אשמח לתגובות - למצב זה

di9010

New member
אשמח לתגובות - למצב זה

בתור גבר אני הומו-סקסואל הטרו-רומנטי . בתור אישה אני הטרו-רומנטית, הומו-סקסואלית (לסבית)
במילים פשוטות: גם בתור גבר וגם בתור אישה --- בשני המצבים אני נמשך מינית לגברים, ורומנטית לנשים.
להודות על האמת - הייתי מעדיף להוולד אישה ביולגית

האם אתם מכירים אנשים שמרגישים ככה? איך הם מתמודדים? רעיונות להתמודדות? האם אני נחשב בי?
גם אם הייתי נולד אישה היתה לי אותה הבעיה... איך נשים מתמודדות עם זה? (בעיה נפוצה של ביסקסואלים)
אשמח לכל תגובות שעולות על דעתכם

תודה רבה

בבקשה לא לפתוח תת שרשור

lily kane

New member
דבר ראשון

אהבה עצמית
לזכור שזה בסדר
ושיתכן שיום אחד תמצא
גם מישהואו מישהי או מישהוית שישבורו את המעגל
ותוכל להמשך אליהם גם רומנטתית וגם מינית
מערכת יחסים היא דבר מורכב

זה מאוד מזכיר לי חלק מפאנל ביסקסואליות שהיה לפני שנה בערך ב"פסטבי" שבו דברה דנה פלג, היא דברה על כך שרצתה מאוד והרי יכלה להיות עם גבר כדי לשמח את המשפחה, ועל כך שבסופו של דבר הייתה אומללה מזה. ובאמת היום יש לה זוגיות עם אישה , לא כי היא לסבית אלא כי מתוך חוסר כפייה היא בסוף התאהבה בבחורה

Ch3sh

New member
כמו שכבר נכתב

להיות עצמך זה שלב ראשון.
יש המון (המון!) אנשים בעולם וכל דבר שאתה יכול לחשוב עליו יש מי שיתחבר אליו.
תמיד יהיו אלה שיאהבו אותך ואלה שישנאו אותך ולכן תמיד (לפחות במערכות יחסים, לדעתי) עדיף שיכירו את מי שאתה באמת. זה הרבה יותר קל, נעים ובונה לכולם.
אחד הדברים שהפריעו לי בשאלה שלך זה "האם אני נחשב בי?"
אני חושבת שההגדרות הם משהו משני לגמרי.
ההגדרה היא משהו חברתי, דרך לקטלג אותך, אבל יש רק מישהו אחד שנמצא בדיוק בקטגוריה שלך - אתה.
איך אחר כך תציג את עצמך ומה התגובה הצפויה של אנשים ואיך אתה מעוניין שאנשים יגיבו אלו עניינים שניוניים ושלישוניים.

למעלה