אשמח לקבל תשובה בבקשה

אשמח לקבל תשובה בבקשה

לכבוד דר טורנר אשמח לקבל את התיחסותך למצב שלי בשנת 2007 היה לי מגע לא מוגן שלאחריו נדבקתי במחלת הנשיקה - בזמנו לא עשיתי בדיקת לאיידס כי לא הייתי מודע לעניין, לפני כחצי שנה קיימתי יחסים עם נשא בוודאות ללא קונדום, אחרי חודשים מהמגע האחרון חטפתי דלקת פרקים ואז מייד נדלקה לי נורה אדומה ועשיתי בדיקה לאיידס ויצא שלילי, חשבתי להירגע ואז הופיעה לי פטרת הגופ, ושוב עשיתי בדיקה אחרי 3 חודשים ויצא שלילי, אבל לאחר מכן הופיעו לי תופעות של צריבות ודקירות בברכים ובמרפקים ובשרירים וגם פצעים בלשון ודקירות בבליעה, עשיתי בדיקת לאיתור שאר מחלות מין עגבת זיבה כלימדיה ושוב בדיקה לאיידס שזה בעצם 6 חודשים אחרי הארוע והבדיקה יצאה שלילי, כיום אני 6 חודשים וקצת אחרי הארוע האחרון עם תופעות של צריבות וכאבים במרפקים ובלשון וירידה בלימפוציטים מ6.5 ל4.2 וגילו לי נוגדןANA בדם, [שללו לי גם לופוס] השאלה שלי מה לעשות כי ניסיתי לבקש בבית חולים בדיקה לאיתור הנגיפ עצמPRCו ואמרו לי שזו בדיקה שעולה 2500 שח והסכמתי לשלם ואז דחו אותי בתואנה שהאלייזה אמינה והם לא מוכנים בבקשה ממך דר מה עלי לעשות במצב הזה

אשמח לקבל תשובה בבקשה

לא סביר שי לך איידס לפי מה שאתה מציין. מציחע לך לפנות למרפאה כמו פנימית מיעצת להמשך בירור.

למעלה