אשמח לשמוע את דעתכם...

אשמח לשמוע את דעתכם...

הצעתי לאקס שלי להיפגש עימי וקיים בינינו מתח בגלל חוב כספי גדול שהוא חייב לי. אז במהלך השיחות טלפון הראה כונות אני שמחתי אולי גם אקבל את כספי , פתאום בשיחה השלישית באותו יום אני אומרת לו נו מתי נפגשים אז הוא אומר לי שיבוא לי אני אפגש איתך. אני חושבת שהוא סובל מחוסר ביטחון , חושש להיפגש אחריי שעברו שלוש שנים. איך אפשר לגרום לו להיפגש ?

shaniza

New member
למה את רוצה להיפגש?

חידוש קשר ידידותי? חידוש קשר רומנטי? או כדי לקבל את הכסף? אני לא חושבת שיש כאן קשר לחוסר ביטחון. אולי חוסר רצון.

magenta73

New member
מותק

הפרדה. חד צדדית. את רוצה לראות אותו או שאת רוצה לראות את הצ'ק. את רוצה לראות אותו - אז סבבה, דברי בעדינות ובחיוך. את רוצה לראות את הצ'ק - אז סבבה, דברי באסרטיביות ולעיניין. אל תחפשי באמצע.

גם וגם אני רוצה שנהיה ידידים.

צלצלתי ואליו ואמרתי לו אתה פחדן ממש פוחד להיפגש אז הוא טוען לא יצא אז אמרתי, אין דבר כזה לא יצא , יש דבר כזה לא רוצה . אז אמרתי לו מעניין מתי אתה תיצור עימי קשר ואמר אוקיי ובזה נגמה השיחה.

mika tal

New member
מותק, וטוב שנגמרה השיחה בינכם.. ו..

אקווה שגם הקשר בינכם.... וד"א שיחזיר לך את הכסף המגעיל הזה!!!!

magenta73

New member
הייתי אומרת שאת קצת עצבנית עליו

ואני לא מבינה למה. סך הכל היה ונגמר, והוא לא חייב לך כלום, ומי שמעצבן אותך ככה, כנראה שיש לך עוד בוג של רגש אליו, לא? אחרת, מה מזיז לך?... עזבי אותך. תהיי קונקרטית. תבקשי את הכסף, עד שתקבלי אותו וזהו. שיצא לך מהחיים.

למעלה