אשמח לקצת עזרה...

FashionKitty

New member
אשמח לקצת עזרה...

למי שנמצאת על הסנסור מטעם הקופה, בהתוויה של הריון אשמח לטיפ וחצי...
זה כבר פעם שלישית שהאישור חוזר בטענה שמשהו לא תקין.
אשמח אם תשתפו אותי. איזה אישור קיבלתן - מאיזה רופא/ים בדיוק (מומחה סוכרת? האנדו' במרפאת הסוכרת? רופא גניקולוג, רופא מומחה להריון מיוחד?) ומה בדיוק היה כתוב באישור (האם היה אישור שנאמר בו במפורש על המלצה לסנסור או הספיק "מומלץ על איזון"?)

ועוד שאלת קיטונים. בזמן האחרון הגוף שלי מגיב אחלה בחלה לכל מה שמסביב. והוא נוהג להפריש קיטונים. אל חשש, כבר שבוע אני עם בעיות שאני מצליחה לאזן לבד (הרבה נוזלים, אינוסלין, בדיקות קיטונים וסוכר תכופות והכל מתועד. ה-כ-ל!). אבל הבנתי שיש המלצה לא לעסוק בספורט כשיש קיטונים בשתן. נחמד. לא שאני הולכת לרוץ מרתון. אבל אני "הלכנית". ההליכות שלי לא אינטיסביות. אני הולכת לאורך כל היום. ולפעמים מה שאני הכי אוהבת זה דווקא הליכות הבוקר. (אני גם מאכילה חתולי רחוב על הדרך), באוויר הקר, והאין אנשים המובהק. האם גם מהליכה לא אינטסיבית אני אמורה להימנע או שכל עוד אני לא מתנשפת ולא בונה באמת שרירים זה בסדר?

תומרונתם

New member
מנהל
לשאלתך השניה

עד כמה שאני יודעת (ואני אבדוק את זה מחר), כל עוד אין חוסר באינסולין שממנו נובעים הקטונים, אין בעיה לעסוק בפעילות גופנית.
&nbsp
לשאלתך הראשונה אין לי תשובה, אני לא בארץ

FashionKitty

New member
מה שכן,

החלטתי לקבוע תור נוסף לרופא נשים והפעם לוודא שיש המלצה מפורשת לסנסור. נכנסתי לקבוע תור וחיפשתי את הקרובים ביותר. הרופא שלי וכן... רופאת נשים בסיכון גבוה.
אז כבר קבעתי אצלה. היא בטוח תדע במה מדובר גם ככה...

למעלה