אשמח לשמוע לדעתכם

אשמח לשמוע לדעתכם

הזמינה אותנו חברה לברית של הנכד שלה מחר בצהריים. לא מסתדר לנו ללכת, וכמובן שהודענו לה. ובכל זאת אני מרגישה צורך לתת מתנה למרות שהקשרים שלנו הם קשרים מאוד רופפים. מה לדעתכם ייחשב למתנה יפה ? אני חייבת לציין שזה נכד שלישי.

שויי

New member
../images/Emo6.gif חה-חה-חה יערה

את מציינת שזה נכד שלישי... האם את מתכוונת שמגיעה לו שי
קטן? בטח הנכד התשיעי יקבל רק מסטיק
דאיייי עכשיו ברצינות. או שהמזמינה היא חברה, או שהקשרים איתה רופפים ואז היא לא חברה. למרות שההרגשה היא סובייקטיבית אומר לך שלחברים, אם לא אגיע לחגיגה, אשלח מתנה (לפעמים לא) ולקשרים רופפים אינני מוזמנת.

אולי לא הבהרתי את עצמי נכון

לרגע לא חשבתי שלנכד שלישי מגיעה מתנה קטנה - ציינתי זאת כי לילד שלישי יש מן הסתם יותר דברים מאחיו הבוגרים יותר. לכן לא כל דבר יכול להתאים. הקשרים שלנו הם קשרים טלפוניים, להפגש אנחנו כמעט ולא נפגשות - אולי פעם בשנה...אני לא יודעת להסביר אפילו למה - אבל זה נתון בשטח. לרגע לא חשבתי לא לתת מתנה. ברור שאתן מתנה ההתלבטות שלי הייתה והינה אם לתת תוי קניה לחנות כמו שילב או פוקס או לקנות מתנה. התלבטות נוספת היא לאור הקשרים כמו שציינתי עכשו אם לתת מתנה בשווי של 150 שקל או 200 שקל. או שהסכום הזה נשמע מוגזם אם אנחנו לא מגיעים. אי מקווה שהבהרתי טוב יותר את הדברים שלי

נכון רעיון משגע לתת מתנה לאם היולדת הבעיה

היא שאיני מכירה אותה - אז מה קונים לאישה שלא מכירים בכלל????

שויי

New member
../images/Emo6.gif יערה, הכי טוף זה כשלא מכירים

לא חשוב מה תהיה המתנה, לא יהיה למי לבוא בטענות
שיחקת אותה |כו|

מוצרי פינוק ספא וכאלו..[אם יהיה לה זמן

ל"פינוקים" האלה אחרי לידה].....או...דיסק של מוסיקה נעימה ומרגיעה בעיקר לעת ההנקה/האכלה....גם היא תהנה וגם התינוק...

לדעתי צריך לתת מתנה . אולי ספר ילדים

שיתאים דווקא לבוגרים יותר, ובבוא היום יתאים לנולד. בכך תכבדי את המזמינים

יש את הדברים הרגילים - בגד, צעצוע,

סט מצעים,דיסק שמע של מנגינות נעימות, אני בטוחה שבחנויות לתינוקות יש שפע של מוצרים בטווח מחירים גדול כדי שתוכלי לבחור מה שנראה לך מתאים.

אני הייתי קונה מתנות לשני הילדים הגדולים

לפי הגילאים שלהם ( משחק , ספר וכ"ו )

בשביל לקנות לילדים אני צריכה להכיר אותם...

נראה לי שאחזור לרעיון המקורי שלי והוא תוי קניה לשילב או לכל רשת אחרת לילדים. חשבתי על שילב כי בכל עיר יש סניף של שילב ולכן יהיה קל להגיע לשם למשפחת התינוק.

תישמעי יערה...אולי במקום זה תיקני מתנה לחברתך

שהיא הסבתא של הילדים? כי את היולדת והילדים את במילא לא מכירה...ותחשבי על זה , יכול להיות אחלה של מתנה ויש לי גם
בשבילך...את הספר המקסים של שויי "סבתא בישלה דייסה" מתאים לסבתא וגם לנכדים.

הופס....עוד פעם טעיתי../images/Emo6.gif רגע אולי אני צריכה

לקחת איזה כדור לזיכרון
שם הספר יש לי סבתא הכי טובה ואחד השירים שבו הוא סבתא בישלה דייסה. ליחצי על הלינק שמתחת לשם של שויי ןתיכנסי לראות.

עברתי בשילב היום קניתי תלושים ובשבוע הבא אשלח

לחברתי בצירוף ברכה יפה. ובא לציון גואל!

למעלה