אשמח לשמוע טיפים שהתנסה בקידום בתשלום באטסי

ככל שהביד גבוה יותר סיכוי החשיפה גבוה יותר

מי שנותן ביד גבוה יותר יכול להופיע בתוצאות הראשונות.
אבל הביד האוטומטי לדעתי סתם גבוה מדי, כאמור גם כשאני חותך אותו בהרבה אני עדיין מקבל המון חשיפות.

שיינהלה

New member
השאלה היא איפה תופיע

יש לאטסי כמה מוצרים זהים מבחינתם, והשאלה היא איזה מהם יופיע ראשון (שני, שלישי וכו' ) בוודאי העדיפות שלהם תהיה זה עם ביד גבוה יותר.
כלומר השאלה היא באיזה עמוד תופיע
אני לא יודעת איך זה באטסי, אבל בגוגל - השיקול שלהם הוא גם עד כמה המוצר שלך נמכר, ועד כמה החנות פופולרית (שקלול של מס' כניסות וזמן שהות בחנות) אני משערת שיש לאטסי מנגנון דומה, גם אם פחות מורכב.
למשל - על המוצר הכי נמכר שלי הם הציעו ביד של 1.67$ ואני הורדתי את זה ל 0.10$ ועדיין יש לי מלא קליקים.
אבל על מוצר אחר שמאוד רציתי שייחשף - הצעתי ביד גבוה יותר מהאוטומטי, וזה אכן עובד.
לא בטוחה כמה מע' הפרסום שלהם באמת אפקטיבית (לי הולך הרבה יותר טוב בפייסבוק), אבל כל דבר שמנסים צריך לתת לו בערך שבועיים זמן הרצה לפני שקובעים דעה.

E i t a n 47

New member
עדיין משלמים לפי קליקים

עבור מחיר ביד נמוך נקבל נניח 50 קליקים ליום ועבור מחיר ביד גבוה נקבל רק 10 קליקים.כך שנראה שרק מרוויחים יותר קליקים בעבור אותו כסף ,גם אם אני מופיע במקום ה100
. המתמטיקה של קביעת מחיר הביד לא מובנת לי.

katie4

New member
אשמח לשמוע טיפים שהתנסה בקידום בתשלום באטסי

מה התקציב הרצוי ליום לחשיפה טובה באתר?
תהליך הקידום אוטומטי באתר? כלומר הם מחליטים מתי ואיפה לחשוף ? האם יש אפשרות לקדם לבד לפי מיקום ושעות ?
אשמח להסבר או לקישור להסבר , תודה רבה!

שיינהלה

New member
המתמטיקה של קביעת מחיר הביד לא מובנת לאף אחד :)

אם אתה קובע סכום של נגיד 2$ ליום, לא בהכרח תגיע לסכום הזה, בוודאי לא אם אתה נמצא אי שם בתחתית הרשימה.
מע' הפרסום של אטסי לא מאוד מפותחת (דעתי האישית והלא מקצועית)
על מוצרים שלי שנמכרים - אני קובעת מחיר ביד נמוך בדיוק מהסיבה שאמרת, אבל על מוצר שלא נמכר ואני כן מעוניינת שייחשף אני מציעה מחיר גבוה כדי שהוא יעלה בחיפוש במקומות רלוונטים יותר ולפחות ייכנס לתודעה.
(יחס שנחשב יחס מוצלח הוא 4:1000 כלומר 4 מכירות על 1000 הופעות)

אגב, על מע' הפרסום של גוגל, (שאף אחד לא יודע בדיוק איך היא עובדת) יש המון תאוריות על איך הכי כדאי לקבוע את המחיר..

הסטטיסטקות שלי מהשנה האחרונה

דבר ראשון זה מאוד תלוי מה את מוכרת ובאיזו קטוגריה וכמה תחרות יש.
את הפריטים שלי קל למצוא כי לא מדובר בעיצוב אבסטרקטי כלשהו, אבל אני משתמש בקידום על מנת לתת עוד בוסט.

אז מנובמבר 2014 בו התחלתי עם הקידום היו:
508,967 חשיפות של מוצרי.
מתוכם לחצו רק 3877 לחיצות.
לחיצות אלו עלו לי 667$
הרווח הישיר היה 2583$

האם הייתי עושה אותו רווח ללא הקידום?
יכול להיות.. אבל סה"כ זה נראה לי משתלם.
לא נראה לי שיש לך אופציה להחליט מתי ואיפה לחשוף או קידום עצמאי.
את רק יכולה לשנות את מחיר הביד האוטומטי ואני בהחלט ממליץ להנמיך אותו ידנית.
הפריט הכי נמכר שלי הורדתי את הביד ל-0.17$ במקום ה-1.63$ שהם שמו, והוא זכה ל-83,096 חשיפות, מתוכם 1028 לחיצות. אם הייתי משאיר את הביד האוטומטי רק על הלחיצות הללו הייתי משלם 1675$

katie4

New member
ראשית , תודה ! שנית תחום אקססוריס כך שיש תחרות

עדיין לא מכרתי , רק לפני שבוע הקמתי את החנות , אני רוצה לעשות מקסימום כדי להגדיל חשיפה.
הביד שהם שמו הוא יחסית נמוך 0.15$ כך שאצטרך לראות תוך כדי תנועה ..בינתיים אין הקלקות ...
מה הכי משפיע על החשיפה? בנייה טובה של מילות חיפוש או מימון ? או שאין לדעת :) ? ....

הקידום מתבסס על מילות החיפוש והכותבת

אז כמובן שכדאי לדאוג שיהיו כמה שיותר רלוונטים.
תנסי להסתכל על חנויות מצליחות שמוכרות פריטים דומים לשלך ותנסי לראות כיצד הם נהגו בתחום זה מבחינת המילים.

למעלה