אשמח לשמוע מכן על תנוחות להנקת תאומים

ונוס 26

New member
ואני זקוקה לתנוחות לבנות 6 חד' שלא יושבות

מחכה לחבוק - אצלי הן עדיין לא יושבות, אז אין לי נסיון אבל ראיתי את אחותי, שהתאומות שלה כבר בנות שלוש - זו מן תנוחת פוטבול, הן יושבות לידה, משני הצדדים שלה, הרגליים מופנות אחורה כמו בפוטבול והראש מוטה קדימה להנקה. שוב, ממה שראיתי ולא מניסיון - תושיבי אותם, אחד בכל צד אם הפה לכיוון הפטמה, והם כבר יתפסו ויתארגנו עם הרגליים, אולי שלך עוד קטנים מדי בשביל זה, אבל שווה לנסות. יכול להיות שיעזור לך להוסיף כריות או תמיכה בין הירך שלך לפלג גוף העליון שלהם.
וברשותך הפכתי את השאלה שלך לשרשור תנוחות הנקה... ומקווה שיבואו לעזור גם לך.
ולשאלה שלי - אולי אפילו את תוכלי לעזור לי -
הבנות עדיין לא יודעות לשבת, והנקת בפוטבול על הכרית כבר לא תמיד מצליחה. עתליה כל הזמן דוחפת עם הרגליים, ומתרחקת מהפטמה, והבעיה העיקרית - הן תופסות אחת לשניה את הפרצוף ומציקות זו לזו, מרחיקות אחת את השניה מהציצי או סתם מקמטות את הפנים...
אם יש למישהי רעיונות איך אפשר להמשיך להניק אותן ביחד אני אשמח. אני מתקשה במיוחד בהרדמה, עד עכשיו הרדמתי את שתיהן ביחד בהנקה על הכרית והיה מעולה, אבל לאחרונה זה לא עובד, אחת מהן או שתיהן מאד מתרגזת ואני נאלצת להניק אחת-אחת.

הבננות שלי בנות 10 וחצי חודשים

ועדיין עם הכרית בפוטבול. נכון שלפעמים הן מציקות, מושכות בשיער אחת לשניה, אחת מוציאה את הפטמה בצד של השניה. ובכל זאת זה מה שהיה לי הכי נח עד עכשיו! מעולם לא הנקתי בתנוחות אחרות עם הכרית.

עכשיו התחלתי לנסות להניק ללא הכרית, אבל אולי את יכולה עם הכרית בתנוחה ששתיהן באותו הכיוון (ז"א שתיהן משמאל לימין... אחת נשענת על הכרית והשניה בעיקר על היד שלך) ובצורה הזאת נראה לי יש יותר מרחק ביניהן פפחות אינטרקציה

ונוס 26

New member
תודה, אני אנסה, ואולי באמת עדיף בלי הכרית

בתמונה שצירפת (תודה על התמונה!) היא מניקה ככה בלי כרית, אני אנסה עם ובלי.

מנסה לענות לשתיכן

גם בגיל חצי שנה ובטח שבגיל גדול יותר הנקתי בתנוחת רכבת שזה די דומה לתמונה שצרפתן. האחד מונח בתנוחת הנקה של יונק רגיל יחיד והשני במעיין פוטבול כשהראש שלו בעצם על הרגליים של השני. חוצמזה זוכרת גם שהנקתי בפוטבול ללא כרית, אחד מכל צד (זה הרהב יותר קל כשהם כבר באים בעצמם ומתמקמים להם... ). בהצלחה.

ונוס 26

New member
תודה. ניסיתי רכבת היום, עבד חלקית

בסך הכל זה היה טוב, ככה הן נרדמו, אבל עתליה שהיתה בתנוחה רגילה די בעטה לאילאיל (שינקה פוטבול) בראש. יחסית לשתי הבנות המתוקות שהן, הן די זדוניות אחת כלפי השניה...

לא מבינה איך הצלחת להניק פוטבול בלי כרית, הן מחליקות לי אחורה, הרגליים שלהן מתגלשות מאחורי, ואני נאלצת להפעיל הרבה מאמץ עם הידיים כדי לתמוך בהן. אני אמשיך לנסות.

