אשמח לשמוע את חוות דעתכם על

בוקר טוב לימור

אכן דנו כאן בכרטיס ביקור ופלאייר של משתתפים בפורום אך לא הייתי רוצה לפורום זה יהפוך לפורום "עיצוב"... למטרה זו, את יכולה לפנות להרבה פורומים אחרים שקשורים בנושאי אסטטיקה, עצובף גרפיקה וכו'. את מוזמנת לדון איתנו על עבודתך, אם היא נעשית מהבית דברים שאת חווה, נתקלת, מתלבטת ועוד... הפרוספקט הוא by the way , לא עיקר העניין... שבוע טוב

motyka

New member
יפה, חגיגי, ועצוב

טקסט שחור מודגש על רקע שחור/אפור (גם אם זו תמונה) נותן לי (וזה מחייב רק אותי) קונוטציות של אבל, סבל, ועצב.

relax

New member
../images/Emo127.gif אכן, משדר לי גם פחד.

בפורום תקשורת חזותית יתנו לך הצעות ייעול טובוץ. כדאי לך לנסות גם שם.

siv30

New member
לימור אהבתי ביותר ../images/Emo45.gif

מדהים השילוב של הצהוב עם השחור נותן את ההרגשה הנכונה.

motyka

New member
צהוב ושחור = סכנה

גם בטבע אלו צבעי אזהרה/סכנה וגם בתחום שפעם עסקתי בו - קרינה, שלטי האזהרה מפני קרינה רדיואקטיבית הם בצבעים האלו.

siv30

New member
אז מה זה אומר על האופי שלי שאני

אוהבת סכנה ?
אולי אתה צודק, אבל יש צבעים שמדברים לאנשים מסויימים ויש צבעים שלא, אני מניחה שצהוב ושחור לא מדברים אליך. השאלה מה רוב הציבור יאהב את זה אין לי מושג להגיד (ואם היה לי בוודאי היתי מליונרית).

siv30

New member
אוף המשפט יצא לי עקום,

והיה צריך להיות "על זה אין לי מה להגיד"

motyka

New member
לא לזה התכוונתי

יש נחשים ארסיים, ודגים ארסיים המאופיינים בשילוב הצבעים הזה, זאת אומרת שבטבע צהוב-שחור מסמל סכנה. ואם האינסטינקטים עדיין ראשוניים (היוליים) האדם יגיב לצבעים האלו מתוך הנפש הקדמונית. אבל, יש הרבה אנשים שעברו התנייות תרבותיות שגורמות להם לא להתייחס לצבעים אלו כאל סכנה אלא לגופם. כך שהכל אישי והכל אפשרי

למעלה