אשמח לתגובות מהודעה שכתבת בפורום אחר

di9010

New member
שזה תמיד יהיה שמה ברקע

לפי מה שאני מבין השאלה מתייחסת לטרנס שעברה שינוי מלא לעומת אישה ביולוגית. אז הסיבה שאם
אכיר מישהי/הו זה יהיה או מהקהילה הלהטבית או שאכיר מישהו מחוץ לקהילה ואז אאלץ לספר לו

ואני רוצה פשוט להיות רגילה כמו כל אישה רגילה שמכבדת את הקהילה הלהטבית ותומכת בזכויות אבל לה אישית אין שום נגיעה בדבר כי היא אישה ביולוגית.

di9010

New member
יש פה עוד עיניין

להיות אישה וירטואלית מספיק אותי במידת-מה... 30% בנתיים אאלץ להישאר עם זה.
כי אני לא מוכנה לשלם את המחיר החברתי

orald

New member
אני מכירה טרנסית בגובה מטר תשעים+

רחבת כתפיים ובעלת צורת פנים שגם לאחר ניתוחים רבים לא מותירה ספק.
Good luck with that.

לגבי התלונות, אפשר להתמרמר על הגורל, אבל בסופו של דבר אם רוצים משהו צריך לפעול לקראתו.

ולהסתיר את העבר...אני לא ממש מעוניינת. אם אני מודה שאני טרנסית אז אני כבר לא מסתירה את העבר, את מבינה.
אני יכולה להיטמע מצויין.
אתמול יצאתי מהארון בפני אחת המנהלות שלי בעבודה, זה לא בדיוק היה ברור מאליו. אם הייתי רוצה והיה מתאים לי להישאר בארון הייתי ממשיכה גם שנים בלי שזה יתגלה.

Ellianne

New member
אני כבר לא יכולה להתאפק

מזה השטויות האלה "מסכנות", "שיתכוננו לשלם מחיר חברתי", שישתקו ולא יתלוננו".

והשטויות האחרות שלך בתגובה אחרת "אז תעשי שתעברי", "זה מאוד קל לעבור".

ניסיתי להתאפק ולא להגיב לזלזול הזה, אבל פה הגזמת.

את חושבת שטרנסיות בוחרות את גורלן בכזו קלות? כאילו יום אחד קמנו והחלטנו להיות נשים אז אנחנו צריכות לשלם על זה מחיר חברתי? ואם אנחנו לא מצליחות לעבור כנשים אז שנסתום ת'פה? אולי גם נחזור/נמשיך לחיות כגברים כי זה יותר קל?

חמודה, את כנראה לא מבינה מזה להיות טרנסית, וכמה הדבר הזה יכול לאכול אותך מבפנים שנים על גבי שנים.

אני לא מדברת איתך על כל הגברים האלה שיש בהם טיפת נשיות אז הם מתבלבלים וחושבים שהם טרנסית, או כל מיני הומואים/קרוסים שמחפשים זיון קל.

אני מדברת איתך על טרנסיות שבישבילן זה למות או לחיות איכשהו כאישה, כי הכאב הנפשי כבר בלתי נסבל. ואת בשיא חוצפתך אומרת להן "גאד לאק", "מסכנות"? מה נראה לך בכלל? מזה הזלזול הזה?

לזה את קוראת 'רגישה לזולת'? הצחקת לי את החיים.

ככה את נשמעת:

"את לא עוברת? אוי, איזה באסה לך. לא היית צריכה להיות טרנסית."

"את לא עוברת? גוד לאק לך."

"שתקי, את בחרת בזה"

אולי תקראי קצת על טרנסיות, תחכימי ותביני שזה לא תמיד "בחירה" כמו שזה נראה לך.

אף טרנסית לא בוחרת ב"לא לעבור", בטח שלא צריכות את הרחמים בשקל שלך ואת זאת שצריכה לשתוק, אם זה כל מה שיוצא לך מהפה.

------------------------------------------------------

ולגבי השטויות האלה שכתבת "כל אחת יכולה לעבור". מאיפה הבאת את הטענה הכל-כך מופרכת הזאת?

את אומרת לי שגם ארנולד שוורצנגר, ג'ון סינה וכל מיני גברים ממש גבריים אחרים אפשר "לנשות"? תעשי לי טובה, יש גבול עד כמה אפשר "לנשות".

יש דברים שממש קשה לטשטש ו"לנשות" מבלי שזה יראה מוגזם על גבול הליצני ולא אמין.

גם פה כדאי שתקראי קצת, תשכילי ותביני את גבולות יכולות האיפור, הפדינג והסטיילינג.

