אשמח לרעיון למוקפץ כשהמגבלות הן כאלה...
אסור להשתמש בפלפלים, פטריות (מרכיבים עיקריים בתבשילים בסגנון סיני
) חצילים ועגבניות.
כמו כן אסור להשתמש בסויה ובחומץ...
כשעשיתי מוקפץ עם המגבלות הללו לירקות השתמשתי בעיקר בכרוב, סלרי ובתיבול/רוטב נעזרתי בצ'ילי מתוק (זה גם פלפל אבל אפשרי כשהשימוש הוא עדין) ואולי שמתי גם יין (גם לא הכי מומלץ בתפריט אבל הבנתי שהוא בעייתי פחות ואם שמתי אז שמתי רק כף...)
אסור להשתמש בפלפלים, פטריות (מרכיבים עיקריים בתבשילים בסגנון סיני

כמו כן אסור להשתמש בסויה ובחומץ...
כשעשיתי מוקפץ עם המגבלות הללו לירקות השתמשתי בעיקר בכרוב, סלרי ובתיבול/רוטב נעזרתי בצ'ילי מתוק (זה גם פלפל אבל אפשרי כשהשימוש הוא עדין) ואולי שמתי גם יין (גם לא הכי מומלץ בתפריט אבל הבנתי שהוא בעייתי פחות ואם שמתי אז שמתי רק כף...)