] אחד נראה גרמני, אני ואחשלי אמריקאים ואחד בכלל אוסטרי אנחנו לא ישראלים מוקצנים :) אממ..כמה עולה שם אוכל כמו פסטות חלב קורנפלקס וכאלה ביחס לארץ? ובכלל..21 פאונד? לא משלמים שם בלירות קפריסאיות? קצת הסבר על כספים שם לא יזיקו=] ושאלה חשובה.. יש שם מלא ערסים? או שזה רק בדמיון שלי, כי ערסים לא עושים לא יותר מדי טוב? והאם יש דברים מעניינים לקנות שם? האם יקר שם? תודה..אתם מזה עוזרים! אדם=]

adidush007

New member
אז ככה:

אני אשתדל לענות על הכל אוכל
: האוכל בסופרים עולה רגיל פחות או יותר... אבל מומלץ להתארגן עם כל החברים על אוכל מהארץ. לא הכל טעים שם וגם סתם חבל להתחיל לחפש. מים תהיו חייבים לקנות, שישיית מים בממוצע עולה פאונד וחצי, אם אתם בקטע של לחסוך תוכלו למצוא זול יותר בסופר ליד מקדונלדס <פאונד אחד לשישיית מים! יותר זול מהארץ> הכסף : הכסף הוא אכן לירה קפריסאית שנקרא גם פאונד. פאונד אחד שווה 10 שקלים <כן זה המון>. את הchange מומלץ לא לעשות בארץ אלא שם, מה שכן צריך לשים לב לשער של הדולר 4.2 בדר"כ ועדיף לחפש מקום שבו ההחלפה היא ללא עמלה < No commission הם בדרך כלל כותבים את זה בענק> ערסים: בכל מקום יש, במיוחד כשזו עיר שכולם באים אליה כמו איה נאפה.. אולי במלון יהיו <תלוי לאיזה מלון אתה הולך> אבל זה משהו שולי לא משהו שאמור להפריע לך! בטח כבר קראתם את זה פה אבל אני חייבת להדגיש!!! ביום של ההעברות לכל קבוצה יהיה סוג של "נציג" הוא יציע לכם דילים לכל מיני מסיבות, לפארק מים וכו' א-ל תקנו...! המסיבות יהיו על הפנים, המסיבת ספינה מוצפת בישראלים, הכרטיס ויאיפי שהוא יציע לכם לפארק מים יעלה בערך ב3 פאונד זול יותר אצל מישהו מקומי וכו' בקיצור ל-א להתפתות! דברים לקנות.. אתה תראה von dutch בכל מקום אבל אין שום דבר מיוחד שאין בארץ.. ושום דבר לא זול במיוחד. אז לא לבנות על קניות במיוחד.. רק בדיוטי פרי בלרנקה המחירים סבירים אז שווה להשאיר קצת כסף... מקווה שעזרתי אם יש עוד שאלות אני אשמח לענות

maor79

New member
לעדי

תגידי את היית באנטאה ואת מיהוד מכבים? עם חישוק באף?

maor79

New member
למורקיי

וואלה אני לא זוכר מי זאת..את באה לנאפה שובב??

למעלה