גם אני עושה המרינדות עם הסטיק בלנדר
תנסה משהו בכיוון שהצעת עם שום, ג'ינג'ר, גראם מסלה\ראס אל חנות, אפשר מעט למון גראס מגורד או קליפת לימון, על בסיס מעט חלב קוקוס טוב, אם יוגורט לא בא בחשבון. אני הייתי מוסיף גם עשבים ירוקים לטחינה, קצת פטרוזיליה, כוסברה ותמיד אפשר גם בזיליקום וטיפה שמיר
ירוק זה תמיד בריא וטוב ומשדרג כל דבר. וכמובן יש עוד תבלינים יבשים שיכולים ללכת טוב, בעיקר כשקולים תערובת מתבלינים שלמים וטוחנים לב, עם גרגירי פלפל בצבעים שונים וכולי.
אגב לגבי הצבע האדום בטנדורי, אפשר גם להשתמש באבקת\ממרח צאר סיו סינית אדומה בתערובות, שמוסיפה גם חריפות ובעיקר הרבה צבע וקצת גוון מעושן, ניתן למצוא במזרח ומערב.
אני מנסה כרגע תערובות בכיוון ההודי על בסיס משחת קשיו ביתית, לאחר השריית קשיו לא קלוי במים וכולי, זה כיוון מצויין גם למרינדות וגם לרטבים וכמובן בשימוש רב יחסית במטבח ההודי.