אשמח לשתף ברגשותיי ולא יודע מה לעשות

di9010

New member
אשמח לשתף ברגשותיי ולא יודע מה לעשות

היי לפורום, אז הנה אני כותב-ת שוב...
זה נושא שמאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מעסיק אותי. אני מודע לעצמי מאוד, ומודע לפלונטר ולא יודע איך לפתור אותו למעלה מ 12 שנים.
אני פה בשביל אוזן קשבת בעיקר (ואולי) לקבל רעיונות או טיפים לפיתרון...

אני ג'נדרקוויר מזכר לנקבה בן 33, ואני מפריד בין משיכה רומנטית, למשיכה מינית.
אני דומיני, שהנטיה המינית יותר לכיוון גברים ,היינו אני זכר שנמשך לגברים (סיס או טרנס) . לעומת זאת הנטיה הרומנטית יותר לכיוון נשים , היינו אני זכר שנמשך לנשים ביולוגיות)

אני מת למצוא אהבה עם אישה- זה הדבר שהכי מתאים לי ואני הכי משתוקק לו.
אין לי כלל ניסיון רומנטי .. עם נשים , ומעט מאוד ניסיון רומנטי עם גברים. יש לי בעיקר ניסיון מיני עם גברים.

אני מת למצוא אהבה עם אישה כי כאמור ... הנטיה הרומנטית שלי היא בעיקר בעיקר לנשים .. וכי אני רוצה שהזוגיות שלו תתבסס על רומנטיקה.

אבל הנה המגבלות:
1. יש לי גם ובעיקר נטיה מינית לגברים... - זה די אמור להפריע לאישה שתכיר אותי, אז אני אומר לעצמי: בשביל מה לנסות אפילו..
2. אמנם אני מוכן לוותר על זה בכאב רב למען האהבה, אבל הייתי מאוד רוצה להיות בן עם שדיים הורמונליים קטנים. והקוויריות שלי בעיקר מתבטאת בזה

הנטיה

איני יודע איך ביסקסואלים מתמודדים עם משיכה ל 2 המינים ועם הרצון לזוגיות מונוגמית... אני לחלוטין הייתי רוצה זוגיות רומנטית מונוגמית. ולגבי מיניות - איני יודע
ואיני יודע מה אני עושה בתור קוויר שאולי רוצה שדיים...

אשמח לשמוע דעתכם

both

New member
לא יודע

איך לענות לך בדיוק אבל אולי אם תמצא/י אישה שהיא בעצמה דו-מינית זה יסתדר?! למרות שאני אישית לא הייתי ממליץ לך לחפש קשר רומנטי עם אישה, אם אין לך משיכה מספקת לנשים ככלל.
כאישה, הייתי בנישואים עם גבר איתו היתה לי משיכה אינטלקטואלית ורומנטית, לפחות בהתחלה, אבל המשיכה המינית היתה חסרה וזה טירף אותי במשך שנים על גבי שנים וגרם להמון ריבים ותסכולים.
כיום אני נשוי לאישה וחווה גם משיכה רומנטית וגם מינית ויכול לומר לך שהשוני בין קשר בו לא נמשכתי מינית לבין הקשר העכשוי שבו אני כן נמשך הוא עצום ממש.
יתכן שתמצא את האישה המתאימה שתימשך אליך גם אם יהיו לך שדיים, אבל לרוב נשים הן מונוגמיות ומאד חשוב להן שהגבר שאיתן ימשך אליהן מבחינה מינית כפי שהן נמשכות אליו ואם הן ירגישו שזה חסר, סביר להניח שתיווצר בעיה במערכת היחסים.
שוב, זו רק דעתי. אולי אני טועה.בכל מקרה מאחל לך המון הצלחה!

di9010

New member
תודה

נתת לי חומר למחשבה. אגב, מעניין שבפורום ביסקסואלים התמקדו יותר בעיניין הקווירי, ובפורום הזה דווקא התמקדו יותר בעיניין הביסקסואלי.

לגביך, אם הגבר שהיית נשוי לו היה מקבל אותך בתור גבר. אתה חושב שהדברים היו אחרות? אם הגבר שהיית נשוי לו היה מוכן שתיהיה גבר עם יחסים מיניים פתוחים. אתה חושב שזה היה מתאים לך?

(אל תשכח שבלי קשר, המשיכה יורדת עם השנים)

תודה :)

both

New member
אני חושב

שבכל מקרה לא היה משתנה דבר מכיוון שאני מעולם לא נמשכתי אליו מבחינה מינית ובנוסף לכך עם השנים גיליתי בו צדדים חבויים שממש לא יכולתי לסבול וכבר לא נמשכתי אליו מאף בחינה. במקום זה התאספו לי המון תסכולים וטינה כלפיו. מעבר לזה ברגע שהפכתי מודע לזה שבעצם אני נמשך לנשים ידעתי שכבר לא אוכל להיות עם גבר. אז התשובה- לא, גם אם הוא היה מקבל אותי כגבר או כגבר עם יחסים מיניים פתוחים לא הייתי מסוגל להשאר איתו!
אני יודע שמשיכה יורדת קצת עם השנים אבל במקרה הזה, זה היה שונה. מעולם לא ממש נמשכתי מינית לגברים, פשוט אני מניח ששכנעתי את עצמי שהיא קיימת משום שכן אהבתי אותו כאדם ונמשכתי מבחינות אחרות ומשום שבכלל במשפחה שלי גידלו אותי עם הציפיה הזו שאמצא גבר, אתחתן ונביא ילדים לעולם...וכל אופציה אחרת היתה טאבו..משהו בל יעשה. אז יצאתי עם בנים וכשמצאתי את הבחור המתאים להיות בעל ואבא, הדחקתי כל דבר שיכול היה לגרום לי להבין שזה לא יעבוד. בל נשכח גם שהתחתנתי בגיל 19 עוד לפני שהייתי אפילו קרוב להבין בכלל מה אני ומי אני.

כיום, אחרי חיים שלמים ללא התרגשות מינית כלשהי, אני מאושר שמצאתי מי אני באמת ואת האישה שלי, שיכולה לגרום לי להתרגשות והנאה מסקס ומהחיים בכלל.

lily kane

New member
כמה מחשבות

אחד מה עם לפתח קשר עם טרנס FTM ככה הוא יהיה לפחות בהתחלה בילוגית אישה ותוכל לפתח קשר רומנטי ואז מינית תוכל להמשך אליו כי יהיה בו גם צדדים גברים בולטים ללא ספק.
מה גם שאם כבר פתחת איתו קשר רומנטי אחרי שהוא יעבור את הכול אני לא חושב שזה ישתנה רק בגלל מגדר

di9010

New member
זה היה מעולה

אבל אין לי מושג איפה להכיר גברים טרנסים..
ובכלל איפה להכיר חבר/ה מהקהילה בעולם האמיתי (לא וירטואלי)

lily kane

New member
טוב

דבר ראשון יש את המצעד בירושלים בקרוב
שמע יהיה גוש טרנסי כך שזו דרך אחת

דרך נוספות היא לעקוב כאן ובפרום טרנסגנדרס וחברים
יהיו הודעות על פעילויות שונות .

למעלה