אשמח לרעיונות מה לעשות עם פתי בר שוקולד? חצי שרוול

נריה222

New member
אשמח לרעיונות מה לעשות עם פתי בר שוקולד? חצי שרוול

יש עוד חצי שרוול של פתי בר וניל.
אז חוץ מעוגת ביסקוויטים אשמח לרעיונות
 

michal@gal

Active member
מנהל
המתכון הכי פשוט

100 גרם שוקולד מריר
1 כף קקאו
רבע כוס סוכר
כפית רום
40 גרם חמאה
רבע כוס מים
&nbsp
&nbsp
ממיסים בסיר את כל הרכיבים.
מרסקים שרוול פטיבר ומערבבים עם תערובת השוקולד.
&nbsp
עושים כדורים ומגלגלים בסוכריות
או שיוצרים נקניק, מגלגלים בסוכריות ואז חותכים לעיגולים.
 

נריה222

New member
תודה.קלטת את הראש שלי
.מתכון הכי פשוט!! יש עוד רעיונות?

 

michal@gal

Active member
מנהל
מתכון נוסף לכדורי שוקולד

שלמדתי משכנה שלי לשעבר - כדורי שוקולד ברזילאיים

1 פחית חלב מרוכז
20 גרם חמאה
3 כפות אבקת קקאו

שמים את הרכיבים בכלי חסין חום שמתאים למיקרוגל, מבשלים על מקסימום 2 דקות. מוציאים לערבוב, מבשלים עוד 2 דקות ומערבבים שוב.
שמים במקרר שעה. מכינים כדורים ביד ומגלגלים אותם בסוכריות שוקולד.
את הכדורים המוכנים חייבים לשמור במקרר.

התערובת יוצאת מאד רכה, ולמרות שזה לא לפי המתכון המקורי, אני הרבה פעמים מוסיפה גם פירורי פטיבר, כמו כדורי שוקולד רגילים.
 
מתכון טעים קל ונקי

בסקוויטים וממרח שוקולד .
לרסק להוסיף לכדרר וזהו.

אתמול הכנו , היו המון המון עוגיות חמאה ביסקוויטים וגבעים של גלידה , ריסקנו והוספתי ממרח שוקולד...לא הספיק ...הוספתי ממרח תמרים ...לא הספיק... הוספתי ממרח שקדים, טחינה פטל קפוא וחמאת בוטנים.
מעדן שלבטח לא אצליח לשחזר

280 הכדורים נאכלו , הקערות צוחצחו וכפות הידים לוקקו עד תום.

כדורי שוקולד עושים ממה שיש (אצלי) מעוגה שנותרה מעוגיות וממצות שפסח פסח עליהן.
 

Maldini Girl

New member
עוגת בסקוויטים

מכירה את העוגה הפשוטה הזאת שמכינים משכבת בסקוויטים טבולים בחלב ומעליה שכבת קרם משמנת ואינסטנט פודינג וניל?
קחי תבנית קטנה (אינגליש קייק או תבנית אחרת מלבנית/ מרובעת קטנה) ותעשי שכבה אחת של עוגיות שחורות ושכבה אחת של לבנות. אני גיליתי שזה משדרג פלאים (מה שאגב עוד יותר משדרג זה אם מוסיפים גם שכבה של עוגיות לוטוס)
עוד אופציה על אותו עיקרון, לקרין גורן יש מתכון ל"עוגת זברה" בה משתמשים בעוגיות השוקולד בלבד כדי ליצור אפקט של "פסים", הרעיון של העוגה הוא אותו רעיון (בסקוויטים וקרם וניל)
 

שרי 55510

New member
לנריה המתכון מוצלח ,אבל לא ברור מה בדיוק דיאטטי בו ?

יקירה ,
מתכון מצויין רק שכול המרכיבים ממש עתירי -קלוריות:(מעל 400 קלוריות לפרוסה.)
גם אם נשתמש במוצרים דלי -קלוריות, גם אז נגיע ל-300 קלוריות לפחות לפרוסה.
כי במתכון כול המרכיבים עתירי-קלוריות :
&nbsp
2 מיכלי השמנת המתוקה +1/2 כוס נוספת של שמנת -מתוקה,
2 חפיסות פודינג עם הסוכר,
120 גרם השוקולד (700 קלוריות לפחות.)
1/2 כוס הסוכר שמוסיפים ,
וגם את הגבינה מערבבים עוד 3 כפות סוכר
והביסקוויטים עתירי -סוכר.
&nbsp
זה בטוח שזה טעים, אך עתיר בפחמימות, ולא כדאי להכריז עליו כמתכון דיאטטי,
כי זה ממש לא !
&nbsp
&nbsp
 

נריה222

New member
בתחתית העמוד יש את הגירסה הדיאטטית והנה היא מוקלדת

פינת הדיאט
למלית מערבבים חפיסת אינסטנט פודינג וניל עם 2 כוסות חלב 1% שומן ומניחים ל-10 דקות להסמכה. מערבבים פנימה 500 גרם גבינה 3% שומן ו-3-2 כפות סוכר. מרכיבים באותו אופן (אפשר עם ביסקוויטים ללא סוכר) ומוותרים על זיגוג השוקולד — במקומו מפזרים שוקולד מריר מגורר דק (5-4 קוביות יספיקו לכיסוי פני התבנית). מצננים 4 שעות לפני ההגשה.
 
למעלה