------------------------------------------------------

ולא, אני לא טרנסית שלא עוברת. להפך, אני כל-כך עוברת שגם כשאני מתלבשת כבחור, לא מתגלחת ולא מטפחת את עצמי אני עוברת כבחורה.
אז אני לא אחת שתגידי לה "גאד לאק".

אבל אני בטח שלא אשתוק על הזלזול הזה שהפגנת כלפי טרנסיות שמתקשות לעבור.

orald

New member
לכי תגידי לארנולד שוורצנגר, כאמור.

לא חייבים להסכים איתך כשאת זורקת דברים לא קשורים ומדברת, ככל הנראה(אך לא רציתי להעלות את הנקודה הרגישה הזו) בעיקר על קרוסים שלא באמת עוברים כאישה "רגילה" ולא באמת משנה להם או למי שמתעניינים בהם אם יעברו או לא(בד"כ מי שמתעניין דווקא מעדיף שלא יעברו לגמרי, זה חלק מהקטע).

טרנסיות מעדיפות לרוב להיראות "טבעיות", ומה לעשות, בלי שמץ של טרנספוביה, זה לא תמיד עובר, לא במראה ולא בקול.
לא כל אחת מתחילה ממראה מעודן.

orald

New member
את בהחלט מתעלמת מהמציאות. אי אפשר לדון איתך

בנושא בכלל.

orald

New member
את מוזמנת לעודד גם אדם שעקרו לו את הלב...

שהוא עוד יחיה מעבר לשניות שנותרו לו, זה לא ישנה את העובדה שהוא ימות בקרוב. לטעת תקווה זה לא להציל.
לעודד אדם שהוא יצליח לעבור בשדה מוקשים, וזו כבר מטאפורה יותר מתאימה לענייננו, לא תבטיח הצלחה.

אני בהחלט מעודדת את כולם ללכת בעקבות ההרגשה הפנימית שלהם בלי להתחשב במוסכמות המפגרות והמיושנות של החברה.
אני לא אשקר למישהי שהיא עוברת באופן מושלם כשהיא נראית כמו ארנולד שוורצנגר בסרט ג'וניור, זה יהיה פשוט שקר ממש לא לבן וממש ממש מגעיל.

את יכולה לעבור בקלות, כאמור, ולכן לא מבינה עם מה אחרות מתמודדות, או אכפת לך.
יש לי מספיק חברות שלא עוברות בקלות, ולי כן אכפת אם יעברו.

Ellianne

New member
כי הדעה שלך מזלזלת

כל אחת שלא עוברת אז זה באשמתה ובאשמת כישורייה לעבור.

אז לא, זה לא תמיד באשמתה. יש מבני גוף שלא קל להפוך לנשיים בלי ניתוחים, ובלי שזה יראה ליצני ומגוחך.

גם להכליל "כולם יכולים לעבור כאישה", זה לא הכי אינטליגנטי. הכללות בכלל, הן לא נכונות.

אין לי בעיה עם הדעה שלך, יש לי בעיה עם זה שאת מפנה אצבע מאשימה לאלה שזה לא בהכרח אשמתן.

di9010

New member
תודה אנדרוגינה והערה למנהל הפורום

אני אשמח מאוד שאלו שיגיבו לשרשור זה, יגיבו להודעה שלי ויפתחו שרשור אחר אם הם רוצים לדבר על נושאים אחרים

1. תודה אנדרוגינה

2. למנהל הפורום - אני חושבת שיש פורום טרנס ופורום קוויר. וכל פורום מדבר לקהל יעד קצת אחר. אני מקווה שבפורום זה יהיה מותר לבטא דיעות אסורות כמו: אני גבר ביולוגי שעיר, ואני רוצה להיות גבר בחצאית וחזיה. או אני גבר טרנס חלק ואני רוצה להיות גבר שמותר לו ללבוש חצאית. אני אישה טרנסית ולא רוצה לשלם את המחיר החברתי ועוד ועוד.
3. אני פותחת שרשור חדש ואני מקווה שלא יפתחו תת שרשור

lily kane

New member
בלי להכנס

יותר מידי לדיון המקיף
אני אגיב את דעתי האישית והלא מחייבת.

אני מאמין שכול מי שבא לתהליך של הכרה וביטוי של הנשיות שלה (המילה ניוש מזכירה לי פאטיש ולא בא לי לחוות העצמה נשית כעוד החפצה) ומתחילה בדרכה ובהדרגה שלה להגיע להכרה הזו. רוצה או מתחילה לרצות להראות את הצד הזה.
ומכאן עצם ההתחלה היא לקחת אחריות וצעד ענק בשביל עצמה אפילו עם הסביבה לא רואה את זה.

