אשמח לקבל תגובות על נעלי מרקל

אשמח לקבל תגובות על נעלי מרקל

התחלנו את הטיפול לאחר הגבסים עם נעלי אלפא פלקס שהמיטו עלינו צרות צרורות ושבגללן נאלצנו להפסיק את הנעליים למשך שבועיים ובשל כך ישנה חזרה קלה של הק"פ, בהתייעצות עם הרופא הזמנו נעלי מרקל, יכול להיות שסוף כל סוף נראה את האור בקצה המנהרה ?הנעליים האלו כן ימועילות יותר? מתי יגיע היום בו נכנס לשגרת הטיפול? זה קיים? אני קוראת את כל ההודעות בפורום ולא מצליחה להבין אותכם איך קרה שאתם כבר שנים בשגרת הטיפול, אני ממש מקנאה בכם! שומו שמים.

נועית37

New member
שגרה...

כן... אמנם זה נראה לך רחוק, מתסכל ומאד מאד קשה אבל בסוף זה קורה (ואפילו יותר מהר ממה שנדמה לך כרגע)

לפני מספר ימים כתבתי על הנסיגה של יואב ועל ההפסקה עם הנעליים...

היום יואב בן שנתיים וחודש - כל יום חושבים על נסיגות אני לא אגיד לך שזה עובר אבל זה מה שמחזיק ומחזק אותנו להיות דבקים עם שעות נעילת הנעליים.

בהצלחה ושיעבור מהר ובקלות

רינתפ

New member
היי

אתם עדין מצליחים לנעול לו נעלים ל-12 שעות רצופות?
אתם נועלים לפני שהוא נירדם או אחרי?

אנחנו ממש בבעיה עם נעילת נעלים לאחרונה

נועית37

New member
היי רינת...

אז זהו, ש 12 שעות ברציפות זה קצת קשה. אנחנו משתדלים לפחות ל 11 שעות. שמים את הנעלים בן 7 ל רבע לשמונה. מורידים את הנעליים בסביבות רבע לשבע.

בימים שהוא בבית (ימי שישי, שבת וחגים) מקפידים גם על שנת צהריים - שעתיים בערך. כך שבממוצע יוצא לנו להיות עם הנעליים כ 11 שעות. כשיואב מחליט להתחיל את הבוקר מוקדם - הוא יודע שהוא מסתובב עם נעליים... זוחל, יושב ואפילו הולך ( :. לרוב אני מורידה לו את הנעליים ממש סמוך לזמן היציאה מהבית (מארגנת את החלק העליון מוקדם ורגע לפני היציאה - מורידה נעליים ומחליפה מכנסיים ( :)

יואב יודע שהוא נועל נעליים לפני שהוא הולך לישון. הוא גאה בנעליים שלו ומוכן להראות לכולם את "נעלי פונסטי" או את "נעלי השינה" שלו.

לעיתים רחוקות (לרוב כשיואב מאד מאד עייף) הוא קצת משתולל כשאני רוצה לנעול את הנעליים אז אני מדברת איתו, מסבירה לו ממש כמו לילד גדול. אני מאמינה שהמסר עובר - חייבים וזהו!

אם את רוצה להחליף חוויות ורשמים את מוזמנת ליצור קשר בפרטי.

שבת שלום

אורלי1977

New member
נעלי מקרל מצוינות

גם אנחנו התחלנו עם נעלי אלפא פלקס והם גרמו לפצעים קשים אצל עקיבא, אחרי שבועיים נוספים של גבסים עברנו למרקל. המעבר ב"ה היה חלק ונוח. היום עקיבא בן שנה וחמישה חודשים והנעילה בזמן שינה היא דבר שבשגרה. בהצלחה!

גם אנחנו עברנו למרקל

אחרי פצעים באלפא פלקס וגבסים מחדש.

גם עם המרקל לקח זמן והיו קצת פצעים ובכי. שימו 2 גרביים וצמר גפן איפה שהפצע, גם סיליקון עוזר..
גם לנו היה נראה שכולם פה בשגרת נעליים ולנו אין סיכוי, אך שבוע זה כבר עליו והוא התרגל ב"ה.

