אשמח לשמוע מנסיונכם

liats80

New member
אשמח לשמוע מנסיונכם

שלום לכולם.בני בן שנה וחודשיים והיום נאמר לנו שכנראה שיש לו קלאב פוט.חמותי וסבתו של בעלי שתיהן אובחנו עם קלאב פוט.בסקירות בהריון ביקשנו שיבדקו במיוחד אך לא היו ממצאים.גם בבדיקה שלאחר הלידה ובדיקת ההתפתחות בגיל תשעה חודשים לא עלה חשד בנושא.האם ישנם כאן מקרים של קלאב פוט שלא אובחן והתגלה רק בשלב מאוחר יותר?אשמח לשמוע מנסיונכם כמה זמן נמשך הטיפול ואם בכלל ייתן לטפל ללא ניתוח בשלב מאוחר כשלנו.תודה!ליאת.

sigis8

New member
בקר טוב

שמי סיגי. במשפחתי מספר מקרים של "סיפורים" אורטופדיים ברגליים. החל בי דרך עוד ארבעה מהילדים. כל אחד וסיפורו הוא. מעולם לא שמעתי על קלאבפוט שמאובחן בגיל כזה מאוחר (בישראל). מי אמר לכם שלבנכם יש קלאבפוט. איני יודעת במי פגשתם, אבל אני מציעה שתקבעו תור אצל אורטופד ילדים. בדגש על אורטופד ילדים שמתמחה בקלאבפוט. לא כל רגל שפונה כלפי פנים מורה על קלאבפוט. חבל להכנס ללחץ מיותר, אבל חשוב לגשת לרופא המתאים שיוכל לאבחן במה מדובר. אם תוכלי לכתוב מאיזה אזור אתם בארץ נוכל לתת לך שמות של רופאים שיוכלו לענות, לעזור, לבצע אבחנה נכונה. בהצלחה. אשמח אם תעדכני בסופו של המפגש עם האורטופד מה בדיוק הוא אבחן. רק טוב!

liats80

New member
תודה רבה לשלושתכן!

הצלחתן להרגיע אותי :)
כבר יש לנו תור לשלישי הקרוב לד"ר וייגל בשניידר.
אעדכן!
שוב תודה!! :)

טובה53

New member
אף פעם לא שמעתי על ק"פ שאובחן מאוחר

מדובר על עיוות מאוד בולט בכף הרגל והקרסול (לפני הטיפול).
מצטרפת להמלצה של קודמתי.
בהצלחה!

olga6177

New member
תגובה

היי,
מצטרפת לתגובות הקודמות - קשה לי מאוד להאמין שמדובר בקלאבפוט -
הוא מאוד מאוד בולט - אי אפשר לפספס את זה

גם אני לא שמעתי על אבחון של ק"פ בגיל מאוחר

וגם אני מצטרפת להמלצה של קודמותיי.

מעניין, למה דווקא ק"פ? האם הרגל פונה פנימה באופן שמפריע להליכה או שיש עניין אסתטי?

כן שמעתי על ק"פ שזוהה בגיל (נדמה לי) 3 או 5 חודשים כשהילדה התחילה לזחול ושמו לב שהרגליים מתחכות אחת בשנייה.

נשמח לשמוע עידכון.

שבוע טוב

liats80

New member
סליחה- ממש באיחור

אבל רציתי לומר שוב תודה לכולכן.
האורטופד קבע שלא מדובר בקלאב פוט ולדעתו אין בעיה כלל אלא בהתמחותה של הבחורה מהתפתחות הילד.
יחד עם זאת אנחנו מקבלים עכשיו כל מיני דפי מידע מהכללית על שיקום וכו'... - משהו שם באדמיניסטרציה לא לגמרי מסתדר.
מאחלת לכולם בריאות וימים שקטים.
שוב תודה!
ליאת.

למעלה