יחד עם זאת איש(ה) לא חייה בבועה.
אנחנו נולדים כפי שציינו למבני חיים שונים, יש מקמות שניתוחים כאלו לא אפשרים ויציאה מהארון פירושה מוות או נידוי מכול החיים המוכרים לנו ולא לכולם יש יכלות לעמוד בסכנות האלו.
עוני, אנו חיים במציאות כלכלית לא פשוטה, בישראל עוד יש כיסוי כלשהו באמריקה ידידות שלי תקועות כיון שאין להן מאות אלפי דולרים.

אז האם זו האחריות שלהם, האם העובדה שחלקם מסרבות לשלם בזנות שהיא לא חוקית או בהריגה או בשדידה או בדרכים לא חוקיות אחרות אומרת שאין להם אחריות.
ניתוחים הן לא תמיד אופציה.

וכן כמה שיש אחריות ואפשרי לעבור יותר
ואיש לא נידן לכישלון
אנו עדיין חיים במציאות שונות ומגוונות.

אני אתן דוגמא אישית
אני כרגע מרוויח משכורת של4 אלף ורוצה לגור לבד כדי שיהיה לי מקום שבו אוכל לדבר במגדר שאני מרגיש בו נוח ,כדי שאוכל לדבר עם חברה בלי חשש שיעיפו אותי מהבית, ובלי קפריזות

בדוחק רב לקח לי ללמוד איפור גברי שאני עדיין מתקשה להיות מושלם בו מכיון שאני אוהב את השיער הארוך שלי ושונא זקן דבר שמאוד עוזר בגבריות הפנים, ומצד שני עד שבדוחק לקחתי בינדר
בגלל גודל הציצים שלי, ההבדל שאני מרגיש הוא מאוד קטן :(

orald

New member
אילו דעות אסרו פה?

שכולם יכולים לעבור כגבר/אישה ציס' וזו אשמתם אם לא?
בולשיט. שוורצנגר הועלה כדוגמה קיצונית, אך לא היחידה.
האם ללכת רק לפי קו מנחה זה ואם לא עוברים לא לעשות דבר או להאשים את עצמך? גם בולשיט.

מישהו אמר שאסור דברים כמו "אני גבר ביולוגי שעיר, ואני רוצה להיות גבר בחצאית וחזיה. או אני גבר טרנס חלק ואני רוצה להיות גבר שמותר לו ללבוש חצאית. אני אישה טרנסית ולא רוצה לשלם את המחיר החברתי ועוד ועוד"?
אני למשל במערכת יחסים עם 4 ג'נדרקווירס(ואחד שהוא לכיוון הג'נדרלס/ציס) מהממים(ויוצאת לדייט עם עוד אחד
) ואף אחד לא עונה באופן מלא לסטריאוטיפים נשיים/גבריים הטרו-ציסיים נורמטיביים משמימים ופרימיטיביים.
ממש לא מזיז לי הקווים המנחים של ההטרונורמטיבה, אדרבה.

lily kane

New member
תראי

זה יהיה נושא רגיש לכולמות כי זה התחושות שבאות מהקרביים
ודיון כזה אומנם קשה, אבל גם מעורר את הפורם.

אני תמיד בהתלבטות בין הרמה של הגבולות, מתי אני מפסיק כדי שהפורם ישאר מקום תומך, ומתי אני ממשיך כדי לא לסתום פיות.

di9010

New member
אני סולדת מהמילה הזו תחפושת

היא מבטאת זלזול בהגדרה עצמית . מסכימה איתך

orald

New member
אם לא מוכנים לשלם מחיר חברתי אין סיבה להתלונן

No guts, not glory.

אגב, אני אחת שעוברת ועושה stealth חוץ מבמקום העבודה, כי הם אידיוטים ואני רוצה להמשיך לעבוד, ואני לא מעוניינת בכך. גם כשאעבור ניתוח תחתון אני לא מתכוונת להיעלם מהרדאר.

אני לא מעוניינת להסתיר לגמרי את העבר שלי, הוא חלק ממני, ובכל מקרה אני מסתדרת באישיות רק עם אנשים פרנדליים.

lily kane

New member
הערה חזרה

הנה דעות שאסורות בפורם הזה
1. אני הולך לרצוח כל מי שלא מסכים איתי
2. אני חושב שערבים/יהודים/הודים/מוסלמים/שחורים/לבנים /אמרקאים צריכים למות רק בגלל מוצאם/דתם.
3. ניסיונות החזרה בתשובה מיסונריות של כל דת.
4. להפוך את הפורום הזה לאתר סקס/פורנו.

