אשמח לתגובות מכמה שיותר

dfghj

New member
אשמח לתגובות מכמה שיותר

טיילתי טיול די ארוך בניו זילנד ואוסטרליה וקצת במזרח. כל כך בא לי לטייל עוד אבל עכשיו לא יוצא לי. מה דעתכם ? אחרי טיול אחד שלכם אתם מתכננים שוב ? אתם מתכננים , למשל, בעוד כמה שנים אחרי לימודים או משהו כזה ? נראה לכם שזה ייצא לכם ? ומה עם הגיל ? הכוונה-מבחינת עבודה כבר וכו וכו ? בבקשה תחוו דעתכם וגם ספרו על כאלה שאתם מכירים .... ובכלל כל מה שיש לכם להגיד בהקשר לעניין זה

למה לא../images/Emo35.gif

אני, אחרי הטיול הארוך שלי במזרח [8 חודשים] התחלתי ללמוד, וכבר בחופשת הקיץ הראשונה נסעתי לי לאירופה, אבל אני חייבת להודות, שאח"כ כבר לא היה לי כסף לסוע שוב, עד שסיימתי ללמוד.. אבל מאז כבר הספקתי לחזור לתאילנד, לקפוץ עוד כמה פעמים לאירופה, וגם לאמריקה ולאפריקה. אין מה לעשות - ברגע שנתפס בך החיידק - זה לא עוזב
הבעיה היא, שכל הבזבוזים האלה תמיד באים על חשבון דברים אחרים... וגם.. עם הגיל זה כבר לא נראה אותו דבר. החוויות הן שונות, והעניין משתנה.

כן בוודאי זה קרה

לי ולכל מי שאני מכיר וטייל במזרח. לא יודע מה יש שם אבל אני בטוח שאני אחזור אפילו התחלתי לשים כסף בצד בשביל זה. לא מזמן ידידה שלי חזרה מהודו וכל פעם בטלפון היא בוכה שהיא מתה לחזור זה חיידק ואם זה נתפס אז זה נתפס עד הסוף איך אומרים על הודו? או שאוהבים אותה או ששונאים אותה אבל בהחלט אי אפשר להתעלם ממנה זה פשוט ככה וזה נכון. ואלן תדאג אם זה לא יוצא לך עכשיו אז זה יצא לך בעתיד אני הכרתי בכלכותה שבהודו איש נחמד בן 76 שחוץ מתרמיל וקצת בגדים לא היה לו כלום הוא היה הולך לישון ולא היה יודע מה יעשה מחר בבוקר. בנאפל הכרתי Zוג אמריקאים שכבר היו בעבר במזרח וחזרו שוב לנאפל לטראק האיש בסביבות גיל ה-50 והאישה קצת פחות. מתי שזה יבוא זה יבוא קח חופש ופשוט טוס לך על המקום המדהים הזה. אני בטוח שתעשה את זה ברי

crazykiki

New member
למה לחכות

אני טיילתי לפנ שנה במכסיקו וגואטמלה ואחרי שנה בדיוק אני עוזבת שוב לטובת המזרח ואוסטרליה.. וש.. הכל יחכה :)

לא תמיד הכל יכול לחכות...

וזו לדעתי הבעייה של רוב האנשים... עבודה טובה רכב אולי דירה שכורה חברה לחיים או חתונה בעתיד ובעייה מוכרת לכולם היא הכסף ועוד ועוד... נכון תמיד אפשר לוותר על הכל ולהגיד שהכל יחכה אבל לרוב זה כמעט בלתי אפשרי. בכל מקרה כל הכבוד לך על קו המחשבה האמיץ שהכל יחכה ואני טסה למזרח ולאוסטרליה זה בדיוק היה קו המחשבה שלי לפני הטיול אךך אולי תתרמי לי קצת כסף שאני אוכל לטוס שוב?

dfghj

New member
ועל איזה גילאים אתם מדברים ?

אתם מכירים אנשים שטיילו במזרח או בכלל , ואני מדבר על טיולי תרמילאים ארוכים, בשנות העשרים המאוחרות ? אחרי לימודים , לפני לימודים נוספים וכו ? תספרו לי

מכל הגילאים אמרתי לך

אין גיל למזרח מכל הגילאים אחרי צבא ולפני צבא בהודו למשל היכרתי ברכבת מישהו בן 16 וחצי שפשוט בחופש הגדול טס לחודשיים להודו.בכלכותה הכרתי מישהו בן 76 ובנאפל זוג אמריקאים בני 50 ומשהו. יש כאלו שמטילים בחופשות שבין סמסטר לסמסטר והדוגמאות עוד רבות. דרך אגב נזכרתי שבגואה במסיבה ראיתי אישה שמחזיקה ביד את הילדה שלה שהיא בת 5. בקיצור אין חוקים ואין גיל.

למעלה