אשמח לקבל תגובה על החלום שחלמתי

max11 האחת

New member
אשמח לקבל תגובה על החלום שחלמתי

שלום לדוד נתחיל מיזה שאני מציירת ציורים אינטואטיבים ולכן החלומות שלי כנראה מאוד מוחשים לי ברמות גבוהות .חלמתי השבוע שאני נמצאת בחדר השינה (דווקא של הוריי) אני שוכבת על המיטה ויש לי מצב טוב , ואז אני מקבלת שיחת טלפון (זה גם הטלפון של פעם עם השפורפרת של פעם ) בקיצור אני עונה לטלפון ומישהו מדבר אתי ואומר לי שאני יכולה לתקשר עם נשמות (רוחות) ויש נשמה שרוצה לדבר אתי והיא מתחילה להגיע , אז עניתי שאני לא רוצה לדבר איתה וניתקתי את הטלפון ואז מתחילים כתמים להופיע בצבעים של כחול אדום תכלת על הכרית על הקירות אלו כתמים כמו שמתיזים צבע אקריליק .הרגשתי פחד מטורף ויצאתי מהחלום הזה בצורה שהרגשתי איך הנשמה שלי נכנסת לגופי בחזרה. אני מתעוררת שאני כולי בחום מטורף בגוף, ואיך שאני עוצמת את עיניי אני שוב נכנסת לחלום הזה מאותה נקודה שהרוח מגיעה לחדר . מה שכן אני כבר כמה חודשים רוצה לדבר עם הבן שלי שמת לי בלידה, אז אני הולכת למתקשרים וכל אחד אומר לי פירוש אחר סיבה אחרת אז ירדתי מהנושא של המתקשרים.וחשבתי בעצמי ללכת ללמוד תקשור . ואני רוצה להוסיף שהיום אני שוב בהריון !!! תודה

שלום גם לך מקס האחת

כמו בבדיחה על האיש שבא בתלונה לאלוהים כשהגיע לכס המלכות לאחר שטבע, וענה לו הלה "על מה תלין יהודי יקר, שלחתי לך מסוק וסירה, אנשים וכו' שליחים טובים שלחתי להצילך ואתה כל הזמן מחכה לי אישית? אז את "רוצה" והולכת ללמוד תיקשור כשבעצם שכשמנסים לתקשר איתך את מיד נאטמת מפחד. יש לי תחושה חזקה שזה בנך המתקשר איתך כעת מרחמך. ברוכה הבאה

למעלה