כל מה שאמרת לא!!! נחשב כאסור
אבל מותר לאחרים להביא את דעתם
כל דיון עלול להפתח לכיון אחר כיוון
אבל כן במידה ואני אראה שיש יותר עניין
אני בהחלט אשתדל לעשות פיצול לשתי שירשורים

lily kane

New member
אני מבין

באמת שאני מבין את הפחד מהמחיר החברתי, את ההרגשה
גם את כך שוואלה התחושה האישית שלי היא קודם כול ענייני ולא של הסביבה, גם הרצון לא להראות כל הזמן כמו קרקס נייד.

אני מאמין שיתכן שאם תרצי לצאת כטרנסית
זה יגיע למצב שיהיה יותר מידי לחקות / להיות גבר
לפעמים למצב של תסכול עד מחשבות אובדניות לפני שא/נשים יוצאים כי זה מאוד קשה.

אני חושב שלכול אחת מגיעה את הזמן לעשות חושבים עם עצמה
וגם עם תרגישי ש30 אחוז מספיק וגם אם תרגשי שאת רוצה לצאת
אני כן רוצה שתדעי שאת התמיכה שלי תיהיה לך.

di9010

New member
אשמח לתגובות מהודעה שכתבת בפורום אחר

אשמח לתגובות מההודעה שכתבתי בפורום א-מיניים

אני מתיק את ההודעה - הנה ההודעה:

אני לא חושב שאני א-מיני. אני חושב שאני מיני אבל לא אוהב לעשות סקס במציאות.

מילה קטנה על המגדר שלי - אם להודות על האמת , הייתי מעדיף להוולד אישה. היינו: להיות אישה ביולוגית , אך משלא נולדתי אני יכול להיות רק אישה טרנסית. ובבחירה בין להיות טרנסית ללהיות גבר אני מעדיף להיות גבר.
מבחינה מינית <סקס> במציאות, הסיכוי שאהיה מרוצה הוא נמוך, כי איני רוצה שעיניין הטרנסיות בכלל יהיה שמה. מאוד פשוט - אישה סטרייטית רגילה עושה סקס עם גבר סטרייט רגיל.
אבל אין מה לעשות עם כל מי שאקיים יחסי מין, הוא <וגם אני> לא נוכל להתעלם מהעובדה שלא נולדתי נקבה.

כאמור אני עושה "סקס" בסייבר או בפון עם אנשים אנונימיים .לחלוטין לא חשוב לי איך האדם נראה. אני נמשך ל-מה שהאדם משדר, לפנטזיות לאופי שלו (בעצם הכל ואולי 5% חיצוניות)
בזמן זה אני מסופק מינית כי התתייחסות אלי זה כאישה ביולוגית .
עלי להודות, שבתור אחד שהוא המוןןן שנים אישה ביולוגית בוירטואליות, גם אז אני מעדיפה שלא להיפגש עם הגבר ולעשות סקס במציאות.
ככה שהייתי יכול לומר שאני לא רוצה סקס מציאותי כי אני לא אישה ביולוגית, אבל גם כאישה ביולוגית לא הייתי רוצה ...

אם אפשר לסכם : בתור גבר אני הומו-סקסואל הטרו-רומנטי . בתור אישה אני הטרו-רומנטית, הומו-סקסואלית (לסבית)
במילים פשוטות: גם בתור גבר וגם בתור אישה --- בשני המצבים אני נמשך מינית לגברים, ורומנטית לנשים. להודות על האמת - הייתי מעדיף להוולד אישה

אשמח לתגובות

di9010

New member
אני לא מתלוננת רק פותחת את הלב

וכמו שאמרתי בבחירה בין להיות "גבר" ללהיות אישה טרנסית אני מעדיפה את האפשרות הראשונה.
יש לי עוד סיבות אבל הסיבה העיקרית היא מה שציינתי.
לצערי אני בחיים לא אוולד נקבה...

di9010

New member
תודה

אני לא עושה שינוי רק בגלל הפחד החברתי. זו סיבה חזקה.
אבל זו בהחלט לא הסיבה היחידה.
אמנם הייתי מעדיפה להוולד נקבה, אבל אני לא מרגישה בכל מאודי שאני רוצה לחיות כאישה . יש גם יתרונות בלהיות גבר לפעמים

ליזי133

New member
מבינה את ההרגשה....

יש לי רגשות דומים. בעיקרון כנראה הייתי מעדיפ/ה להיוולד זכר ביו', אבל אני לא, ולא הייתי רוצה הורמונים/ניתוחים, בגלל כל מיני וכמה סיבות...

למעלה