זה ישתפר עם הזמן

בערך בגיל של התאומות שלך (5-6 חודשים) עשיתי כל מיני נסיונות עם ובלי כרית אפילו היה שלב שניסיתי לא להניק יחד בגלל הסרבול אבל זה היה די נורא... בתנוחת רכבת את יכולה להחזיק ביד אחת את זו שבתנוחת היניקה הקלאסית ולהניח יד שניה מתחת לראש של זו שבפוטבול כדי שאת זו שתספגי את הבעיטות המיותרות... זה באמ תשלב קצת מסורבל כי מצד אחד הם כבר קצת גדולים בשביל הכרית ומצד שני הם עדיין לא מספיק גדולים בשביל לינוק בלעדיה . אפשר לנסות עם סתם כריות שאת מניחה מתחת לראש של כל אחת מהן ולא בהכרח עם הכרית הענקית, מבינה ?

תנוחות להנקת גדולים

הי

הבנות הציעו הצעות מעולות.
זה גם התנוחות שאני זוכרת מההנקות שלי.
אני מכירה את הבעייה הזו של שניים שמציקים אחד לשני במהלך ההנקה (אמנם לא חוויתי את זה אצלי, אבל מהרבה סיפורים של אמהות).
מה שהן עשו - היה במידה והניקו בפוטבול, היה לשים כרית קטנה לאורך בין שני הקטנים. ככה אחד לא ראה את השני ולא היו הצקות. ראיתי את זה עובד במציאות וזה עובד יפה בדרך כלל.
ניסית אולי להניח כרית מתחת לזו שיונקת בתנוחת הפוטבול ? כך אולי היא תשכב על הכרית ולא על אחותה. זו שיונקת בתנוחה הקלאסית - תהיה עם הגוף קצת יותר רחוק ממך , אבל כך לא תבעט באחותה.
מקווה שהסברתי ברור..

ספרי לנו מה ניסית ואיך זה הולך.

ונוס 26

New member
הכי יעיל - להרדים בתורות...

בעקרון ניסיתי כל מיני דברים, עם כריות למיניהן. אני עדיין מניקה על המאמסיטה את שתיהן פוטבול במהלך היום, וזה בסדר, הן פחות מציקות, ואם כן - זה סימן בשבילי בד"כ שהמציקה סיימה לינוק, אני מורידה אותה, או שמאפשרת לה להתגלגל בעצמה מהכרית והיא זוחלת לשחק. מדי פעם אני מניקה ברכבת, ואכן שמה כרית מתחת ליונקת פוטבול וזה עוזר - תודה. גיליתי גם שנוח לי להניק את שתיהן פוטבול עם כרית רגילה (של שינה)ף אני צריכה קצת לתמוך עם הידיים במצב הזה, אבל ככה הראשים שלהן יותר רחוקים אחת מהשניה וזה חוסך את ההתעסקותעם המאמסיטה. אה, עוזר לי גם להניק עם המאמסיטה בלי לסגור אותה, גם ככה הראשים שלהם מתרחקים - אבל כאמור אז הידיים פחות משוחררות.
בהרדמה - בינתיים הכי יעיל זה להרדים אותן בתורות אם מתאפשר. כך אני גם פחות ננשכת...

הסבר על הרדמה בתורות

הי וונוס יקירה,

האם תוכלי להסביר מעט יותר על ההרדמה בתורות בבקשה..
לא הבנתי מה שהתכוונת..

אם את מניקה אותן יחד, איך את עושה את זה בתורות ?

תודה..

ונוס 26

New member
אני לא מניקה יחד להרדמה....

אני מניקה את שתיהן ומבחינה שאחת נרדמת והשניה לא ממש, זו שלא נרדמה יורדת ממני והולכת לטייל, או מתבכיינת קצת... (תלוי במצב רוח שלה ואם אני לבד או לא), ובינתיים אני מסיימת להניק את השניה ומניחה אותה, ואז חוזרת לזו שערה.
עשיתי את זה רק כמה פעמים בינתיים, אז אין כאן תורה סדורה

למעלה