אשמח לקבל פרטים על זירוז לידה

danielle111

New member
אשמח לקבל פרטים על זירוז לידה

אני בשבוע 37 הריון ראשון וסובלת ממיעוט יחסי במי שפיר + ניטור חשוד + וDVT על מנת לאפשר לי לידה עם אפידורל רוצים לעשות לי זירוז לידה שבוע הבא. אני מתלבטת נורא בגלל החשש לעשות ניתוח קיסרי אני יותר רותה לידה רגילה אשמח לקבל איזשהו משוב האם כדאי ללכת על זירוז או להמתין עד ללידה עצמה ואז להשתמש במשככי כאבים אחרים אשמח לקבל תשובה

את צודקת בהחלט בחשש שלך שייזום לידה

עלול להסתיים בניתוח, אם כי לא בהכרח האחד מוביל לשני. מצד שני, אם את עם קלקסן, בהחלט קיימת העדפה לייזום לידה, בעיקר כדי שתוכלי לקבל אפידורל, אבל לא רק (אפשר לכוון לכך שהלידה תתרחש בשעות הבוקר, כשכל הרופאים נמצאים וכיו"ב). אני מבינה גם שקיים חשש להתפתחות מצוקה אצל העובר, ובמצב כזה עוד פחות סביר שיתנו לך להמתין עד שתתפתח לידה ספונטנית. כמובן שרק את יכולה להחליט, אבל במצב שאת מתארת אני אישית הייתי מסכימה לזירוז ללא היסוס, מתוך ידיעה שבכך אני עשויה למנוע מהתינוק שלי סיבוכים מיותרים. אבל אולי זה רק אני... מה שתחליטי - שיהיה בשעה טובה, ושיעבור בשלום ובידיים מלאות.
עתליה

danielle111

New member
תודה רבה על התגובה המהירה

בגלל שזאת לידה ראשונה ולפני ההריון הייתי בריאה לחלוטין ללא בעיות בריאותיות מיוחדות השינוי הזה מאוד משפיע עלי נפשית. הייתי רוצה לקבל המלצה לתומכת לידה לא רק תמיכה טכנית אלא גם משהו יותר נפשי, מישהי מאזור המרכז אשמח לקבל המלצות לתומכת טובה וממולצת.

למעלה