אשמח לשמוע את דעתם, קצת מבולבלת עם עצמי...

L i n t u

New member
אשמח לשמוע את דעתם, קצת מבולבלת עם עצמי...

היי

אז ככה, אני בת 22, כל חיי גידלתי חתולים, כלבה, ארנבים, שרקנים ומה לא...
השנה עברתי לגור בחו"ל וכבר 5 חודשים שאני כאן, מתה לאמץ לי איזהשהו בע"ח, להציל מישהו ממכלאה.אבל יש כמה בעיות, הראשונה - אני חוזרת בערך פעמיים בשנה לארץ לתקופה של שבועיים - חודש, זה אומר למצוא בייביסיטר או לשים את הבע"ח בפנסיון לתקופה הזו.
דבר שני, אני לא בטוחה מה אני רוצה/מסוגלת לאמץ, כרגע אני נמצאת הרבה בבית כך שגם כלב יכול להתאים אבל אין לי מושג מה יהיה בעתיד ואני בכל זאת סטודנטית, מהבחינה הזו חתול או ארנב יכולים יותר להתאים לי.
דבר שלישי, אני לא יודעת מה הולך להיות איתי בשנים הקרובות ואם אני אשאר כאן או אחזור לארץ או אעבור למדינה אחרת וזה אומר שיכול להיות שאני אאלץ למצוא בית חדש למסכן ובגלל זה חשבתי על לאמץ בע"ח מבוגר.
הסתכלתי מה נמצא כרגע במכלאה המקומית, ראיתי שיש כלבה בת 10 שמעולם לא היה לה בית, מצאו אותה מכוסה בבנזין כשהיא הייתה גורה ומאז היא במכלאה... בנוסף רשום שבשנה האחרונה היא גם איבדה את הראייה. זה קרע לי את הלב ונורא בא לי לקחת אותה! מצד שני יש גם חתול באותו גיל שעדיין נמצא במכלאה... וגם ארנב בן 4 שמחפש בית, בקיצור לא חסרים מסכנים ואני באמת לא מכוונת על עצמי, הייתי לוקחת את שלושתם בלי להסס אם הייתי יכולה!
רציתי לשמוע מה דעתם על המצב שלי? אתם חושבים שיש טעם לאמץ? החלום שלי זה לקחת בע"ח שלא מצליחים למצוא לו בית אבל אני לא יודעת אם המצב שלי באמת מאפשר את זה

היי. אני נוטה לחשוב כמוך על לאמץ חתול או כלב

מבוגר.
נשמע שיש לך את התנאים הנכונים לגדל חיה אך הדבר היחידי שמגביל אותך הוא העתיד, וכשיש לך את הכל חוץ מזה נשמע לי בזבוז לא לגדל חיה, בייחוד כשאת נורא רוצה בעצמך.
לכן להיות אומנה או לקחת כלב או חתול מבוגרים נשמע לי רעיון טוב.
אחרי הכל, כולנו יודעים מה גורלו של יצור במכלאה. אז מה עדיף, לקחת חיה עם סיכון לטלטלה נפשית או לא לקחת בכלל ולהפקיר אותה שם?
אשמח לעדכונים מצדך.
שבוע טוב :)

L i n t u

New member
תודה :)

אחרי שיחה עם אבא שלי החלטתי שאני אקח חתולה בת 15 שעברה חיים לא פשוטים.. לצערי יש לי עוד לדבר עם הבעלים של הדירה ולקוות שהוא יסכים לי בכלל להביא חיה לדירה (אבל נראה לי שהוא כבר הבין שאני שומרת על הדירה שלו מאד יפה וזו גם חתולה מאד מבוגרת, מקווה לטוב)

L i n t u

New member
בסוף היא כבר מצאה בית..

כנראה שעדיף כך, אני אחכה עם האימוץ לבינתיים..

למעלה