אשמח לשמוע את דעתכם

naturegirl2

New member
אשמח לשמוע את דעתכם

אני בחורה בת 20 בחצי שנה האחרונה עבדתי בתור מוכרת ברשת קרוקר, סניף בילו סנטר שנחשב סניף הדגל של החברה. בתקופה קצרה זו של חצי שנה בססתי את מעמדי בחנות , העסקאות שעשיתי מתחילות מ1000 ומעלה, קליינטים חזרו אליי , החמיאו, וחבריי לעבודה לא התערבו לעולם בזמן עסקה שבצעתי וכנל אני . עברתי למקום חדש שנפתח פקטורי 54 (מותגים) ושמו אותי לעבוד במחלקת גברים (חולצות,אלגנט) , צמוד למחלקה שלנו יש מחלקת ג'ינסים וג'ינסים זה התחום שלי. מנהל המקום שמע עלי דברים טובים ושכנע אותי לעבור אליהם. הבעיה היא ששם אין דבר כזה חברים וכבוד כל אחד "ותיק" נכנס לי לעסקאות ומוציא אותי קטנה ליד הלקוח. רוב הפעמים אני לא נשארת חייבת ומגיבה אבל נמאס לי מהמצב הזה,מה דעתכם ? אנשים שמתנהגים כמו חזירים ואין להם לא דין ולא דיין... עכשיו העובדים במחלקת ג'ינסים יש להם אישור למכור גם חולצות אז כמובן שהם מגדילים את העסקאות שלהם אבל למחלקת גברים איפה שאני נמצאת אין אישור למכור ג'ינסים בטענה ש"אנחנו לא מכירים את הדגמים" מה שתוך שנייה אני יכולה ללמוד ולגרום להם לשבת במדפים וולא לעבוד, ואולי אפילו הם לוחצים על המנהל ולכן הוא גם נותן להם יותר גב. אבל למה שהם כן יגדילו עסקאות ואנחנו מה יש לנו לעשות בסופו של דבר? אנשים באים בשביל הג'ינסים וחולצות זה רק קינוח ומחיר של ג'ינסים מקפיץ תעסקה פי 3. המנהל יודע שאני נכנסת לג'ינסים ומוכרת ולא מעניין אותי אך פעם אומר לי לא ופעם שיש לחץ אומר לי כן. לפי אינטרס שלו. עליי להגיד לו או כן או לא? מה עלי לעשות בכל זה?

למעלה