אשמח לשמוע את חוות דעתכם על..

דנה5555

New member
אשמח לשמוע את חוות דעתכם על..

חטיבת הביניים "בר לב", בראשון לציון (שייכת למקיף ח'). תלמידים / הורים / מורים וכל אחד אחר. תודה מראש.

Shark Alarm

New member
מממ חט"ב מקיף ח' ../images/Emo26.gif

האוכלוסייה המגיעה לחטיבה, היא מבתי הספר היסודיים שנמצאים בשכונת נווה דקלים ונאות שקמה.. בכל בית ספר יש מורים טובים יותר ומורים טובים פחות. בכל בית ספר יש תלמידים טובים יותר ותלמידים טובים פחות. וכן הלאה....

תעשי סקר קטן

כנסי לחדר מורים, למזכירות, ולחדר המנהלת לכולם הגישי עותק של בוחן עם השאלה מי היה בר לב ומהו קו בר לב הגישי להם עטים ותני להם 5 דק' לענות לאחר מכן תדעי את רמתם של המורים כי לדעתי יושביו של ביצפר שנקרא ע"ש בר לב צריכים לדעת מי הוא היה ומהו קו בר לב המפורסם...

Shark Alarm

New member
יניב, בוא נעשה עוד ניסוי ../images/Emo26.gif

אם אתה אומר שיושבי בית ספר שנקרא ע"ש מישהו צריכים לדעת מיהו ומה היה פועלו- אז האם כל (ולא נקח רק תלמידי) אלא מורי, מנהלי ועובדי חט"ב אבני החושן, יודעים כמה אבני חושן יש ומה שמותיהם
חט"ב אחרון הבילויים, יודעים מיהו אחרון הבילויים כנ"ל גם לגבי חטיבות- מורדי הגטאות, מיכה רייסר, מרדכי טביב, זלמן ארן, תיכון יגאל אלון ומה לגבי שמות אחרים שאין בעיר שלנו- ברנר, קציר, דה שליט, בן צבי... ויש עוד הרבה....

כן, מורים צריכים להיות מחנכים טובים

וצריכים לתת דוג' טובה לגבי המון דברים ולגבי מקום העבודה שלהם, הם צריכים לדעת עליו הכל והמינ' הוא לדעת את מקור שמו ולא רק להעביר לתלמיד ש1 ועוד 1 זה 2 בא לי לתת לך תשובה יותר מעמיקה, אבל בעקרון זאת התשובה ואני ממהר אז נשתמע ומאיפה אתה יודע את שמי ?! לילה טוב..

cobainos

New member
קשה להאמין

איך אתה מסוגל לחשוב ככה? הם כולה מורים..אתה הורג אותי לפעמים... סתם סתם, מסכים איתך 100%. קשה להאמין אה?

דווקא חשבתי שתסכים איתי..

המורים בארץ צריכים להיות ברמה יותר גבוהה וידע יותר נרחב ובהתאם צריך להתאים את המשכורת שלהם.. אבל הכל תלוי בתקציבים במשרד החינוך החינוך בארץ על הפנים.. וזה בהקשר להמון דברים.....

cobainos

New member
אין ספק

החינוך בארץ ברמה נוראית וככה המדינה הזאת נראית. ומכת הבורות והטמטום בארץ היא גדולה והיא מהווה סכנה.

Shark Alarm

New member
אז אתה מסכים איתי../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif

שלפני שעושים סקר כזה בבית ספר אחד, צריך לעשות אותו בכולם ואז לראות את הרמה של צוות בית הספר
(למרות שזה לא כל כך יהיה פייר לעשות את זה בבתי ספר ע"ש יצחק רבין, דוד בן גוריון, גולדה מאיר וכאלה שמדברים עליהם המון בתקשורת/אירועים מרכזיים) לפי התגובה הראשונה שלך, יצאת נגד צוות ההוראה בחט"ב מקיף ח' שבטח הם לא יודעים מיהו אותו חיים בר לב (ד"א אני בוגר התיכון, ותאמין לי שאני יודע טוב מאוד שבר לב היה רמטכ"ל, וקו בר לב הוא הקו ההגנה של צה"ל לאורך תעלת סואץ. (ד"א גם ידעתי את זה בתור תלמיד בבית ספר)). כתגובה לזה, הבאתי לך עוד ועוד שמות של תיכונים/חטיבות_ביניים/יסודיים שאני כמעט בטוח שאם תשאל שם את המורים, חלקם לא ידעו ע"ש מי בית הספר או למה הוא קרוי כך (במקרה וזה לא שם של מישהו). אתה צודק שהמורים וצוות בית הספר (ד"א אני חושב שגם התלמידים) חייבים לדעת על שם מי בית הספר שהם לומדים בו. וזה אני חושב צריך להיות אחד השיעורים הראשונים כאשר נכנסים לבית הספר. ד"א שים לב שבד"כ בבתי ספר שקרויים ע"ש אדם מסויים יש פינה לזכרו וכמה מילים אודותיו (לפחות ככה יש בבנין המנהלה בשש שנתי של מקיף ח')

סובלת בשקט ../images/Emo6.gif

סתם... בעיקרון אחלה בצפר
יש הרבה פעילויות, מביאים מידי פעם מרצים על כל מיני דברים[אני כיתה ז'] המורים בסדר.. חוץ מכמה

דנה5555

New member
האם את לומדת בכיתה רגילה..

או בכיתת מגמה, כמו אתלטיקה קלה וכו' ? איך יחס המורים וההנהלה לתלמידים ? האם יש בעיות אלימות רבות /מעטות ? תודה לך מראש.

זה כיתות רגילות+

כיתת ספורט, וב-3\4 כיתות זה חצי ילדים מחוננים שנמצאים במסלול מואצת[מדעים,אנגלית לומדים עם כל שאר תלמידי המואצת ובנוסף יש להם עוד שעתיים בחשבון, שעתיים בהומניסטיקה ויותר שעות אנגלית ומדעים]. ההנהלה די קשוחה וכבר קרה שהעיפו ילדים מהבצפר..
וממ.. אלימות לא יודעת אם הרבה או לא אבל לפני איזה חודש היה לנו שביתה בגלל שבבצפר דנו על הבעיות אלימות כל המורים... מקווה שעזרתי

Shark Alarm

New member
עוד בנוסף למואצת.. ../images/Emo26.gif

בכיתה ט' תלמידי המואצת במתמטיקה לומדים חומר של כיתה י', וככה יכולים לגשת ולסיים את בחינות הבגרות במתמטיקה כבר בכיתה י"א.. (אותו מסלול קיים גם לאנגלית, אבל אם אני לא טועה הוא מתחיל מכיתה י')

למעלה