אשמח לשמוע את דעותכם

אשמח לשמוע את דעותכם ../images/Emo22.gif

אז ככה אם הייתם הולכים בשעה מאוחרת לבדכם ברחוב והייתם רואים כמה בחורים מציקים לאיזו נערה מסכנה מה הייתם עושים? מעונינת לשמוע את דעותכם ליאת

balcony

New member
מתרחקים מהמקום וקוראים למשטרה

לא כדאי שיציקו גם לך, ומצד שני אי אפשר להשאיר את המסכנה בלי עזרה. מצד שני- תגדירי מציקים

נריה_ה

New member
אני חושב שהייתי מסתבך אבל הייתי

עוזר לה מיד, ולפני כן הייתי מתקשר למשטרה מהפלאפון...

דבר ראשון..

מתרחקים כדי שלא יזיקו לך. ודבר שני.. בתור אזרחית לקרוא לעזרה כמה שיותר מהר. תחשבי.. אם לך זה היה קורה (חס וחסה) היית רוצה שמהר יעזרו לך,נכון? ככה שתפעלי בצורה הוגנת. אבל בצורה גם בטוחה-כדי שלא תהיי עוד קורבן.

בתור אחת שהולכת מכות ומסתבכת...

וגם אוהבת את זה
זה תלוי... אם היו שם שניים שלושה בחורים, הייתי צועקת עליהם שיעזבו אותה, ואם הם לא היו עוזבים הייתי מתחילה לצרוח עליהם ולבעוט להם בביצים... אם היו ממש הרבה בחורים הייתי מוציאה פלאפון מתקשרת למשטרה ולכל מי שאני מכירה, או שפשוט צורחת: "שריפה! שריפה", כי אף אחד לא היה מקשיב אם הייתי צועקת הצילו! (פושטקים)

irit13

New member
../images/Emo11.gif

טוב לדעת שראית את "שבע החטאים" :))) אבל אישית הייתי מתקשרת למשטרה מהפלאפון פשוט....אני לא צריכה גם להיסתבך

אני בטוח יעזור לה

וזה כבר קרה לי . . . . וממש הסתבכתי. וגם אני גר ברמת גן ליאתוש וזה היה בקניון והסתבכתי עם אנשים מפרדס כץ ! ! ! DJ made in israel

LIAT200

New member
dj made in israel תקרא את זה דחוף..

גם לי זה קרה אני אמרתי להם שיעזבו אותה אבל ממש לא עזרתי הם ס´תם הציקו גם לי
ליאת

מרחק בטוח...

אני הייתי מציע לך לשמור על מרחק בטוח ולהזעיק עזרה כל שהיא, אם משטרה או קבוצת אנשים עוברת אורח. אך חשוב מכל שמור על חייך. שלומי

למעלה