אשמח לשמוע את דעתכם-מידע באינטרנט

סבאיציק

New member
אשמח לשמוע את דעתכם-מידע באינטרנט

מאז שחליתי מצאתי שיש נגישות וחומר רב זמין
לכול חולה באינטרנט בנוגע למחלה.
כול אחד יכול להעמיק כפי יכולתו.
אני העמקתי מאוד ואני חושב שזה היה לי
לעזר רב בצמתי החלטה לגבי טיפול במחלה.
יש רופאים שזה מקשה עליהם
ויש שתומכים ויודעים כיצד לנווט את השיחה עם החולה.
כמובן חלה על החולה החובה לכבד את הרופא ולא לגרום לעימות
כאשר הוא מיותר.
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
ועל ניסיונכם

goldy

New member
מה, לחולה אין זכות למילה אחרונה?

"כמובן חלה על החולה החובה לכבד את הרופא ולא לגרום לעימות"
--מה אם לחולה יש דעה משלו? הוא חייב להיות שפוט של הרופא וזהו?

HONEY1986

New member
אף אחד לא צריך להיות שפוט,אבל צריך לכבד...

באינטרנט יש אינסוף מידע ולפעמים גם לא כ"כ נכון,לכן אפשר לשתף את הרופא במה שידוע לך על המחלה והטיפולים בה אבל להיות קשוב למה שהרופא אומר לך.כמובן שיש לך את הזכות לדיעה משלך אבל המטרה של הרופא זה לעזור לך זה הכל, אם מגיעים לרופא אז כדאי להקשיב גם למה שיש לו להגיד בעיניין.רק בריאות!

HONEY1986

New member
אני חושבת שמידע נגיש זה טוב...

אתה מעלה כאן סוגייה חשובה סבאיציק, אני נוכחתי לדעת שזה הרבה יותר טוב להגיע אל הפגישה עם הרופא המטפל כשיש לך כמה שיותר ידע. ככה יודעים גם מה לשאול ובמקרה שלי זה הציל אותי מלקבל החלטות פזיזות בנושא הטיפול שלי. כמובן שלפעמים זה גם יכול לגרום לבלבול רב ולחרדות מיותרות,לפעמים רק הרופא יכול לקבוע מה מתאים למקרה שלך בקיצור כדאי לערוך מחקר על המחלה שלך והטיפולים הקיימים אבל להישאר עם הרגליים על הקרקע ולהיות קשוב לרופא...הם אלה שעם התעודות בסופו של דבר.

ערב טוב סבאיציקקקקקקק

ראשית אשאל לשלום בריאותך ומקווה שאתה בסדר אז ככה דעתי ותגובתי
חושבת שזה כלל לא בריא לחולה לבדוק באינטרנט על מחלתו תהיה אשר תהיה, מאחר שכל מחלה היא אינדיבידואלית לאותו החולה,כי אין תמיד ממדורב רק במחלה לשמה אלא ברוב המקרים דוגמה אם אדם לקה בסרטן נניח לימפומה פוליקולרית כשם שאני חליתי בא, כל שיכתב באינטרנט אינו מדויק משום שבנוסף סובלת מבעיות בריאות נוספות ...,ובאינטרנט מדברים בכלל בכללי של המחלה והסימפטומים שלה וזה יכול מאוד להטעות את החולה ואפילו להזיק לו (היה לי ידיד רופא שלצערי נפטר מהמחלה) תמיד אמר לי והזהיר אותי שלא לשאוב כל מידע לגבי המחלה מהאינטרנט משום שהמידע מדבר על הכלל

מקווה שדעתי לא תכעיס אותך סבאיציקקקקקקקק הרבה בריאות אמןןןןןןןן לך ולכל הגולשיםםםםםםםםםםםם

סבאיציק

New member
אני שמח על הדיון הפורה,

לדעתי האישית יש משקל דומה לכול אחד
אני לא נפגע מדיעות נוגדות להיפךלדעתי זה טוב לפורום
להפרות איש את רעהו
רק בריאות לכולנו

למעלה