אשמח לשמוע כבר לא יודע מה לחשוב...

10lior10

New member
אשמח לשמוע כבר לא יודע מה לחשוב...

אם כל החיים נמשכתי לבנות וכרגע המצב הזה טיפה ירוד אני לא חרמן כמו פעם בקיצור כשאני עושה סקס אני פחות מרגיש ... ואיפשהו אני גם מתחרמן קצת מליידי בוי זה אומר עליי משהו קיצוני ?? , מעבר לזה אני נמשך רגשית לבחורות באופן מובהק איך מגדירים את המצב הזה ? איך חיים אותו בשלווה עצמית? אני כל 2 דקות חושב על כל העסק הזה נכנסתי לאתרי פורנו של גייז אבל זה לא עשה לי יותר מידי קצת חרמן אותי הקטע של ההשפלה לא יותר מזה גוף גברי לא מושך אותי בכלל ... אין לי מושג כבר איך לחיות בשקט ? ...????? תודה!

אהלן

קודם כל אתה מתאר איזו הרעה בחשק המיני שאכן שווה כמו שהומלץ כאן לפני כל השערה אחרת לבצע בירור רפואי, כמו בכל מקרה אחר של שינוי מצב גופני. בנוסף, מה שדומיננטי במה ששאלת זה לא התוכן אלא זה שזה עולה בתדירות של כל שתי דקות, ולמעשה אתה מתאר מצב של מחשבה טורדנית שלא מרפה ו"חוזרת בלופ". האם הבנתי נכון את התיאור? אם כן, האם זה מצב חדש לך? כמה זמן זה נמשך?

10lior10

New member
תודה על התשובה

זה כבר משהו כמו חודשיים שלושה אני כל פעם כבר מגיע למצב שאני חופר עוד ועוד לעומק וכבר טבעתי בכל הבלבול הזה

אהלן

אם במשך שלושה חודשים אתה אכן נמצא ללא הפסקה ומנוח בלופ של מחשבות טורדניות בשכיחות גבוה ו"מחרפנת" כדאי לדעתי לשקול בחיוב לפנות לבירור האם מדובר בסוג של הפרעת חרדה שמתאפיינת במחשבות טורדניות.

10lior10

New member
...

מה אני עושה הלאה ? טיפול פסיכולוגי או משהו כזה?

אהלן

לפני טיפול, אני מציעה לשקול בירור. בירור כפי שהצעתי לשקול בחיוב לאור מה שאתה מתאר, ניתן לבצע מול פסיכולוג ו/או פסיכיאטר. טיפול במקרה הצורך ניתן עם פסיכולוג, עו"ס, פסיכיאטר, ולפעמים גם עם מומחה לרפואת משפחה.

למעלה