אשמח לשמוע תגובות

אשמח לשמוע תגובות

אני בעבודה ורוצה לשתף על ההתלבטות שלי שאני לא יודעת מה לעשות?
אני רצה עם מכר/ידיד שהכרתי בחדר כושר בדרך כלל 3 פעמים בשבוע, בימים האלו (מחזור) שאני מרגישה קצת חולשה ברגליים וגם התחבושת זזה באמצע הריצה וזה לא הכי נוח לי, מצד השני המכר/ידיד לוקח אותי עם האוטו שלו ורץ איתי בקצב שלי ומאוד מעודד אותי לא לפספס כי אחרי זה יהיה לי יותר קשה לחזור לקצב ריצה, כמו תמיד שאני ביישנית לספר לו שאני במחזור ודחיתי אותו סתם בתירוץ, הוא הציע לי שיבוא לקחת אותי מהעבודה ובמצב שיהיה קשה לי נרוץ פחות זמן...
אני לא יודעת מה לעשות עכשו אם לרוץ היום או לא?
אשמח לשמוע תגובות

melon

New member
מעניין מה עשית בסוף...
קשה לענות במקומך, כי רק את יודעת מה את מרגישה ומה היכולת שלך.
דעתי : כיף לך שיש לך שותף מסור שכזה לריצות שמוכן לאסוף מהעבודה ולהתאים אימון קל יותר כדי שתבואי
דעתי 2 : משהו יותר טוב מכלום. אם צריך יותר לאט או פחות מרחק זה בסדר
דעתי 3: אם כן יצאת בסוף , אני מנחשת ששמחת שעשית את זה. אם לא - כלום לא קרה. ממשיכים הלאה.

יש גם ימים כאלה

מה שעשיתי בסוף
לקח הרבה זמן לחשוב ולהתלבט...
נעזרתי בפורום הסמוך [URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=475#176962569[/URL]
עכשו אני חושבת שבאמת כייף שיש לי שותף כזה, (רק קצת מגוחך שזה התחיל בסתם שלום שעניתי לו בחדר כושר)
עשיתי 30דקות עם מרחק נמוך יחסית והרגשה שגם אם יהיה כתם על המכנס או על החצאית לא יראו בגלל החושך...
שמחתי שעשיתי פעילות וכנראה שגם היום אעשה את פעילות הגופנית שלי/שלנו בערב,
וחוזרת אחרי כן לפעילות רגילה בבוקר.

melon

New member
מצויין

לא עדיף להשתמש באמצעי ספיגה אחרים?
תחבושות זה באמת ממש לא נוח, גם אם מזיעים הן יכולות ממש לזוז.
אני משתמשת לספורט בטמפונים, ועכשיו גם קניתי גביעונית (זה גביע סיליקון רב פעמי במקום טמפון) - עוד לא ניסיתי.
&nbsp

למעלה