בהצלחה רבה.
ויסברג

לנו הן היו פחות טובות

לא החזיקו לגיא את הרגל טוב, הרגל יצאו מהנעל כל הזמן ולבסוף חזרנו לאלפא- פלקס. והשגרה תגיע. עם נועה לא הייתה בעיה אבל עם גיא היה קשה מאד, החלפנו כל פעם סוג נעליים עד שפתרנו את הבעיה, בסוף מוצאים את הטוב ביותר ונכנסים לשגרה... והכי חשוב- שוכחים כמה היה קשה

טובה53

New member
אנחנו מרוצים ממרקל

גם אנחנו עשינו את המסלול: חודש כואב עם אלפאפלקס, נסיגונת וגיבוס, מרקל.
ומאז אנחנו מרוצים מאוד מהמרקל, כבר שנתיים וקצת. אנחנו בזוג השלישי.
הן עשויות עור רך יותר מהאלפאפלקס. השרוכים לדעתי מפזרים את הלחץ באופן טוב יותר מ-3 רצועות. פתח העקב גדול יחסית ונוח.
היום שבו נכנסים לשגרת טיפול - אכן קיים ואתם תגיעו אליו בקרוב! כנראה שכרגע אתם באמת בשלב הכי קשה של פצעים בכיות וקשיי הסתגלות לנעליים.
בונוס: מגיע לכם כ-800 ש"ח החזר או זיכוי על הפרש המחיר בן 2 סוגי הנעלים.

JeIIybean

New member
אנחנו משתמשים במרקל ומאוד מרוצים

אלו הנעליים היחידות שניסינו וב"ה ההסתגלות הייתה מאוד מהירה ונטולת פצעים (למעט אדמומיות בעור מתחת לרצועה, מה שד"ר פנסקי הסביר שנוצר מיישור כף הרגל בתקופת הגבסים).

תודה לכם, כעת די נרגענו

וזאת מאחר שכפי שציינתי אנחנו לא היינו כל כך בטוחים שזה הולך לעבוד טוב עם הנעליים האלו גם כן.

רינתפ

New member
גם לנו היה סיפור זהה

אחרי הורדת הגבס לאחר הניתוח נעלנו במשך יומים אלפא פלקס שעשו גם לנו צרות צרורות, בכי קורע לב, פצע שפשוף חמור. לא עזר כמות הפעמים שהורדנו את הנעלים והפלסטרים ששמנו על הרגל ועל הנעל, וצמר גפן וספוג. כולל החלפת מידת נעל אחרי יום כי חשבנו שאולי המידה גדולה ולכן הנעל כל הזמן בורחת. אחרי הטרוף הזה הינו בביקרות פרטית אצל רופא שהוא לא הרופא המטפל שלנו, כי שלנו בדיוק היה בחו"ל. הוא ראה את הרגל ואמר שיש צורך להפסיק את הנעילה עד שהפצע יבריא. בנתיים הוא גיבס את הרגל שוב.
הפצע היה ברגל הבריאה זו בלי הק"פ/
הינו שלושה שבועות נוספים עם גבס, זה היה הגבס הכי קשה מבחינה נפשית עבורי, כי חזרנו אחורה בטיפול וזה היה אחרי שהבן שלי סבל כלכך במשך יומים.

אנחנו עברנו לג'ון מיטשל, ואנחנו מאוד מאוד מרוצים. שמעתי שכם המרקל טובים אבל רק ראיתי אותם לא ניסינו אותם.
יש לנו את הנעלים הראשונות שלנו, מידה 0 להשאלה אם אתם רוצים לנסות, אבל צריך להזמין או להשיג מוט.

ולגבי שגרת הטיפול - אחרי שהחלפנו לגון מיטשל נכנסנו לגרה מבורכת, בעיקר כשהוא היה הקטן וישן המון. עכשיו יש בעיות חדשות - הוא כבר גדול, הוא מבין, הוא לא ישן 12 שעות בלילה כך שמזמן אחנחנו לא נועלים נעלים רצוף 12 שעות, ואם הוא מתעורר בלילה (וזה כמעט כל לילה) הוא בוכה ומבקש להוריד נעלים.
בקיצור כל שלב והקשיים שלו
אבל זה בהחלט נעשה יותר קל.

המון בהצלחה

רינת תודה, נעלי המרקל כבר בדרך אליי

תודה רבה, הזמנו נעלי מרקל מהספק של האלפאפלקס והוא פשוט עושה לנו החלפה, אני מאוד מקווה שזה פשוט ילך, כי הריטואל הזה של הגבסים גורם למפח נפש לא פשוט, בתקווה לטוב... ימים יגידו

רינתפ

New member
מעולה.

מחזיקה לכם אצבעות שהפעם זה ילך בקלות ותיכנסו לשיגרה שקטנה.

המון בריאות

למעלה