אשמח לרעיונות
|פינגן

alphadelta

New member
אשמח לרעיונות
|פינגן

מחפשת רעיונות לארוחות בוקר. קר בחוץ. ברררר. יש לכם רעיונות טעימים לחלוק איתי? תודה

forglemmigej

New member
מספר אפשרויות

שחויתי ואכלתי בצד זה של העולם, לחמניות שאת מכינה לבד , יוגורט עם Coulis זה מעין רוטב פירות סמיך הרוטב מוגש לחוד וגם היוגורט כמובן ופשוט מוזגים את הרוטב מעל, מספר סוגי גבינות פרוסות, ירקות חתוכים כמו פלפל אדום, עגבניה, בצל סגול, מלפפון , חסות, דג שטוח מטוגן לידו פרוסות לימון, לחם שיפון, לחם אחיד, רוטב שמיר לדג, פירות טריים כמו פרוסות אננס , פלחי תפוז , ביצים קשות .
שתיה קלה כמו מיץ תפוזים או מים (פה יש בירה
)

פנקייקס, מוזלי, דייסת שיבולת שועל, חביתה רגילה

לחמניה/בייגל עם.... (גבינת שמנת וסלמון או כל ממרח שאוהבים).

noaronen1

New member
כמה רעיונות ממחלקת הטבעונים

Still cut oats הרבה יותר טעימים מהקווקר הרגיל ויש להכנה מהירה
להכין סיר קטן עם אורז מלא או קינואה לכמה ימים או אפילו שניהם ביחד, בבוקר להוסיף חלב או חלה סויה שהוא מתוק, אני מוסיפה שקדים קלויים מקולפים, לפעמים משמשים מיובשים, או חמוציות או צימוקים אפילו חותכת תפוח לפרוסות דקיקות ומחממת במיקרו. הרטיבות מהאורז ומהחלב מבשלת את הפרי והפירות היבשים - את יכולה לשחק עם מה שאת אוהבת . לפעמים אני אפילו אוכלת את זה לצהריים לגיוון. אפשר כל גרעין שאת אוהבת וכמובן פירות יער, בננות - אני מוסיפה אחרי החימום כי אחרת הם מתבשלים מהדגנים.
למדתי מהאריקאים לפעמים לפני אימון טוסט עם חמאת בוטנים ושמה למעלה raspberry ותפוח פרוס דק דק. אני קונה rye bread with no added sugar.

למעלה