אשמח לשמוע את דעתכם - אתר מדריכים חדש

• פותח הנושא ateam
  • פורסם בתאריך

ateam

New member
אשמח לשמוע את דעתכם - אתר מדריכים חדש

באתר ניתן למצוא מדריכי טקסט ווידאו שמלמדים כיצד לערוך תמונות, לעבוד עם תוכנות עריכת וידאו, פלאש וכו... בשבועות הקרובים נעלה מדריכים על maya, Dreamweaver, illustrator ועוד... האתר כרגע בהרצה ולכן אשמח לשמוע כל הערה, הצעה, הארה (או סתם באג שמצאתם) כמו כן מדריכים בנושא גרפיקה ואיור ממוחשב יתקבלו בברכה. כתובת האתר: http://www.2create.co.il בתודה מראש על כל עזרה, ליאור

האתר נראה מאוד מקצועי

רק בעיה אחת הוא מבריח גולשים שאכן רוצים ללמוד את התוכנה. אין כאן שעורים בסיסיים אלה בעיקר שעורים למתקדמים. כמו כן אין סדר של שעורים כרונולוגיים כמו שלומדים אצל מורה. לדוגמא בפוטושופ הייתי מצפה שלפני שמלמדים איך לעשות לוגו של כוכב, יסבירו מהם הצורות הללו באופן כללי, מה תפקידן למה הם משמשות וכו... ורק אח"כ יתנו את התרגיל "לוגו של כוכב". כל שיעור צריך להיות בנוי בתחילה מהסבר כללי על פקד מסוים בתוכנה, ולאחר מכן צריך להופיע תירגול של הפקד. אני אשמח לראות הסברים לInDesign אם יהיה לך מדריך טוב אני בטוחה שאני אגלוש הרבה לאתר שלך, כי עדיין לא למדתי לתפעל את התוכנה הזאת.

ateam

New member
תודה על התגובה

תודה על התגובה והערה. אנחנו מודעים לנושא ולכן התחלנו גם לפתח מדריכים מלאים שמסבירים מ א' עד ת' כיצד ליצור דברים שונים (לדוגמא: לוגו, תפריט ב DVD וכו') כל השיעורים במדריכים השלמים יהיו מסודרים לפי סדר כרונולוגי ובעתיד נאפשר לאנשים להבחן על החומר שלמדו (למי שחפץ בכך). כמו כן, אנחנו מפתחים מדריכים לInDesign והם יעלו לאתר בעוד כשבועיים. נשמח לראות אותך בין גולשי האתר :)

כן מבחנים זה רעיון מעולה

זה עוזר לך להבין האם קלטת את החומר או שהפרעת קשב חדרה לך למוח במהלך הקריאה (זה קורה לי הרבה). מצוין, אשמח אם תודיע לי כשתעלו את המדריך לINDESIGN אני אקפוץ לאתר.

אני גם אשמח ללמוד איך מייצרים לוגו.

אני גם משוכנע שתעשו את זה הרבה יותר טוב מכל בתי הספר האלה שמי שלומד שם מבלה 4 שנים בנסיונות ליצור לוגואים איכותיים. מדריך וידאו נשמע לי כמו תחליף איכותי לגמרי. אני רק מקווה שלוגו שאתם מלמדים ליצור לא דומה ללוגו שיש לכם באתר. סתם בגלל שזה לא לוגו. אני סתם לא אוהב שמבטיחים ללמד עיצוב כשבעצם מלמדים רק תוכנות גרפיות. בנוגע ליוזמה עצמה, אני בעד ואני מאחל לכם המון הצלחה. בנוגע לאתר עצמו, יש לכם המון בעיות ממשק ואדריכלות מידע. חבל. הכותרות שלכם קשות לקריאה, התפריט הראשי שלכם מבולגן ומאד לא מושך ללחיצה, אין יישורים בשום מקום באתר. כיוון שאתם עוסקים במדריכים לסוגים שונים של תוכנות הייתי מצפה שכל מדריך יכלול כמה פרטים קבועים כמו - על איזו תוכנה וגירסה מדובר, תאריך העלאה לאתר, דירוג הגולשים לוידאו עצמו ולמדריך שהעלה את הוידאו. נכנסתי לקטגוריה של אפטר אפקטס, יש שם 13 הדרכות. על פי מה הן מחולקות? האתר רק עלה לאויר, איך תאפשרו לאנשים לסנן את הוידאויים השונים כשיהיו 200 מדריכים בקטגוריה הזאת? על פי מה? צריך לאפשר סינון בכמה שלבים. אין חיפוש באתר. מה יקרה כשיהיו לכם אלפי מדריכים. אתם חושבים שאנשים יתחילו לחפש את המדריך הנכון? יכנסו לאתר שלכם גם אנשי מקצוע שמחפשים תשובה מהירה לעניין ספציפי - אין להם זמן להתחיל לחטט בקרביים של האתר שלכם. בקיצור, יוזמה ברוכה אבל זה כרגע רחוק מלהיות אתר יעיל, או מושך. לא הושקעה שום מחשבה בממשק או בקהל היעד שלכם ורואים שבניתם אותו באותה הצורה שבה אתם מלמדים ליצור לוגו. חבל. כל מעצב אינטראקטיב אמיתי פשוט היה פותר לכם את הבעיות האלו הרבה לפני שהאתר היה עולה לאויר.

ateam

New member
תודה על התגובה...

רונן תודה על התגובה והביקורת חלק מהדברים שאמרת נלקחו בחשבון ויתוקנו. לגבי הערות בפסקה האחרונה שלך, באתר הושקעה מחשבה רבה בבניית הממשק ובבחירת קהל היעד אם אתה חושב שמדובר ביוזמה ברוכה שיכולה להיות גם יעילה, אתה מוזמן לתרום מניסיונך על מנת לקדם את האתר וליצור אתר בית שישמש לקהילת העיצוב. בכבוד רב ליאור

pillit

New member
יופי של אתר !

צורף מיידית למועדפים. מדריכים ברורים וידידותיים למשתמש פורומים עם הרבה פוטנציאל- ברגע שתתחיל שם תנועה לוח דרושים מבטיח כל הכבוג- ועלו והצליחו אלנקק אליכם אם תלנקקו אלי... (אין קישורים ?)

למעלה