שלום ונעים לי מאד,לפני כשלושה חדשים הכרתי בחור גרוש ולו ילד בן שלוש, (אני רווקה), את הילד פגשתי פעם אחת בלבד. האם לדעתכם רצוי שאפגוש אותו לעיתים קרובות יותר או לאו, הקשר עם אביו רציני וכן. תמר
חסרים קצת פרטים - ספרי עליכם קצת יותר. בכל מקרה נדמה לי (אם אני מבינה נכון) שרצוי שתפגשי עם הילד קצת יותר. יוסיף לקשר עם הילד ובוודאי שהם אביו. השארי איתנו וספרי עוד.
אני יכולה לספר איך זה היה מהצד השני של המצב.גרושה עם 4 שרצתה להכניס את החבר לאט לאט למשפחה. הגדולים היו בני 5 והקטנים בני 3. הנסיך היה גר בדרום הרחוק ואנחנו בצפון.הנסיך מצא משהו שהילדים מתחברים אליו,בזמנו היו בטלויזיה החידות של סמרטיס (זוכרים?...),הוא דאג כל ערב להתקשר הביתה בסביבות 19 כשישבנו לא.ערב ולחודלילדים את החידה של אותו יום. לא משנה שהם כבר ראו אותה בטלויזיה הם ממש ציפו לזה. לאחר תקופה (חודש בערך)אמרתי להם שהנסיך רוצה לנסוע איתנו לספרי,אספנו אותו מההורים שלו ובילינו יום של כייף יחד. לאחר כמה זמן שאלתי אותם האם יפריע להם שיבוא לישון בבית כי הוא רחוק וקשה לו לנסוע בלילה
.כשקיבלנו אשור הוא נשאר לישון.(האשור היה מידי הם ממש ציפו לזה אני חושבת). אחריבערך חצי שנה,אמרנו להם שהוא מאוד מתגעגע אלינו כשהוא כל כך רחוק ורוצה לבוא לגור אתנו.וגם זה עבר בהצלחה רבה. והסוף ידוע... הנסיך תפס שיחה רצינית עם ארבעתם אחרי שנה וחצי יחד וביקש את ידי מהם. תכנון החתונה היה משותף לנו ולילדים. מאחלת לך כניסה כל כך חלקה לחיי הילד כי אני יודעת שהקשר בין הנסיך לבין הילדים קנה אותי סופית.